Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ ... κ. ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ


ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ, Η ΕΠΚΑΣ ΣΙΩΠΑ ΑΚΟΜΗ



ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.4 ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ?ΤΑΡΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ? ΣΑΣ ΨΙΛΟΕΝΟΧΛΗΣΑΝΕ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ HΜΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ? 

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο 2:00? ΥΛΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΣΩΠΑ.2.500 ΜΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΣ ΥΛΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ? ΤΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΙΕΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ 5:24 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ (ΑΝΕΡΓΟΣ 3 ΜΗΝΕΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ),ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΡΩΘΗΚΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.500 ΕΥΡΩ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ.

(ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ).ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΕΛΕΥΤΙΚΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ 20%.

ΓΙΑ ΣΤΑΘΙΤΕ ΛΙΓΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ... ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΚΑΣ την 8/2/2012

4 σχόλια:

  1. Η μεγάλη αρπαχτή της επαγγελματικης καταρτισης.
    ΙΑΚΧΕ θυμάμαι προ καιρού μια αναρτησή σου που έκανες επίθεση στον πρόεδρο των υδραυλικών Ν.Καραγκιόζη .Ανοιγοντας λοιπόν το φάκελο μου τι είδα .Κάτι σεμινάρια κατι δουλειες στην Θεσσαλονίκη καποιες δουλειες που δεν πληρωθηκαν και ... και .λ... να σου τα στείλω αλλα πρόσεξε δεν εκτιθεται ο Νικος άλλοι εκτιθονται Αντε γεια προς το παρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ========= ok ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, στο IAKXOS.POSTS@GMAIL.COM

      Διαγραφή
  2. ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΙΑΚΧΕ: ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΠΚΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ enikos.gr


    "Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε κάνετε πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Αντίθετα τώρα αρχίζουν όλα. Είμαστε μόλις στην αρχή. Μας περιμένει ένας πού μεγάλος και μακρύς δρόμος. Μπορεί να μας κάνουν όλους φτωχούς μίζερους όμως ποτέ. Επίσης ποτέ δεν πρόκειται να τους καταραστώ, απεναντίας θα ζούνε για να έχουν το φόβο μου, να μην μπορέσουν ποτέ ξανά να κοιμηθούν στην ζωή τους, γιατί θα φοβούνται για αυτήν. Οταν δεν υπάρχει κράτος δικαίου τότε δεν υπάρχει συγκροτημένη κοινωνία. επομένως από δω και πέρα όλα μπορούν να συμβούν. Θα μας φτάσουν σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης που στο τέλος θα γίνει εξέγερση γιατί δεν θα υπάρχει τίποτα πλέον να χάσουμε. Ετσι και αλλιώς θα είναι όλα χαμένα. Και τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε όλους. Ποιά Αργεντινή, ποια ελικόπτερα , τίποτα δεν τους σώνει. Εμεις πάντως θέλουμε να ζήσουμε και θα ζήσουμε γιατί αγαπάμε την πατρίδα μας , τα παιδιά μας και θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους, αυτοί και όλο το σούργελο θα χάσουν τον ύπνο τους και θα ζούνε κυνηγημένοι για την υπόλοιπη ζωή τους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ