Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ


7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΙΑΚΧΕ...
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΥΣ!
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΠΙ ΜΙΣΟΚΑΤΕΔΑΦΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?
    ΠΟΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΞΟΚΛΑΙΣ?
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΒΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ....
    ΓΙΑ ΤΩΤΑ ΓΙΑ ΠΛΚΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ, Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ... ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΕ.

      ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΥΞΟΚΛΑΙΩ, ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΑΙΟΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΒΟΛΛΑΡΗΔΕΣ ...
      ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ

      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΨΑΞΤΟ; Ποιος από τους πολιτικούς άνδρες(εννοώ όλους μέχρι τον τελευταίο αιρετό, εσύ ίακχε να δω αν μπορείς να τον βρεις) του νομού μας πριν μερικά χρόνια έκανε μαγκιές σε στριπτιζάδικο της Αθήνας,όπου είχε μεταβεί λόγω της ιδιότητάς του,επιδεικνύοντας το πιστόλι του που το είχε νόμιμα με άδεια και μόλις το αντιλείφθηκαν οι υπεύθυνοι του στριπτιζάδικου ειδοποίησαν την Αστυνομία, πλάκωσαν περιπολικά και τον συνέλαβαν. Τον οδήγησαν σε Αστυνομικό Τμήμα δεν είχε όμως την άδεια οπλοφορίας μαζί του και είδε και έπαθε να ξεμπλέξει όσπου να τους πείσει ποιος ήταν και ότι είχε νόμιμα το όπλο. Η ξεφτίλα όμως ξεφτίλα για τις μαγκιές σαν νονός της νύχτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ ΣΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ , ΟΜΩΣ Η ΙΣΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΣΟΚΟ ΜΟΥΣΑΤΟ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

      Διαγραφή
    2. Για να σε βοηθήσω είναι νεοδημοκρατης και μάλλιστα εδώ και πολλά χρόνια στο προσκήνιο και το ονομά του παιζει πολύ τώρα.

      Διαγραφή
  3. - Ο Μπόμπολας κι Μυτηλιναίος νάναι καλά...Άφεριμ!!αφερίμ μπουνταλάδες Σερραίοι ερίφηδες. Πάνω από 10-15 χρόνια θά τραβήξει η ιστορία αυτή τής πρώην Δημοτικής Αγοράς τού πρώην καταδυγίου ναρκομανών,πούστηδων, τραβεστί,ανωμάλων, λεσβιών, κλπ θεάρεστων...μέχρι νά γίνει ρημαδιό...νά εκποιοιθεί!!!! ώς συνήθως καί νά παραχωρηθεί αντί πινακίου φακής στούς αξιοτιμους κ.κ. επενδυτάς...όπως καί μέ τά Στρατόπεδα!!!! Αυτά. Μακάρι!!!!! νά βγούν ψέμματα. Μέχρι τότε κάποιοι Βαγγέληδες, κουλωχέρηδες,τεχνοκρέτες θά γαυγίζουν σάν σκυλιά λυσσασμένα...καί κάποιο θά βγάζουν (ως συνήθως) νομότυπα φράγκα!!!πολλά φράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΙΑΚΧΕ...
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΜΕ "ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΕ"!!!
    ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ,ΟΤΙ "ΜΠΛΕΚΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ " ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο....ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ...
    ΣΥ ΕΙΠΑΣ....ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ(ΕΙΣΤΕ)....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗ Η ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ...
    ΜΠΟΧΑ ...ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΩΔΙΑ!!!ΠΦΦΦΦΦΦΦ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ