Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

YΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ...MIA TΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ PSI !!!






ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ 130 ΔΙΣ ΕΥΡΩ  ΜΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ¨"ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ"  100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ

Από τα 130 δισ ευρω που θα μας ξαναδανείσουν οι τοκογλύφοι  τα 30 δις θα πάρουν και πάλι οι τράπεζες για την αποκατάσταση της ζημίας που θα υποστούν από το"κούρεμα", 30 δις οι ιδιώτες κάτοχοι των ομολόγων που θα συμμετεχουν στο PSI (και 70 δις με εκδοση νέων ομολόγων 30ετούς διάρκειας), 15 δις τα Ασφαλιστικά Ταμεία και 30 δις στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα ως εγγύηση εκτέλεσης της συμφωνίας του "κουρέματος"


Και το κυριότερο , το"κούρεμα" κατά 50 % δεν αρκεί για να γίνει βιώσιμο το Ελληνικό Χρέος

"Πιασ' τ' αυγό και κούρεφτο" θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

6 σχόλια:

  1. δεν ξερω ποσοι ειδατε χθες βραδυ ntv η εκπομπη του τσεπελα ειναι οτι χηροτερο εχη να δηξη η σερραικη τηλεορασι.αχ βρε ταπασκου κριμα καταστρεφης την εικονα σου σημετεχοντας σε αυτο το τηλεοπτηκο σκουπιδη.τι καταληξι θα εχη αυτο το καναλη δεν ξερο.εχουν περαση ατομα και ατομα ολοι εφηγαν απληροτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ αρεσει η ανορθογραφια σου....(γνωστο το κολπο ...ταχαμου αγραμματος, αρα apriori ..εντιμος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ..ΙΑΚΧΟ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!
    Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ...ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ....ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕ ΒΟΣΚΟΥΣΕ(Ή ΜΑΛΛΟΝ ΨΙΛΟΒΟΣΚΑΕΙ?)................
    ΟΥΣΤ ΡΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 60 ΔΙΣ..(ΔΑΝΕΙΑ-ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ κλπ) ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΑ 40 ΔΙΣ..(κι αν...) τι μελλον εχεις? (δε σε σωζει...τιποτα...)
    Τα κεφαλια μεσα...ΑΝ εχετε προτασεις....σοβαρες , περι πραγματικης σωτηριας, ν ακουσουμε...
    "Λεονταρισμοι"...τελος.
    Γραφικοι γινατε..
    Γουδια και γουδοχερια...
    Ξου ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίακχε, ποια είναι η άποψή σου και ποια η άποψη των "συντρόφων" σου Μιχαλολιάκων-χρυσαυγιτών, για τα κατοχικά χρεωστούμενα από το ναζιστικό Γ' Ράιχ; Να τα διεκδικήσουμε από τη ...μαμά Γερμανία και τους "Άριους" Βάνδαλους ομογαλάκτους σας, ναι ή όχι; Α ρε απατεώνες πατριδοκάπηλοι προδότες και δοσίλογοι, ταγματαλήτες ΧΡΥΣΑΓΥΡΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΡΕ 10...13

    ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΩΤΑΣ...ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΙ..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ