Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΝ ΟΙ "ΑΘΩΝΙΤΕΣ", ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ




 Το γεγονός ότι αυτοί οι δυο κύριοι μέλη του τοπικού συλλόγου "ΑΘΩΝΙΤΏΝ" γλύφουν το παπαδαριό θα μπορούσε να είναι συμπτωματικό εάν δεν είχαν αμφότεροι πολιτικές φιλοδοξίες , ο πρώτος εποφθαλμιά την θέση του Δημάρχου Σερραίων ( "με το νου του μπαϊράμι κάνει"  θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη) ενώ ο δεύτερος θα εκφράσει την "ανανέωση" της ΝΔ με την βεβαία μέχρι νεωτέρας συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό της ως υποψήφιος βουλευτής.

 Το πολιτικό ήθος αμφοτέρων βρίσκεται στο ναδίρ και η απρέπεια τους σε βάρος της δικαιοσύνης αποτελεί την πρακτική του βαθέος κράτους ΠΑΣΟΚ την οποία δυστυχώς υιοθέτησε και η ΝΔ. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν εδώ που φτάσαμε.

Θα ήθελα απλά να θυμίσω στους δύο αυτούς κυρίους την στάση του Σωκράτη και τον σεβασμό του στους νόμους και τις δικαστικές αποφάσεις της πολιτείας 


14 σχόλια:

  1. Να ψηφίσουμε και ένα νόμο περί ευθύνης ηγουμένων, επισκόπων και λοιπών τιτουλάριων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΕΧΘΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ...................................................................................................................ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...............................................................................................................................ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΘΩΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ................................................................................ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...............................................................................................................ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...............................................................................................................................................................................ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ.........................................................................................................................................................................ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ............................................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους παψτε να συκοφαντειτε τον Πρόεδρο. εαν ηταν βεβαιη η συμμετοχή του θα ειχε ηδη παραιτηθεί. έχει και αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ..ΚΑΤΙΡ.... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΡΟΥΤΟ.
    ΞΕΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ...ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ BLOG ! ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτην την ανοησια των εφεδρων ...που χουν και Συλλογο και..."παρελαζουν" κιολας, ως ποτε θα την ανεχομαστε?
    Πως γινατε δοκιμοι ωρε λεβεντες?
    Με ποια κριτηρια σας επελεξαν και καμαρωνετε κιολας?Ποιον βουλευτη γλειψατε?
    Πανεπιστημιακος ειμαι και δε μ εκαναν , και αντ ΄εμου εκαναν κατι τσομπανηδες την εποχη εκεινη...
    Ουτε καν λοχια γιατι μαλλον δε "μ εκοβε"...
    Σταματηστε αυτες τις παπαριες...επιτελους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΑΝΣ.....ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΑΘΩΝΙΤΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΡΕ ΑΘΩΝΙΤΕΣ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΤΕ?
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ Κ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΧΘΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ?
    ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ...ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΓΓΥΩΝ ΜΥΓΩΝ" ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Π.Χ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ"ΟΙΣΤΡΟΥ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ"...ΔΕ ΘΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ(ΤΡΙΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατιρ(τουρκ)= μουλαρι...
    Κατιρτζης =μουλαρας.
    Κατιρτζογλου= το παιδι του μουλαρα.
    Τζαφερ(αραβικα)=γαιδουρι και στα αλβανικα=αλογο.
    Καρατζαφερης=μαυρο γαιδουρι δηλ, αντε μαυροαλαογο.
    Πως γινεται λοιπον αυτοι που ουτε καν ελληνικο ονομα εχουν κι εχουν τουρκικο, να ναι "τουρκοφαγοι" και "Ελληναραδες"!!!
    Τι προσπαθουν να αποδειξουν? Τι κομπλεξ ειναι αυτο?
    Οτι Ναι μεν εχουμε τουρκικο ονομα (λεν)το οποιο δεν αλλαξαμε εδω και 100 χρονια,αλλα ωστοσο στο αιμα μας κυλαει "καθαρο" ελληνικο αιμα..Ιδιο κι απαραλλαχτο αυτο του Περικλεους, βεβαιως βεβαιως..Καναμε κι αναλυση DNA , ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
    Λοιπον καρντασια για να δικαιουστε να ομιλειτε, ως κα(τ)αροι Ελληνες...η διαδικασια αλλαγης επωνυμου ειναι απλη...Βαλτε κανα Ελληνιαδης ας πουμε κανα Ελληνοπουλος, Ή ΣΚΕΤΟ ΕΛΛΗΝΑς...
    Τοσον απλα...
    Και προπαντων ...ψυχραιμια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ικετευαν τον προεδρο να ακυρωσει την κλειδωμενη υποψηφιοτητα του ωστε να μην χασουν την δουλιτσα τους. ε οσο να'ναι το επιδομα του ΟΑΕΔ ινε μικρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ,ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΡAΓΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΥΝΗΣ.ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαντάζομαι ότι όλοι αυτοί είναι αγνοί πιστοί και υποδειγματικοί οικογενειάρχες κι όταν πάνε για προσκύνημα στο Όρος, να μην λοξοδρομούν προς τα ...βόρεια σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ 4.58

    Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι.....(χεχεχεχεχεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ