Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΨΕ ΣΤΟΥΣ "ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΥΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Η ιστορία κατεδάφισης η μη της δημοτικής αγοράς έχει παρει το δρόμο της.Αυτό που είναι το κυρίαρχο και αναδείχθηκε απόψε με την δημόσια ομολογία του αντιδημάρχου κ Μυστακίδη , είναι οτι οι δημοτικοί μας άρχοντες είναι η επικύνδυνοι η ανόητοι.

Τόνισε ο κ.Μυστακίδης οτι όλα τα υλικά που αφαιρέθηκαν ( και μάλιστα ταχύτατα αφαιρέθηκαν όλα )πετάχθηκαν και πετιούνται στα σκουπίδια , κάνοντας μάλιστα και λόγο οτι κατάφεραν να το επιβάλλουν στον εργολάβο και δεν επιβαρύνθηκε ο δήμο. Όποιος έχει την παραμικρή σχέση με την οικοδομή γνωρίζει οτι τίποτα όσο παλιό και να είναι δεν πετιέται.

Στο νομό Σερρών υπάρχουν τουλάχιστον 4 εταιρείες ανακύκλωσης που αγοράζουν ολά αυτού του είδους τα υλικά. Διαβάστε κ. Μυστακίδη ενδεικτικές τιμές αγοράς αυτών των υλικών. ΣΙΔΕΡΑ (ΣΑΒΟΥΡΑ) ο τόνος 180 € Αλουμίνιο από 500 εως 800 ευρώ ο τόνος Χαλκός 3500 εως 4000 ευρώ ο τόνος Μπρούντζος 1800 εως 2200 ευρώ ο τόνος Και να μην το γνωρίζατε που αποκλείεται αφού σύμφωνα με το βιογραφικό σας ασχολήστε με αυτού του είδους τις δουλείες τίθεται θέμα κακοδιαχείρησης και το λιγότερο για κάποιους απιστίας και κακουργηματικών πράξεων.

 Στην αντιπολίτευση υπάρχει κάποιος που αντιλαμβάνεται τι γίνεται η συνεχίζουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου .Α συγνώμη ασχολούνται με την φυλάκιση του Εφραίμ .

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ την 4/1/2012

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε,ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ(ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ) ΠΟΥ "ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥΣ...(ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΑΣ", ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ..ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΤΟ).
    ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΩΣ ΒΛΑΚΕΣ , ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΦΟΕΤΗΓΟ ΜΠΑΖΑ(ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΟ ΧΡΥΣΟΥ)...
    ΕΦΑΓΑΝ, ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ..
    ΚΙ ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ ,ΑΝΑΓΑΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΤΙΜΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΓΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ Η ΔΗΜ. ΑΡΧΗ !!!!(ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ)
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ?ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ ΑΧΕΡΑ?
    ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ, ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ Ή ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ?(ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ...)
    ΑΝΟΙΞΕ ΛΙΓΟ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΙΖΕΡΩΝ ΔΗΘΕΝ"ΚΡΙΤΙΚΩΝ" ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΣ...ΜΕ ΗΕΡΕΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...(ΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ "ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ" ΤΟΝ ΙΚΑΧΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ,ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΤΕ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ..)
    ΠΑΣΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχόταν τα χαιβανάκια απο τα χωριά για διαμέρισμα και έκαναν μάγκες κάποιους Σερραίους που δεν τους έκοβε να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρο αλλά ασόψη η αντιπαροχή με ενα χωραφάκι έπιαναν το τζόκερ και γέμισαν τα Σέρρας με πλούσιους χωρίς δραστηριότητα κάνουν και τους έξυπνους κιουππππππ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΧΕ!ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ Κ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Κ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΙ 800 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ.ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟ 2007 ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ!!ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ