Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ , ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ;


10 σχόλια:

  1. http://et.diavgeia.gov.gr/f/admt/ada/4%CE%913%CE%A5%CE%9F%CE%A11%CE%A5-5%CE%93

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/admt/ada/4%CE%91%CE%A7%CE%A7%CE%9F%CE%A11%CE%A5-37

    ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο κ. ΚΟΥΚΝΑΚΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλε την είδηση α ι ντεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας στείλει κάποιος αυτή την φωτογραφία σε καλλιστεία, είναι κρίμα να πάει χαμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι καραγκιόζηδες είναι ρε Ίακχε αυτοί οι αυτοδιοικητικοί; Μόνο θέση με μισθό να έχουν και κάμερες να λένε τις παπαρολογίες τους. Μόλις βλέπουν μαρκούτσι ορμάνε λες και χύνουν. Τι έχουν κάνει, τίποτα. Ανεπαρκέστατοι όλοι τους και κομματικοί οσφυοκάμπτες, κομματόσκυλα και στο μόνο που αντιδρούν και πλακώνονται είναι για τις έμμισθες θέσεις.Να πάρουμε την πόλη, τον νομό, τον Λαιλιά τι ρε γαμώτο. Χθές περνούσα εξω από το παλιό κτηνιατρείο όπου συνάντησα κάποιον άγνωστο, ο οποίος δεν ήταν από τις Σέρρες και με ρώτησε τι θα γίνει εκεί ο χώρος.Του είπα ότι ήταν ένα πρόχειρο πάρκιν και ο Δήμος θα το κάνει μάλλον πάρκο. Γιατί μου λέει αυτό το απέναντι(ο χώρος πέριξ του 8ου Δημοτικού σχολείου)τι είναι δεν είναι πάρκο,γιατί ο Δήμος δεν το οργάνωσε να το κάνει Δημοτικό πάρκιν και να εισπράτει ένα μικρό αντίτιμο; Έλα λέω γιατί,μάλλον οι Δημοτικοί μας άρχοντες μας μισούν και θέλουν να υποφέρουμε σ αυτήν την πόλη η οποία δεν έχει ούτε ένα πάρκιν. Κοινή λογική ρε γαμώτο. Και μην μου πείται ότι είναι χώρος του κεντρικού πάρκου της πόλης. Μέχρι και αν θα γίνει, αν ήταν προσωρινά πάρκιν θα μας χαλούσε θα μας πείραζε; Είμαι καλά γιατρέ μου ή μήπως παίρνουν αυτοί ληγμένα;
    Οι δρόμοι πάλι θυμίζουν πίστες μοτο κρος. Μήπως η τηλεθέρμανση θα έπρεπε να τους φέρει στην προτέρα κατάστασή τους όταν έκανε τα έργα και αυτή έκανε μόνο μπαλώματα; Θα έπρεπε να απαντήσει η παλιά Δημοτική αρχή, γιατί εμένα στο μυαλό μου τρυγυρνάνε σκέψεις περί χρηματισμού. Γιατί νομίζω διαφορετικά θα αντιδρούσε μια διάφανη και ανεξάρτητη Δημοτική αρχή. Αλλά ποιος τους γαμάει τους δημότες,αυτούς τους μαλάκες που κυκλοφορούνε και σπάνε τα αυτοκίνητά τους. Αντί να υπηρετούνε τον λαό κονομάνε οι περισσότεροι απο την ενασχόλησή τους με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ.
    ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
    ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΣ ΤΟ ΕΒΕΣ . ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ . ΓΙΑΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ . ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ