Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ



Η γνωστή ομάδα ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ-ΒΙΤΜΑ αφού έσυρε  τον Ορειβατικό Σύλλογο Σερρών στα δικαστήρια και ζητά 800.000 ευρώ αποζημίωση  για δήθεν διαφυγόντα κέρδη του "Φορέα Διαχείρησεις Λαϊλια", αφού οι μικρόψυχοι αφήρεσαν το φορείο  ασθενών και το όχημα που το ρυμολκούσε και αφού έφαγε πόρτα στο πρώτο δικαστήριο τώρα επιστράτευσαν το άλλο μέλος της ομάδος τους τον Γιώργο Πασχάλη ως εκπρόσωπο δήθεν του Επιμελητηρίου και περιφέρονται στα κανάλια ( αυτό του Τεοντόρ) και παρακαλάνε τον Πρόεδρο του Ορειβατικού Γιάννη Μαρμαρέλη να τους δώσει συγχωροχάρτι.

Οι νεκροθάφτες του Λαϊλα με έναν Φορέα υπό διάλυση με ταμείο 2.000 ευρώ υπόσχονταν στην Λία Μαυρίδου "ανάπτυξη" με το τσουβάλι ... Δυστυχώς η ξανθιά ήταν αδιάβαστη και εκτέθηκε με τις τοποθετήσεις της

9 σχόλια:

  1. Άσχετο με το θέμα,αλλά σχετικό με την επικαιρότητα,για να μη ψάχνεται ψύλλο στ' άχυρα..Στην Βουλή των Ελλήνων έγινε καταγγελία ότι το Υπουργείο Οικονομικών μίσθωσε προ διετίας ακίνητο στους Θρακομακεδόνες, έναντι μηνιαίου μισθώματος 62.000 ευρώ για την μετεγκατάσταση της εκτυπωτικής υπηρεσίας του. Έχει ήδη καταβληθεί από το Δημόσιο 1.000.000 ευρώ χωρίς να έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί το κτίριο.
    Επιτέλους η κυβέρνηση ας συγκροτήσει τάχιστα ένα Ταμείο Περιστολής Σπατάλης απ’ όπου θα επιδοτούνται οι άνεργοι. Υποσχόμεθα να γεμίσει, αμέσως, το ταμείο με καταγγελίες μας.
    Στην χώρα του ακαταδίωκτου και της ατιμωρησίας είναι πολυτέλεια να ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων; Επιμένουμε να τη ζητούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΞΑΝΘΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΑΠΛΟΣ ΣΥΓΟΝΤΑΡΙΖΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΞΑΝΘΙΑ!ΧΑΧΑ ΤΙ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΟΝΤΟΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ .. ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ .. ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ.. ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο,τι και να λετε η Λια ειναι "αστερι"...
    Η πιο γλυκια παρουσια στη σερραικη tv...
    Aμφιβαλει κανεις?
    Γεια σου Λια..
    Ο θαυμαστης σου...(ως ανηρ ομιλω κυριως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργο Πασχαλη...μακριααααα απ αυτους!
    Θα σε μπλεξουν...Ο μεντωρ του αντιπεριφερειαρχη ειναι ο Ψωμιαδης!!!!
    Δε σου φτανει αυτο/ Που πας να μπλεξεις?
    Υ.Γ:εν εχω καμια σχεση με την υποθεση,δε γνωριζω λεπτομερειες, ως απλος παρατηρητης ομιλω ..αλλα και μονον οτι ειναι 'μαθητες' του Ζορο....Μακριαααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ Η ΛΙΑ ΩΣ ΑΝΗΡ ΜΙΛΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 0 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΜΑΡΕΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελα ρε φιλε 4.38...Μη μου λες τετοια..
    Πραγματικα μου γκρεμισες τ' ονειρο (χωρις πλακα)...Δεν το πιστευω...Κακιουλες λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τηλεφωνικη παρεμβαση στην στημένη εκπομπή υπερ Νυχτοπατη ΕΚΑΝΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΣ ΚΑΛΑΘΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΑΠΑΡΔΑΝΗΣ (;) ΜΟΝΟ Ο CHRIS TARAMAS kai O DODO VASILAKIDIS ΕΛΛΕΙΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ