Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΟΝΤΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...


ΙΔΟΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ :
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) ΒΟΡΙΔΗΣ


       
"Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις" Παρατηρείστε προσεκτικά τις φάτσες των τριών ... η έκφρασή τους; τα λέει όλα !!! Ο Μπουμπούκος, το ζαβό της Ευγενείας που έγινε υφιπουργός , φανερά μουδιασμένος με εκφραση ατόμου με ειδικές δεξιότητες, ο Ζιγδαντώνης "συνεφιασμένη Κυριακή" με έκφραση μελλοθάνατου πριν τον "ντυσουν" για την ηλεκτρική καρέκλα (αφου γνωρίζει ότι πλεον η αντίστροφη μέτρηση γιαυτόν έχει αρχίσει) ενώ ο μοναδικός που το γλεντάει και το δείχνει είναι ο Μάκης Βορίδης που καταφερε και "τρούπωσε" μέσα στην Νέα Δημοκρατία, οπότε ανοίγει ο δρόμος προς την ηγεσία του κόμματος ...

Σημειώνω ότι ο Μάκης Βορίδης διαθέτει αρχηγικό προφίλ, ευρεία πολιτική αποδοχή από ολόκληρο το εκλογικό σώμα  (και όχι μόνο στους οπαδούς της ΝΔ)  και όλα τα εχέγγυα να αναλάβει την  αρχηγία του κόμματος.

Ο Μάκης Βορίδης είναι γόνος  καλής οικογενείας των Αθηνών, "από τζάκι" που λένε, έχει πρόσβαση  στο εφοπλιστικό λόμπυ (είναι βαφτησιμιός των Γουλανδρήδων) και στην οικογένεια των Καραμανλήδων αφού ο θείος του Ευτύχιος Βορίδης ήταν επιστηθιος φίλος και προσωπικός γιατρός του  ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

14 σχόλια:

  1. Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012
    Κατόπιν εορτής... και ΝΑΙ και ΟΧΙ
    του Σάββα Καλεντερίδη

    Τις προηγούμενες ημέρες ως πρόσωπο και ως ιστολόγιο δεχτήκαμε από διαφόρους φίλους προτροπές και κριτική γιατί δεν πήραμε ξεκάθαρη στάση για το Μνημόνιο-2.
    Τώρα, κατόπιν εορτής οφείλουμε να κάνουμε μια εξήγηση.
    Κατά την άποψή μου, και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είχαν τα επιχειρήματά τους.

    Έκανα μια προσπάθεια να τα καταγράψω και διαπίστωσα ότι ήταν πολύ κοντά το ένα με το άλλο, δηλαδή να αποφασίσει κάποιος ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

    Συμπερασματικά, το ΝΑΙ ανοίγει το δρόμο για δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου του Έλληνα και υποθήκευση της εθνικής περιουσίας και -κατά πάσα πιθανότητα- μας κρατάει στο ευρώ, την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν και το πρόγραμμα που ψηφίστηκε, σύμφωνα με πολλούς ειδήμονες, δεν βγαίνει, υπάρχει η προσδοκία ότι τους επόμενους μήνες θα εκδοθεί ευρωομόλογο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα "κόψει" ευρώ, από το οποίο η Ελλάδα, αν είναι στην ευρωζώνη, μπορεί να επωφεληθεί και να βγει τελικά από την κρίση, με την προϋπόθεση ότι θα κάνει τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές.

    Όσον αφορά στο ΟΧΙ, έδινε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να κάνει τη χρήση της ασυλίας στο ζήτημα του χρέους, να μην πληρώσει τις υποχρεώσεις, να μην υποθηκεύσει την εθνική της περιουσία, και να τραβήξει το δικό της εθνικά υπερήφανο πλην όμως μοναχικό δρόμο. Η άποψη που θέλει την Ελλάδα να απορρίπτει το Μνημόνιο-2 και να μπορεί να παραμείνει στο ευρώ και την ευρωζώνη, είναι εντελώς αστήρικτη και μάλλον θα πρέπει να θεωρείται άλμα στο κενό.

    Σε στρατηγικό επίπεδο, η Ελλάδα με το ΝΑΙ αν και ανυπόληπτη και αποδυναμωμένη παραμένει στην Ευρωζώνη και μαζί με την Κύπρο από τούδε και στο εξής προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να υποστηρίξει τα στρατηγικά συμφέροντα του Ελληνισμού, ενώ με το ΟΧΙ θα έχανε σοβαρότατα ερείσματα στην Ε.Ε., θα ετίθετο σε κίνδυνο και η θέση και το μέλλον της Κύπρου στην Ευρώπη, ενώ -θεωρητικά- θα είχε τη δυνατότητα να αναδιατάξει τις επιλογές και τις προτεραιότητές της, όσον αφορά το γεωπολιτικό της προσανατολισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι όταν σε δυο περιπτώσεις τον 20ό αιώνα (Α' και Β' Παγκόσμιοι Πόλεμοι), αναπτύχθηκαν δυο τάσεις στο πολιτικό σύστημα, που επιχειρούσαν την αλλαγή του γεωπολιτικού προσανατολισμού της χώρας, ενέργειες που προκάλεσαν ρήγμα και στο λαό, ο Ελληνισμός βίωσε δυο μείζονες καταστροφές, τη Μικρασιατική και τον Εσωτερικό (Εμφύλιο) Πόλεμο.

    Για να γυρίσουμε στα πρόσφατα, το πρόβλημα και στις δυο περιπτώσεις είναι ότι ούτε οι δυνάμεις του ΝΑΙ ούτε οι δυνάμεις του ΟΧΙ είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν το σχέδιο που υποτίθεται ότι υπάρχει πίσω από κάθε επιλογή.

    Από τη μια πλευρά έχουμε ένα απολύτως διεφθαρμένο δίπολο κομμάτων εξουσίας*, που η εξουσιομανία έχει ακυρώσει ακόμα και τις υγιείς φωνές που υπάρχουν και στο ένα και στο άλλο κόμμα, και από την άλλη έναν χώρο κατακερματισμένο, που έχει πολλές περγαμηνές στην άρνηση και την κατεδάφιση ό,τι κατά την άποψη των πολλών ιθυνόντων των διαφόρων πόλων και ομάδων που το απαρτίζουν είναι φθαρμένο ή αντίθετο στα ιδεολογήματά τους, πολύ καλές επιδόσεις στην κατανάλωση των κονδυλίων του κράτους, το οποίο μάχονται με πολλούς τρόπους -όποιος κατάλαβε, κατάλαβε- και απολύτως καμία περγαμηνή στην πρόταση και την άσκηση εξουσίας.

    Εν πάση περιπτώσει, για να ξαναγυρίσουμε στα του οίκου μας, για όλους τους παραπάνω λόγους και για έναν επιπλέον, αποφύγαμε να πάρουμε θέση στο θέμα του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ. Ο επί πλέον λόγος ήταν τα επεισόδια που είδαμε χθες το βράδυ, οι βανδαλισμοί και η καταστροφή της Αθήνας και της πατρίδας μας, μια καταστροφή που συντελέστηκε στη σκιά των διαδηλώσεων υπέρ του ΟΧΙ.

    Τέλος, αυτό που μας μένει να πούμε, είναι να διδαχτεί ο ελληνικός λαός από όλα όσα μας συμβαίνουν ως άτομα, ως κοινωνία και ως έθνος, και τις προσεχείς εκλογές να κάνει τις σωστές επιλογές.

    *Όσον αφορά στο ΟΧΙ μιας σοβαρής μερίδας των 21 βουλευτών της ΝΔ, να σημειώσουμε ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- επηρεάστηκαν από τρεις "ομαδάρχες". Ο ένας ομαδάρχης (Δεξί Εξτρέμ: μιλάει για τον Χαρακόπουλο και τον Ζώη) είναι χολωμένος με το κόμμα γιατί είναι θεσμικά αναβαθμισμένος ο εσωκομματικός αντίπαλος σε νομό της κεντρικής Ελλάδος, και ο άλλος γιατί ο εσωκομματικός του αντίπαλος εσχάτως απέκτησε προσβάσεις στον αρχηγό του κόμματος και τον βοηθά στο άνοιγμα στη Ρωσία (Δεξί Εξτρέμ: μιλάει για Κεδίκογλου-Μαρκόπουλο). Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα του τρίτου ομαδάρχη (;;). Πάντως, αν είναι σωστά τα παραπάνω, που δεν τα διέρρευσε κανείς αλλά μας τα είπαν φίλοι που εμπιστευόμαστε, είναι να λυπάται κανείς για τους ομαδάρχες, που μετέτρεψαν το προσωπικό σε κομματικό, πολιτικό και εν μέρει εθνικό πρόβλημα, αλλά και για το κριτήριο των βουλευτών που παρασύρθηκαν, αφού δεν μπόρεσαν να δουν τη "φάκα". Κρίμα!

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασχετο με το θεμα αλα πρεπη να τα πουμε.τα τοπηκα καναλια οσο πανε τα εχουν κανη σκατα.στην ενημεροση ξεχοριζουν δικτυο και νεα τηλεοραση...ειδικα η δευτερη μπραβο στις εκπομπες "αντιλογος"(επιτελους απεκτησε ζωντανια),σερραικη γη(η καλυτερη αγροτικη εκπομπη)οι πολιτιστικες εκπομπες που προβαλλει καθε απογευμα το ntv,πολυ καλες επισης οι εκπομπες του κοντρα ενω χθες ειδαμε και το αφιερωμα στον κουρκουλο(ελπιζω να υπαρξουν και αλλα αναλογα αφιερωματα).οσο για τα δελτια ειδησεων η λαχανα και η μανικακη ειναι μια οαση αναμεσα στα σκουπιδια των υπολοιπων καναλιων(βλεπε καπετανιος,μαυριδου,νωτα,πιταδακη,σμαγαδου,σαββαιδης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΣΜΟ...!!!

    Η θετική γνώμη καί έγκριση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για να διατηρήσει το Υπουργικό χαρτοφυλάκιο, ο Μάκης Βορίδης, ήταν η πρώτη ένδειξη ότι είχε γίνει το πρώτο βήμα για την ενταξή του στην Ν.Δ.

    Μάλιστα από πολλούς Νεοδημοκράτες ο Βορίδης θεωρούνταν αξιόπιστος συνομιλητής και δεν ήταν λίγοι εκείνοι- ακόμη και τακτικοί συνομιλητές του Σαμαρά- που έβλεπαν με θετικό μάτι μια μετακίνηση Βορίδη από τον ΛΑΟΣ προς την ΚΟ της ΝΔ.
    Επίσης και από πλευράς Άδωνι Γεωργιάδη είχε φανεί ήταν προδιαγεραμμένη η προσχωρησή του στην Ν.Δ.., ότα δημόσια είπε ότι:
    "Ο Σαμαράς πήρε πάνω του την Ελλάδα με πολύ μεγάλο κόστος.
    Πήρε πάνω του το φορτίο την κρισιμότερη ώρα.
    Αν ο Σαμαράς έλεγε όχι, η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει".
    Εδώ:

    http://politikosafari.blogspot.com/2012/02/blog-post_14.html

    Μέσ σε δύο χρόνια ο Σαμαράς διέλυσε το Μητσοτακέϊκο, έδιωξε τον Γιωργάκη απο την Πρωθυπουργία και εξαφάνισε τον Καρατζαφερισμό...!!!
    Μακάρι να είναι η αρχή της Νέας Μεταπολίτευσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ==== ΑΓΑΠΟΥΛΑ , Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, "ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ" ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 25%.

      ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ, ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ...

      Διαγραφή
  5. Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012
    "ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ" ΕΙΧΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ... ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ...!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΩΣ και ΠΩΣ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ και ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 130 Δις...!!!

    Ξέρουμε οτι θα σας φανεί παράξενο...
    Όμως η ωμή πολιτική πραγματικότητα, πού δεν μας την λένε οι "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε., είναι τελείως διαφορετική...
    Επιφανειακά, άκρως επιδερμικά και κυρίως

    πρός το οικονομικό τους συμφέρον παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως και το "αίτιον και αιτιατόν" τής εκάστοτε μεγάλης πολιτικής απόφασης.
    Με όσο το δυνατόν απλούστερα λόγια γιά να γίνουμε κατανοητοί, θα σας εκθέσουμε τις απόψεις κορυφαίου π. Υπουργού των Κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, με μεγάλο ρόλο στο Ευρωκοινοβούλιο και τα εκλογικά του Πασοκ...
    Οί Μέρκελ--Σαρκοζί, όπως άλλωστε ομολογούν σήμερα και σπουδαίες Ευρωπαικές φωνές απέτυχαν παταγωδώς με την πολιτική του Μνημονίου και των μέτρων λιτότητος να ανακάμψουν την οικονομία της Ελλάδος και των άλλων Χωρών πού βρέθηκαν στην ιδια μοίρα...
    Δεν θέλουν όμως να "χρεωθούν" την αποτυχία τους καί ψάχνουν γιά... εξιλαστήριο θύμα...!!!
    Αφού κατάφεραν να ξεφορτωθούν οι Τραπεζές τους Ελληνικά ομόλογα, έχουν έτοιμο το σχέδιο Plan2 γιά την Ελλάδα.
    Μετανιωσαν γιά την βοήθεια-δάνειο των 130 δις ευρώ και το κούρεμα κατά 100 δις ευρώ καί προτιμούν την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ.
    Αυτό όμως συνεπάγεται αυτομάτως και την πτώχευση της Ελλάδος.
    Έ, θα την χρέωναν τού Σαμαρά...!!!
    Με την βοήθεια των Μ.Μ.Ε. θα έλεγαν:
    Εμείς σας δίναμε 130 δις δάνειο , σας κουρεύαμε το χρέος άλλα 100, αλλά ο δικός σας ο Σαμαράς δεν υπέγραφε και έτσι... χρεοκοπήσατε...!!!
    Άρα και την δική τους αποτυχία του Μνημονίου θα είχαν τώρα την δυνατότητα να την χρεώσουν στον... Αντιμνημονιακό Σαμαρά...!!!
    Γιά αυτό και χθές στο Eurogroop, ενώ ο Σαμαράς συμφώνησε, αυτοί επιμένουν και λένε ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστοι.
    Διερωτάται κανείς σε ποιόν "αναξιόπιστο" αναφέρονται;;;
    Μήπως κατηγορούν τον δικό τους υπάλληλο τον Παπαδήμο, μήπως τον δικό "βαλτό" τον Γιωργάκη ή τον "κονφερανσιέ" τους καί άνευ σημασίας Καρατζαφέρη;;;
    Εννοούν και φωτογραφίζουν σαφώς τον Σαμαρά διότι άν και υπέγραψε την δανειακή σύμβαση δεν τον εμπιστεύονται ότι θα τούς εκπληρώσει τούς επαχθείς όρους όταν γίνει Πρωθυπουργός καί ποιός ξέρει καί γιά τι άλλο... τον φοβούνται..!!!
    Άλλωστε είναι χαρακτηριστικές οι χθεσινές δηλώσεις Σόϊμπλε στην Deutsche Welle ότι:
    "Ο Σαμαράς δεν υπόσχεται με σαφήνεια ότι σε περίπτωση εκλογικής του νίκης θα αφήσει ακέραιες τις συμφωνηθείσες αποφάσεις του προγράμματος περικοπών"....
    Τό ίδιο και οι New York Times , οι οποίες χρακτηρίζουν τις "δεσμεύσεις" Σαμαρά ως...θολές...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ====== ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ... ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΝΤΖΑ.ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. Ο ΚΡΥΨΙΝΟΥΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.

      Διαγραφή
  6. H πούτσα που θα φάνε στις εκλογές όλοι που ψηφίσανε τα γαμημένα τα μνημόνια θα είναι πολύ μεγάλη και θα πονέσει πάρα πολύ ξεφτίλες πουλημένα τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ Η ΑΝΑΛΥΣΗ-ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΙΝΤΕΡΙΔΗ ,ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΕΙΝΑΙ "ΚΥΝΙΚΟΣ"(ΟΡΘΩΣ) ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ...
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ "ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΣ" ΕΤΣΙ ΙΚΑΧΕ ...ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ...(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)...
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ..ΛΑΣΠΗ Κ ΦΘΟΝΟΣ.(ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ)........................................................................................
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ" ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ...ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ, ΠΙΚΡΑ.....ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΠΕ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.
    "Εδω ρε φιλε μεις κανουμε χαβαλε....Αυτα σε αλλες εκπομπες...Με ψυχολογους , κοινωνικους λειτουργους, υπαλληλους Προνοιας κλπ...εδω δε θελουμε τετοια χαζα!!!! "
    ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ.... ........ -ΒΑΣ ΒΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ...- ΘΥΜΑΣΤΕ?
    ΥΓ:Με τον κ.Καλιντεριδη ουδεμια ιδεολογικη σχεση εχω,(εκτιμω ωστοσο τις γνωσεις του-εκ των εσω- περι τα γεωπολιτικα της χωρας μας, λογω της πρωην ιδιοτητας του)Και στην εποχη μας γαι να εχεις "γνωμη πρεπει να χεις γνωση"...
    Δυο λοιπον οι δρομοι κι οι επιλογες...
    Τα λεει καθαρα και ξαστερα ο κ.Καλιντεριδης.
    (εσυ θες χρεωκοπια οπωσδηποτε εδω και τωρα...Ετσι σε ειπαν...ετσι λες...Με το αζημιωτο μαλιστα ..Σωστα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ , ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ , ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ , ΤΟΥ ΑΡΗ , ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ . ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 1εκ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ 3εκ. ΦΤΩΧΟΥΣ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΕΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΕΕΙ : '' ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ΄ΑΝ ΚΑΕΙ '' .ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΥΜMΑΖΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ , ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .
    ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ν.Δ. , ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΡΕΘΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ -"ΖΕΣΤΗ" -"ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ" ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ"ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ"....(ΑΛΑ ΤΙΣ ...ΟΡΟΣ...ΚΑΤΑ ΤΟ.....ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ) ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ?
    ΟΙ 1.000.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ 3.000.000 ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΠΛΟΥΣΙΕΨΟΥΝ?
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΔΟΧΕΡΙΑ...
    ΕΙΠΑΜΕ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞ/ΧΟΙ, ΟΙ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΟΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΤΙΣ...
    Ε...ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΩ ΚΙ ...ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΠ ΤΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ(ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ).
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΚΤΟΝΑ ΤΩΡΑ , ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ....
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ=ΑΜΕΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ=ΑΜΕΣΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.....
    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΑΡΟΝ"....
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΗ ΑΛΛΟΥ ΝΑΝΑΙ , ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΑΙ ΤΟΝ "ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ"ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΝΤΕΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΝΑ ΜΙΞΟΚΑΛΙΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ)........
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ...."ΓΙΟΥΡΓΙΑ....ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ" ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΣΙΜΠΗΣΝ.....(ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ).
    ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ , ΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΟΚ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΠ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΥΚΕΤΟ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΜΑΣ ΕΙΔΑ ΩΣ ΛΑΟ ΤΟ 1986 , ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΜΕ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΑΠ ΤΑ .....ΝΟΥΝΟΥ(!!!!!!!!!!!!)....ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ....(ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ...ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΑΙΩΝ)....ΝΑ ΓΕΛΑ ή ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΥΣ , ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΕΣ . ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ . ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ .ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ .ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ . ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ 1953 . ΚΡΑΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ .
      ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ .
      Υ.Γ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ

      Διαγραφή
  10. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπωλΑΡουγκααααααα .....(ακριβής μετάφραση μπωλ ,το γνωστό μπώλ,αρ ειναι,ουγκα δηλ πιθηκοειδής κραυγή νίκης δηλ σας ΞΕ ΓΕΛΑΣΑ)

    βοριδης ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    η πατσαβούρα της βέρμαχτ ο μπουμπουκος υφυπουργος

    Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ - Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ - Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ

    Ο νομός στο έλεος των πσομιαντι μπραδερς ,τοπικος αντιπροσωπος εε αα εε βητμας & οι ασήμαντοι.
    Η πόλη στο έλεος μιάς κλίκας παλιοπασόκων και άχρηστων δεξιών & ασήμαντοι.


    Η ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ - Η ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ