Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ ... Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ

 Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά

                                                                      Σέρρες 13 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι έχοντες την πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα, γνωρίζοντας ότι αυτό που μεταδίδεται πιο γρήγορα από όλα είναι ο φόβος, επιχείρησαν συντεταγμένα να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και τους πολίτες. Μπροστά στο ψευτοδίλημμα,  ότι η χώρα θα εξαθλιωθεί και τελικά θα καταστραφεί  αν αρνηθούμε την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και γνωρίζοντας,  ότι σύντομα όλοι οι πολίτες απελευθερωμένοι   θα αντιληφθούν ποιο ήταν το πραγματικό νόημα της χθεσινής ψηφοφορίας για το νέο Μνημόνιο και τις  συνέπειες που προκύπτουν  ακόμη και για τους αγέννητους Έλληνες,  είχα πολιτικά μια  μόνο μια επιλογή. Να το καταψηφίσω έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου, κάνοντας την “επανάσταση της συνείδησης”, όπως πρόσφατα είπε ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς.

Η ηγεσία της παράταξης στην οποία ανήκω από μικρό παιδί, την οποία τιμώ, υπηρετώ, και θα συνεχίζω να υπηρετώ,  είχε διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων. Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου και πιστεύω ότι η στάση μου αυτή βοηθά και τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα. Σέβομαι την απόφασή του Αντώνη Σαμαρά να με θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδος και εκτός κόμματος, όμως εγώ ήμουν και θα είμαι Νεοδημοκράτισσα!!

Όπως είχα τοποθετηθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας,  « η οποιαδήποτε επιλογή του ναι ή του όχι ακουμπά το σωστό και στις δύο επιλογές. Δεν πρόκειται να μπω σε μια συζήτηση για υπερήφανους βουλευτές που υπηρετούν το λαό και δεν ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση, ή για ατιμασμένους δηλωσίες. Το μέλλον αυτής της χώρας δεν θα το καθαρίσει οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση, αλλά θα εξαρτηθεί όταν αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί, ότι υπάρχουν οράματα, ηγεσία και κυρίως σύστημα και συλλογική δουλειά.»

 Σε λίγο οι εξαθλιωμένοι συμπολίτες μας  θα ακούν για στάση πληρωμών  ή χρεοκοπία και δεν θα πανικοβάλλονται. «Στάση πληρωμών» ή «χρεοκοπία» κράτους στο διεθνές οικονομικό λεξιλόγιο δεν σημαίνει ότι το κράτος δεν έχει καθόλου χρήματα, αλλά ότι το κράτος παύει να εξυπηρετεί τα δάνειά του. Γιατί άραγε επιμελώς αποκρύπτεται, ότι το διεθνές δίκαιο αναγνωρίζει σε ένα κράτος  που βρίσκεται σε κατάσταση δημοσιονομικής αδυναμίας το δικαίωμα να αναστείλει την πληρωμή των δανείων του;

 Για όλα αυτά και πολλά άλλα θα έχουμε αρκετό χρόνο στο μέλλον να τα εξηγήσουμε. 

Ως άνθρωπος που υπηρέτησε το κοινό καλό αυτό του τόπου, που τιμήθηκε συνεχώς από τους Σερραίους συμπολίτες μου, θέλω να δηλώσω,  ότι εμείς οι παλαιότεροι πολιτικοί θα πρέπει να διαμορφώσουμε τις νέες συνθήκες,  ακόμη και με ανατροπή αν χρειαστεί,  ώστε οι νέοι που ακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα των πολλαπλών επιλογών και φυσικά καλύτερες συνθήκες για να δράσουν και να ορίσουν τις εξελίξεις. 

Οι συνθήκες αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες  και έπρεπε να  λάβω σοβαρά  υπόψη μου,  ότι οι αποφάσεις που κλήθηκα να στηρίξω  θα «δέσμευαν» τη χώρα για δεκαετίες. Στο όνομα της ευθύνης της γενιάς μου, με τη  γνώση ότι οι συνθήκες που διαμορφώνονται είναι πολύ σκληρές, κοινωνικά άδικες, χωρίς προοπτική,  οφείλουμε να δώσουμε ακόμη μια μάχη!

 Όποιος δειλιάσει, μεμψιμοιρήσει, ή επιλέξει να είναι απλός θεατής των εξελίξεων θα λογοδοτήσει στους επόμενους και θα κριθεί σκληρά από την ιστορία. Όταν τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο, όταν οι μεταρρυθμίσεις και οι αναγκαίες αναπτυξιακές πολιτικές απλά τις επικαλούνται, όταν επιχειρείται με απαράδεκτες πιέσεις να αφαιρεθεί το δικαίωμα του βουλευτή να ψηφίσει κατά συνείδηση, κατά παράβαση του ισχύοντος Συντάγματος έχει μόνο μια επιλογή. 

Σίγουρα  στα μάτια της κοινωνίας το γενικότερο κλίμα είναι θολό, και οι πολίτες θα νιώθουν αποσυντονισμένοι, απελπισμένοι και απογοητευμένοι.  Σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η πατρίδα μας είναι σε θέση να αναπνεύσει, ότι  υπάρχουν ζωντανές οι δυνάμεις,  εκείνες που δεν χρωστούν σε κανένα, και μόνη τους επιθυμία είναι να υπηρετήσουν πραγματικά τους Έλληνες και το κοινό καλό όλων μας. 

Είναι απαραίτητο να ανυψώσουμε το ηθικό του λαού μας, και να καταλάβουμε όλοι ότι η χώρα χρειάζεται όσο ποτέ μια θεσμική κοινοβουλευτική επανάσταση, να επανακαθορίσει το πολιτικό σύστημα. Θα πληρώσουμε για ό,τι δεν κάναμε αλλά θα διορθώσουμε όλες τις αμαρτίες μας.



9 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΣΟΥ!!! Π. ΚΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ότι και να πεις οι Σερραίοι θα είναι δύσκολο να σε αναγνωρίσουν. πες το απο μιζέρια, πες το από φόβο, πες το από υπερβολική αγάπη στη Νέα Δημοκρατία, που όποιος φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος, δεν θα το κάνουν ποτέ. Θα πρέπει όμως να το παραδεχτώ. Πρόσφατα είχα τη δυνατότητα να βρεθώ σε μια ομήγυρη βουλευτών μεταξύ αυτών και Νεοδημοκρατών, μέσα μου χάρηκα όταν γινόταν αναφορά σε σένα, ίσως επειδή νιώθω ακόμα Σερραίος ανεξάρτητα αν ζω αλλού τώρα. Και στο σπίτι σου να πας, θα χεις πάντα την εκτίμηση μου. Δεν σε ψήφισα ποτέ, γιατί θεωρούσα ότι ήσουν υπερβολικά συντηρητική. Ποιος ξέρει τι ξημερώνει αύριο. Μακάρι να βγει ο Σαμαράς Πρωθυπουργός όπως θέλεις. Αλλά μήπως θα πρεπε να δείτε όλοι σας την επόμενη μέρα του τόπου.
    Ποια Νέα Δημοκρατία, και ΠΑΣΟΚ. Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Σιγά να μην σας αφήσουν τα συμφέροντα να εκφραστείτε. Κάποια ανεξάρτητα blog θα γράφουν για σας, εκατοντάδες σχόλια ξέρεις εσύ από αυτά, ακόμη και από τους κομματικούς σας μηχανισμούς θα σας απαξιώσουν. Αν το πολιτικό αισθητήριο είναι σωστό θα δικαιωθείς από το σπίτι σου. Πάντως χαίρομαι που δεν επέλεξες να γίνεις Μπόλαρης όπως σου υποσχέθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Diladi ena OXI leitourgei o kolymbithra tou Siloam? Mipos sta Serras pate anapoda? otan eprepe na peite oxi , eseis legate nai, eno tora pou eipate oxi, eprepe na peite nai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ.
    ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ.
    Α!!!! ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
    ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν μιλάμε για ρήξη και ανατροπή τότε κάνουμε και υπερβάσεις. Ας ακολουθήσει λοιπόν η κυρία βουλευτής, εφόσον έχει τα κότσια, το παράδειγμα της πρώην ομοϊδεάτισσάς της Λιάνας Κανέλλη. Κι αν δεν της αρέσει το ΚΚΕ, ας πάει σε άλλες δυνάμεις της Αριστεράς. Κι ας μην δηλώνει ότι παραμένει νεοδημοκράτισσα. Διότι αυτό δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεταιότι το κόμμα που επικαλείται, εκφράζει απόλυτα τα συμφέροντα του καπιταληστρικού συστήματος, που από την φύση του δημιουργεί τις οικονομικές κρίσεις και τις κοινωνικές ανισότητες, οδηγώντας εκατομμύρια ανθρώπους στην εξαθλίωση και στον κοινωνικό και βιολογικό αφανισμό. Αν δεν μπορεί να καταλάβει αυτό, τότε η, όντως γενναία, πράξη της μένει χωρίς αντίκρυσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρέμε Ρόζα Λούξεμπουργκ, τρέμε Πασιονάρια, τρέμε Έμα Γκόλντμαν, τρέμε Ιωάννα της Λωραίνης, τρέμε Μπουμπουλίνα κι εσύ Μαντώ, τρέμετε σουφραζέτες. Οσονούπω κατεβαίνει στους δρόμους και στα οδοφράγματα της επανάστασης η Μαρία των Σερρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012
    Κατόπιν εορτής... και ΝΑΙ και ΟΧΙ
    του Σάββα Καλεντερίδη

    Τις προηγούμενες ημέρες ως πρόσωπο και ως ιστολόγιο δεχτήκαμε από διαφόρους φίλους προτροπές και κριτική γιατί δεν πήραμε ξεκάθαρη στάση για το Μνημόνιο-2.
    Τώρα, κατόπιν εορτής οφείλουμε να κάνουμε μια εξήγηση.
    Κατά την άποψή μου, και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είχαν τα επιχειρήματά τους.

    Έκανα μια προσπάθεια να τα καταγράψω και διαπίστωσα ότι ήταν πολύ κοντά το ένα με το άλλο, δηλαδή να αποφασίσει κάποιος ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

    Συμπερασματικά, το ΝΑΙ ανοίγει το δρόμο για δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου του Έλληνα και υποθήκευση της εθνικής περιουσίας και -κατά πάσα πιθανότητα- μας κρατάει στο ευρώ, την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν και το πρόγραμμα που ψηφίστηκε, σύμφωνα με πολλούς ειδήμονες, δεν βγαίνει, υπάρχει η προσδοκία ότι τους επόμενους μήνες θα εκδοθεί ευρωομόλογο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα "κόψει" ευρώ, από το οποίο η Ελλάδα, αν είναι στην ευρωζώνη, μπορεί να επωφεληθεί και να βγει τελικά από την κρίση, με την προϋπόθεση ότι θα κάνει τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές.

    Όσον αφορά στο ΟΧΙ, έδινε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να κάνει τη χρήση της ασυλίας στο ζήτημα του χρέους, να μην πληρώσει τις υποχρεώσεις, να μην υποθηκεύσει την εθνική της περιουσία, και να τραβήξει το δικό της εθνικά υπερήφανο πλην όμως μοναχικό δρόμο. Η άποψη που θέλει την Ελλάδα να απορρίπτει το Μνημόνιο-2 και να μπορεί να παραμείνει στο ευρώ και την ευρωζώνη, είναι εντελώς αστήρικτη και μάλλον θα πρέπει να θεωρείται άλμα στο κενό.

    Σε στρατηγικό επίπεδο, η Ελλάδα με το ΝΑΙ αν και ανυπόληπτη και αποδυναμωμένη παραμένει στην Ευρωζώνη και μαζί με την Κύπρο από τούδε και στο εξής προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να υποστηρίξει τα στρατηγικά συμφέροντα του Ελληνισμού, ενώ με το ΟΧΙ θα έχανε σοβαρότατα ερείσματα στην Ε.Ε., θα ετίθετο σε κίνδυνο και η θέση και το μέλλον της Κύπρου στην Ευρώπη, ενώ -θεωρητικά- θα είχε τη δυνατότητα να αναδιατάξει τις επιλογές και τις προτεραιότητές της, όσον αφορά το γεωπολιτικό της προσανατολισμό.

    Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι όταν σε δυο περιπτώσεις τον 20ό αιώνα (Α' και Β' Παγκόσμιοι Πόλεμοι), αναπτύχθηκαν δυο τάσεις στο πολιτικό σύστημα, που επιχειρούσαν την αλλαγή του γεωπολιτικού προσανατολισμού της χώρας, ενέργειες που προκάλεσαν ρήγμα και στο λαό, ο Ελληνισμός βίωσε δυο μείζονες καταστροφές, τη Μικρασιατική και τον Εσωτερικό (Εμφύλιο) Πόλεμο.

    Για να γυρίσουμε στα πρόσφατα, το πρόβλημα και στις δυο περιπτώσεις είναι ότι ούτε οι δυνάμεις του ΝΑΙ ούτε οι δυνάμεις του ΟΧΙ είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν το σχέδιο που υποτίθεται ότι υπάρχει πίσω από κάθε επιλογή.

    Από τη μια πλευρά έχουμε ένα απολύτως διεφθαρμένο δίπολο κομμάτων εξουσίας*, που η εξουσιομανία έχει ακυρώσει ακόμα και τις υγιείς φωνές που υπάρχουν και στο ένα και στο άλλο κόμμα, και από την άλλη έναν χώρο κατακερματισμένο, που έχει πολλές περγαμηνές στην άρνηση και την κατεδάφιση ό,τι κατά την άποψη των πολλών ιθυνόντων των διαφόρων πόλων και ομάδων που το απαρτίζουν είναι φθαρμένο ή αντίθετο στα ιδεολογήματά τους, πολύ καλές επιδόσεις στην κατανάλωση των κονδυλίων του κράτους, το οποίο μάχονται με πολλούς τρόπους -όποιος κατάλαβε, κατάλαβε- και απολύτως καμία περγαμηνή στην πρόταση και την άσκηση εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εν πάση περιπτώσει, για να ξαναγυρίσουμε στα του οίκου μας, για όλους τους παραπάνω λόγους και για έναν επιπλέον, αποφύγαμε να πάρουμε θέση στο θέμα του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ. Ο επί πλέον λόγος ήταν τα επεισόδια που είδαμε χθες το βράδυ, οι βανδαλισμοί και η καταστροφή της Αθήνας και της πατρίδας μας, μια καταστροφή που συντελέστηκε στη σκιά των διαδηλώσεων υπέρ του ΟΧΙ.

    Τέλος, αυτό που μας μένει να πούμε, είναι να διδαχτεί ο ελληνικός λαός από όλα όσα μας συμβαίνουν ως άτομα, ως κοινωνία και ως έθνος, και τις προσεχείς εκλογές να κάνει τις σωστές επιλογές.

    *Όσον αφορά στο ΟΧΙ μιας σοβαρής μερίδας των 21 βουλευτών της ΝΔ, να σημειώσουμε ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- επηρεάστηκαν από τρεις "ομαδάρχες". Ο ένας ομαδάρχης (Δεξί Εξτρέμ: μιλάει για τον Χαρακόπουλο και τον Ζώη) είναι χολωμένος με το κόμμα γιατί είναι θεσμικά αναβαθμισμένος ο εσωκομματικός αντίπαλος σε νομό της κεντρικής Ελλάδος, και ο άλλος γιατί ο εσωκομματικός του αντίπαλος εσχάτως απέκτησε προσβάσεις στον αρχηγό του κόμματος και τον βοηθά στο άνοιγμα στη Ρωσία (Δεξί Εξτρέμ: μιλάει για Κεδίκογλου-Μαρκόπουλο). Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα του τρίτου ομαδάρχη (;;). Πάντως, αν είναι σωστά τα παραπάνω, που δεν τα διέρρευσε κανείς αλλά μας τα είπαν φίλοι που εμπιστευόμαστε, είναι να λυπάται κανείς για τους ομαδάρχες, που μετέτρεψαν το προσωπικό σε κομματικό, πολιτικό και εν μέρει εθνικό πρόβλημα, αλλά και για το κριτήριο των βουλευτών που παρασύρθηκαν, αφού δεν μπόρεσαν να δουν τη "φάκα". Κρίμα!

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012
    10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ "ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ...!!!
    ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...!!!

    Δεν επιτρέπεται να γράψουμε όνόματα διότι είναι πιθανό να αδικήσουμε κάποιον Βουλευτή.
    'Ομως είναι βέβαιον--πέραν πάσης αμφιβολίας--ότι τουλάχιστον 10 διαγραφέντες Βουλευτές αγωνιούν γιά το πολιτικό τους μέλλον και επιθυμούν να γυρίσουν τώρα στις τάξεις της Ν.Δ.

    Δεν περίμεναν επ' ουδενί, ότι ο Σαμαράς θα τούς διέγραφε επειδή ήσαν πολλοί καί ότι έτσι θα μπορούσαν νά "λαϊκίσουν" και και παραβούν την γραμμή του κόμματος, γιά να εξυπηρετήσουν το προσωπικό τους εκλογικό συμφέρον.
    Θα πρέπει εδώ να πούμε ότι η περίπτωση των Κεφαλογιάννη-Γκιουλέκα είναι ξεχωριστή και δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία...
    Έν πάσει περιπτώσει θα κάνουν το πρώτο βήμα επιστροφής και μετάνοιας με την ψήφιση των μέτρων στην βουλή, πού αποτελεί προαπαιτούμενο γιά το δάνειο και το κούρεμα του χρέους.
    Έτσι θα συνταχθούν "συντεταγμένα" με την Κ.Ο. της Ν.Δ. και θα δώσουν στον Σαμαρά τα "διαπιστευτήρια" της επιστροφής τους
    Τουλάχιστον πρός το παρόν δεν είναι σε αυτή την κατεύθυνση ο Κ.Μαρκόπουλος.
    Ο Ζώης της Λάρισας κοιτάζει πολύ πρός Καμμένο...
    Αναρτήθηκε από POLITIKOSAFARI στις 8:09 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ