Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!


ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ...


Μόλις ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ  έβγαλε την κουκούλα και ψήφισε "με χέρια και με πόδια" υπέρ των συμφερόντων των Τοκογλύφων της πατρίδας μας εμφανίστηκε υπέρμαχός του ο γνωστός "Μακεδόνας Καραγκιόζης της καρδιάς μας", Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, Ο "ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥ της υπόθεσης ΜΕΒΓΑΛ, Ο ΓΝΩΣΤΌΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ και προσφάτως αναδειχθείς Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

"ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ" μας είπε πάλι το άτομο, "το ευτράπελον",  ... φυσικά "όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λαχανα" που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη  ... και εξήγγειλε την ανακοίνωση ίδρυσης Φορέα  ( αντί κομματος που ειχε προαναγγείλει) την 29η Φεβρουαρίου του δίσεκτου έτους 2012 ο οποίος θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα του ελληνικού λαού για την αποκατάσταση  της ζημίας εκ  κλοπής των κεκτημένων του και της αξιοπρέπειάς του από την αλητεία του πολιτικού μας συστήματος πρωτοστάτης της οποίας είναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

 Πονηρός ο Πόντιος ...,  με την ίδρυση αυτού του αστείου Φορέα , που μας θυμιζει το ΚΕΠΟΠΚ ( Κέντρο Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού) πού ειχε ιδρύσει ο Αλεκος Χρυσάφης οταν βρεθηκε χωρίς καρέκλα το 2007 , θέλει να μετρήσει τα κουκιά  και κάνει πρόβα τζενεραλε για την ίδρυση του κομματος που φαντασιώνεται ...

Προχώρησε λοιπόν Πανίκα, είμαστε μαζί σου ,  θα πέσει το γέλιο της αρκούδας ... και πολύ γιαούρτι

4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΘΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ , Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, Η ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΑ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ. ( ΛΑΚΗΣ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον Ταρίφα. Ο Χρήστος χρειάζεται , είναι καθαρός και ξέρει να μιλάει χωρις να φοβαται κανεναν

      Διαγραφή
    2. ..αστο ,παρτο αλλιως ,ΜΗΗΗ θαβρεις σου λεω....

      Διαγραφή
  2. xaxaxaxaxaxa
    θάλλα κάνει κοΜΜαααααααα

    ο καραμπερής και οι κουμπάροι
    θα είναι ιδρυτικά μέλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ