Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ-ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ - ΒΙΤΜΑ ΕΔΡΑΣΕ ...



 ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ - ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ - ΜΩΫΣΙΑΔΗ-ΒΙΤΜΑ, 
Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ


ΤΗΝ ΔΙΣΤΑΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΑΨΟΓΑ ( 3ος ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ, 4ος ο ΝΥΚΤΟΠΑΤΗΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ

  ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΤΟ  ΠΡΟΣΕΧΕ , ΣΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ

ΑΡΗ, " ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ Π@Π@ΡI " ;

...

        ΑΡΗ , ΣΩΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ, "Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ" ΚΑΙ Ο ΑΛΑΝΙΑΡΗΣ ; TOΣΟ ΗΤΑΝ ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ;


 ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ  ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕΣ "ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ" ΣΤΟ ΕΛΠΙΔΑ RESORT

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ





     Ανώνυμος είπε...




ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ.


ΜΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ (ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ) ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΑΤΗ.
ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΙΔΟΥ.
Η ΛΕΝΙΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΙΒΙ, ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ?

ΣΤΟ ΤΒΙ ΣΕΡΡΕΣ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ) ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
Ο ΘΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?)
ΜΕ ΟΛΓΑ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑΝ.
ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ) ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΡΟΛΟ.
ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ.

ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 13 Ή 14 ΕΔΡΕΣ (ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
ΜΕ ΝΑΒΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ (ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ).
ΜΕ ΜΩΡΑΙΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ (ΠΟΛΥ ΦΛΑΤ ΤΗΝ ΕΙΔΑ)
Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ.                     

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΜΕΓΚΛΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ.
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
ΩΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


     ΑΝΤΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΟΡΑΜΑ , ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ


Καραμήτρο , κελάϊδαγες προχθές στο ΔΙΚΤΥΟ, τα έχωνες ασταμάτητα στο Δήμαρχο και το συνάφι του, όμως για την αλητεία του ταγαρόβλαχου Ευθύμη  από το Αγρίνιο του οποίου είσαι υποτίθεται και ειδικός σύμβουλος, δεν βγάζεις άχνα

Όπως θα κατάλαβες μιλάω για την απόρριψη της ένστασης του Παναγιώτη Κοτρώνη , που αφορούσε τους λαδοπόντικες αιρετούς του πρωην Δήμου  Μητρουσίου

Γιατί σιωπάς επιλεκτικά; Γιατί τους καλύπτεις; 
Μήπως αγγίζει και το περιβάλλον σου η υπόθεση; Περιμένουμε την τοποθέτησή σου 

MOYΣΤΑΦΑΔΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ




Ανώνυμος είπε...




Θαύμα: Μείωση 5% των δημοτικών τελών από τον δήμο Τρίπολης !...


Μείωση 5% στα δημοτικά τέλη ενέκρινε με αυξημένη πλειοψηφία η οικονομική επιτροπή του δήμου Τρίπολης, ύστερα από πρόταση του αντιδημάρχου Οικονομικών Σάββα Σαββάκη.
Η απόφαση ελήφθη λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας και προκειμένου να ...
υπάρξει ελάφρυνση των νοικοκυριών του δήμου, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, η πλειοψηφία των οποίων είναι ανταποδοτικές.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε μείωση των δημοτικών τελών κατά 5% στην πόλη και τη δημοτική ενότητα Τρίπολης, ενώ στις υπόλοιπες επτά δημοτικές ενότητες που αποτελούν το σύνολο των χωριών της Μαντινείας, η συνολική μείωση ανέρχεται στο 5,5%.

Παράλληλα, με την ίδια απόφαση επικαιροποιήθηκε έκπτωση 40% επί των τελών σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως είναι οι πολύτεκνοι και τα άτομα με αναπηρία. Το ποσό της έκπτωσης θα επιστρέφεται απευθείας από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου και όχι από την ΔΕΗ, προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και να μην ωφελούνται άτομα που δεν δικαιούνται του ευεργετήματος.

Για την εφαρμογή της μείωσης των τελών απομένει η τυπική έγκριση της απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο...

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ 1.000.000 € ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΛΙΔΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ.
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΙΟΝ ;

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ  - Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ



Η νίκη του Χρήστου  Μέγκλα ήταν μεγάλη και επιβεβαιωσε αυτό που λέει ο λαός με τον παρά μου ....κλπ. Ηταν μεγάλη όχι γιατί νίκησε τον Δρογαλά αλλά γιατί διέλυσε το σύστημα Χρυσάφη .

Τους χρησιμοποίησε φίλε μου παρά την εντύπωση που είχαν οτί τον χρησιμοποιούν για να ανακαταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα.

Στο εμπορικό τους γ..... χωρίς σάλιο αφού Παπουτσής ,Τενεκετζής Μετσιμενίσης αποτελούν δικούς του ανθρώπους .Καταποντίστηκε ο αγαπητός Εφραιμίδης εξαφανίστηκε η κ. Χρυσάφη .Στο υπηρεσιών ο Γιαννάκης επιβίωσε γιατί προσκύνησε έγκαιρα ο Μηντιούρης διεσώθη στις καθυστερήσεις ενω ο Αβράμης κέρδισε στα πέναλτυ.

Ο Κακογιανάκος και αρκετοί άλλοι αγνοούνται . Αποφασισμένος λοιπόν ο Χρ.Μεγκλάς να διοικήσει και κυρίως επειδή οι φιλοδοξίες του ( θεμιτές ) δεν τελειώνουν εδώ θα φροντίσει να απαλλαγεί έγκαιρα από τα βαρίδια της ομάδος Χρυσάφη .Όταν επι 2 μήνες η διαμάχη ήταν μεταξύ των Χρυσαφικών και τον Δρογαλικών για το ποιος έφαγε τα λιγότερα δεν πιστεύω να θέλει να αφήσει σκιες στην δική του θητεία.

Ο μεγάλος χαμένος λοιπόν αυτών των εκλογών δεν είναιο Δρογαλάς αλλά ο Χρυσάφης. Πράγματι οξύμωρο να πιστεύεις οτι κέρδισες και ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι αλλά στην ουσία να σου ρίχνουν χώμα για να σε σκεπάσουν στον πολιτικό σου τάφο.Οι συμφωνίες αγαπητέ Αλέκο με όρους σε βοηθώ εδώ με βοηθάς να γίνω δήμαρχος πρέπει να επικυρώνονται και από το λαό .Σε περιμένουν πολλοί φίλε μου για να σου εξαργυρώσουν το γραμμάτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές .Αν πιστευεις οτι η συμφωνία σου με τους Καμπούρη , Πανταζή ,Θεοδωρίδη είναι το εφαλτήριο σου για την δημαρχία .......... Συνεχίζεται

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ στις 6:08 μμ


  Άκρως ενδιαφέρον κείμενο αναγνώστη  με ουσιαστική πραγματική πολιτική προσέγγιση. Μου αρέσουν αυτές οι  προσεγγίσεις ... αγγίζουν και τις απόψεις μου. Όμως "κατά τι διαφοροποιημένη" είναι η άποψή μου για το αντικείμενο και την πολιτική διάσταση των εκλογών του ΕΒΕΣ:

 Θα σας την πώ δια στόματος της θείας μου της Ελπινίκης :

 "Δυό γαϊδαροι μαλώνανε σε ξενον αχυρώνα" και ο αχυρώνας είναι του Χρήστου Μέγκλα


Χρήστο, τώρα η τράπουλα είναι στα χέρια σου, φρόντισε να την μοιράσεις  σωστά ...



ADOLF HITLER : ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ... Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ

ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ - ΓΟΥΝΑΣ ;


ΓΙΑΤΡΕ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ


Θόδωρε , ακους τις δηλώσεις αυτού του κυρίου ;

Εγκάλεσε τον Χράπα , Αντιδήμαρχο καθαριότητας ότι "ξέχασε την ιδιότητά του ως συνδικαλιστή και αντιμάχεται τους συνδικαλιστές των εργαζόμενων στο Δήμο που με την απεργία τους εκβιάζουν την Δημοτική Αρχή"

Μα είστε σοβαροί; με ποιοί είστε με την νομιμότητα και τους Σερραίους Δημότες ή με την αλητεία μιας κάστας συνδικαλιστών; 

Συνδυασμός είστε ή καφενειο; Ποια είναι η επίσημη θέση σας; Οποιος βρει "μαρκούτσι" στον δρόμο κάνει δηλώσεις και λαϊκίζει κατα το δοκούν ; Εκφραζει τον εαυτό του ή τον συνδιασμό ;

Θόδωρε, μάζεψέ τους, σοβαρευτείτε

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ


ΑΨΟΓΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ
ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

o iakxos: ΑΙΔΩΣ ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ ... ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ , ΔΕΣ ΑΥΤΟ !



 Χρήστο, αυτή ηταν "η διαυγεια" του κώλου των  Δρολαλομπαλίτηδων ...

... που ελάμβαναν οδοιπορικά κ.αι ημερήσ.ιες αποζημιώσεις για να κανουν "μπουρδελότσαρκες" στην Θεσσαλονίκη, ακόμη και για να παρασταθούν στην ορκωμοσία του έκπτωτου πλεον προστάτη των λαθρεμπόρων, Παναγιώτη Ψωμιάδη !!!

.
ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ Η ΚΥΡΙΑ;
Δεν τόλμησαν ούτε να τα ανακοινώσουν

.
Σε ακουσα στις δηλώσεις να λες " από αυριο θα είμαστε όλοι μαζί" ... δηλαδή  με ποιούς θα είσαι μαζί ;
Με άνθρώπους που λειλάτησαν το Επιμελητήριο; Θα τους δώσεις συγχωροχαρτι;
Θα ταυτιστεις μαζί τους;

κ. ΧΡΑΠΑ , ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

 ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ; 
OI "AIΡΕΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ή ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ;


 Μια θρασύτατη συντεχνία δημοτικών υπαλλήλων , κατά Παγκαλον, "κοπριτών",  των εργαζομένων στην καθαριότητα, απεργεί παράνομα και με κίνδυνο την υγεία των Σερραίων δημοτών εκβιάζει την Δημοτική Αρχή προκειμένου να ακυρώσει μια νόμιμη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριε Χράπα, η Δημοτική Αρχή οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως και η αντιπολίτευση που βρήκε την ευκαιρία να λαϊκίσει ανέξοδα. 

Χέστηκα για τις θέσεις εργασίας αυτών των εκβιαστών ... εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ο Δήμος να μαζεύει τα σκουπίδια άμεσα και με το μικρότερο κόστος γιατί ... εγώ πληρώνω

Ως Σερραίος Δημότης, που καταβάλω τα δημοτικά τέλη απαιτώ την ανταποδοτικότητα αυτών ...

Η απεργία αυτή είναι παράνομη και καταχρηστική. ΥΠΟΧΡΕΟΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, να ζητήσετε προστασία, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ το παράνομον  της ΑΠΕΡΓΙΑΣ και να υποχρεωθούν οι εκβιαστές να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένα τσούρμο συνδικαλιστών να  υποκαθιστά το Δημοτικό Συμβούλιο ενός Δήμου 100.000 δημοτών και να επιβάλει εκβιαστικά την βούλησή του!


Υ.Γ.  Σοφοκλή και για σένα τα γράφω αυτά ...

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ


 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟΣ ...
ΟΙ ΠΡΟΔΟΚΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ , ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ 

κ.ΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ



ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ ΤΟ 2011....ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ;;;
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΜΠΑΛΙΤΗ , TI ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΧΟΡΗΣΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ... την 29/11/2011


  Aγαπητέ μου εγω ρωτάω και θα συνεχίσω να ρωτάω, όπως ρωτάω πως πλήρωσε το ΤΑΜΕΣ τις κατασκηνώσεις για το 2008 , 2009 τα χρήματα που παρακρατούσε ο υπάλληλος του Επιμελητηρίου και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής, τι φορολογικά παραστατικά εξεδωσαν οι επιχειρηματίες των κατασκηνώσεων και "εισέπραξαν" 147.000 ευρώ; Υπηρξε πειθαρχική ποινή στον συγκεκριμένο υπαλληλο;

Ρωτάω εδώ και δυο χρόνια αλλά απάντηση καμία ...

ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ, ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

Γ. ΓΟΥΝΑΣ : 58% ΠΗΡΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΚΑΙ 14 ΕΔΡΕΣ



               ΚΑΛΗΝΥΧΤΥΑ ΑΡΗ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΣΤΑΘΗ , ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΑΛΙΤΑΚΟ 

         ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ 


ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΝΑΒΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ


 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ 



  Με προκλητικό ύφος ο Χρήστος Καπετάνιος δήλωσε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στις 2.30 το πρωϊ  και δεν δέχεται ερωτήσεις , γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Μαρίας Νάβαλη ...

                                                 ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΘΑ  ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΠΑ ;

    

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ... ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

TAAAΡAXH ... ΣΚΟΠΡΠΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ


ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΣΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

 ΜΕ  ΤΟ ΝΤΡΟΚΑΝΑΛΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΡΗΣ ....
  
"Την κοντή την χλούτσα οι τρίχες την φταίνε" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

"ΠΥΘΕΙΑ" ΚΑΙ Ο ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ


     ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΡΟΓΑΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 10% ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ !!!

Τώρα αν λάβουμε υπ' όψιν και την δήλωση Μπαλίτη για νίκη με το 55% τότε γίνεται μύλος στις προβλέψεις, δεν βγαίνουν τα νούμερα ... η Ζημπιλιάδου πρέπει να ψήφισε Μέγκλα και ο Φαρμάκης Δρογαλά ....


ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗΣ Η κ. ΜΠΙΤΖΙΔΟΥ


 ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΓΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ

ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΜΠΟΡΟ ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ , ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ !!!

ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ ...


ΑΡΗ, ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ;

ΠΥΘΕΙΑ , Ο ΜΠΑΛΙΤΑΚΟΣ ΕΔΩΣΕ  ΚΑΙ  ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΗΣ 55% 

ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΜΠΑΛΙΤΗ , TI ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΧΟΡΗΣΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;

κ. ΠΡΟΕΔΡΕ , κ. ΤΑΜΙΑ  ΤΟΥ  ΤΑΜΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ...


Τί είδους περίεργη επιχορήγηση του ΤΑΜΕΣ είναι αυτή με την αιτιολογία "για την κάλυψη δαπανών που αφορούν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2001" ;

Από ότι γνωρίζουμε  το ΤΑΜΕΣ επιδοτεί με 60 ευρώ το κόστος  διαβίωσης κάθε  παιδιού μελους του ΕΒΕΣ που φιλοξενείται σε κατασκήνωση και την διαφορά καταβάλει ο γονέας στην κατασκήνωση .

Έχει και άλλες δαπάνες να καλύψει το ΤΑΜΕΣ εκτός της συμμετοχής του στη δαπάνη φιλοξενίας των κατασκηνώσεων; 

Για το σκάνδαλο με τον υπάλληλο που παρακρατά; ... παρακρατούσε; το ποσό των 147.000 ευρώ από χρήματα των γονέων και δεν τα απέδιδε τους δικαιούχους επιχειρηματίες των κατασκηνώσεων ακόμη  δεν μας δώσατε εξηγήσεις ...

Θέλουμε να ξέρουμε πόσα παιδιά και σε ποιες κατασκηνώσεις φιλοξενήθηκαν φέτος ; Ποια είναι για το 2011 η συνολική επιβάρυνση του Επιμελητηρίου ;

Το ανωτέρω ποσό των 8.000 ευρώ τί αφορά; Γιατί δεν αναφέρεται σαφώς στην αποφασή σας ; Τί είδους διαύγεια του κώλου είναι αυτή;

Αφορά το κόστος  συμμετοχής του ΕΒΕ Σερρών για την φιλοξενία   133 παιδιών (8.000 / 60)  ή κάτι άλλο ;

Γιατί το μυαλό του "Ραν ταν πλαν" πάει στο πονηρό , ότι δηλαδή  η επιχορήγηση αυτή ενδεχομένως να αφορά κάλυψη "της μαύρης τρύπας" που άφησε "η παρακράτηση" του υπαλλήλου ...

Λέω ενδεχομένως, διότι όσο σιωπάτε και δεν δίνετε εξηγήσεις στα "υποζύγια" που σήμερα καλείτε να σας ψηφίσουν, ο καθένας έχει δικαίωμα να σκέφτεται οτιδήποτε ...

Υ.Γ.  Και δεν θέλω μηνύσεις , ετσι ;

ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ


Την απουσία του εμπορικού κόσμου του ιστορικού κέντρου της Σερραϊκής αγοράς από την εκλογική διαδικασία επεσήμανε ο παλαίμαχος έμπορος Σάκης Λουτράδης και τους κάλεσε τουλάχιστον σήμερα "να αφήσουν τους καναπέδες" και να προσέλθουν να ψηφίσουν ... σερραϊκά

Ενα Επιμελητήριο απέμεινε να το ξευτιλίσουμε και αυτό; 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ



ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΔΡΟΓΑΛΑΔΕΣ

                                                    "ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΒΕ ΣΕΡΡΩΝ - ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ"


ΤΗΝ 10η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Ο ΑΡΗΣ ΔΡΟΓΑΛΑΣ "ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ"  ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΑΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ ΣΤΟ ΤΕΙ  ΚΑΙ 
ΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ 

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΔΡΟΓΑΛΑ , ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ , ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΑΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ


ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ 
"ΜΙΛΗΣΑΝ" ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ  ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗΣ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΕΧΑΓΙΑ 

ΑΡΗ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ...



           AΡΗΣ ΔΡΟΓΑΛΆΣ :  " Mε μια χειραψία δεν γίνεται επανόρθωση μιας "μπαμπεσιάς"

Οι δύο εικονιζόμενοι ενω διαπραγματεύονταν την συμμετοχή τους στον συνδυασμό του Αρη Δρογαλά και ενώ είχαν συμφωνήσει τα πάντα , ο πρώτος ήταν έτοιμος μαζί τον Ιορδάνη (Νάκη) Πουρνατζόγλου  να παραδώσουν τις ταυτότητές τους,   ξαφνικά ανακοίνωσε την συμμετοχή του με ντουέτο τον Γιώργο Πασχάλη , στον συνδυασμό του Χρήστου Μέγκλα, ( άφησε μάλιστα στα κρύα του λουτρού τον στενό του συνεργάτη τον Πουρναρτζόγλου Ιορδάνη, ενοικιαστή του ΣΑΛΕ στον ΛΑΪΛΙΑ, τον οποίο δεν ενημέρωσε για την κωλοτούμπα  και σήμερα είναι υποψήφιος με τον Δρογαλά), ενώ ο άλλος το γνωστό φερέφωνο του Φωτιάδη  στις Δημοτικές Εκλογές , που με δημόσιες παρεμβάσεις του στο Ντοροκάναλο του Αραμπατζή μέμφονταν ευθέως την επίσημη υποψηφιότητα του κόμματός του, τον Θόδωρο Μηλίδη, τον οποίο απαξίωνε, εξυμνώντας τον "ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ", ( με την υπόδειξη του οποίου συμφωνήθηκε από τον Νοέμβριο του 2010 θα ήταν υποψήφιος υπό τον Δρογαλά στο Επιμελητήριο ώστε οι Δρογαλομπαλίτηδες στήριξαν σθεναρά την υποψηφιότητα Φωτιάδη στον Δήμο Σερρών), την ύστατη ώρα "πούλησε" τον Δρογαλά και προσχώρησε στον συνδιασμό του Χρήστου Μέγκλα !!!

Χθες στο ΕΛΠΙΔΑ RESORT τα δύο αυτά ... (απορώ ποιον χαρακτηρισμό να διαλέξω για να αποδώσω το μέγεθος "της μπαμπεσιας" τους)  είχαν το θράσος να πλησιάσουν τον Αρη Δρογαλά,  να του τείνουν το χέρι για χειραψία και να του ευχηθούν "ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" !!!!

 Φυσικά ο Αρης τους "γύρισε την πλάτη" και τους "έστειλε στον αγύριστο" όπως έπρεπε ...


  ... για να καταλήξουμε , ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ :



ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΕΣ : " H XAΡΑ ΤΟΥ ΝΤΡΟΚΑΝΑΛΟΥ"


       50 ΕΥΡΏ "ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ" για λίγα λεπτα δημοσιότητας στο σαλόνι  του ΕΛΠΙΔΑ RESORT


Η "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΚΑΙΕΙ "ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ" ΤΩΝ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΩΝ



 Η ΑΥΣΤΗΡ'ΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"  ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΩΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΈΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ

GRAND SERAI HOTEL & SPA ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ




    " ΠΑΣΑΔΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ..."
                                                                       http://oiakxos.blogspot.com/2011/11/travel.html


           http://www.mitsishotels.com/Hotels/grand-serai-congress-and-spa/ContentPage_GR_425.htm


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 26-28/11/2010


ΕΔΩ ΤΡΩΓΟΠΙΝΑΝ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ
ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ









Ας δούμε τώρα τι πλήρωσαν τα υποζύγια-μέλη του Επιμελητηρίου για το ταξιδάκι αναψυχής των αιρετών του


Αρης Δρογαλάς :  535 ευρώ "μεροκάματο"  και 220 ευρώ "έξοδα ξενοδοχείου" , σύνολο 755 ευρώ και για να το κάνουμε λιανά  257.266 δραχμούλες


Στάθης Πολίτης : 421 ευρώ "μεροκάματο"  και 220 ευρώ "έξοδα ξενοδοχείου" , σύνολο 681 ευρώ και για να το κάνουμε λιανά  232.050 δραχμούλες


Ναούμ Μιντιούρης : 652,20 ευρώ "μεροκάματο"  και 220 ευρώ "έξοδα ξενοδοχείου" , σύνολο 872,2 ευρώ και για να το κάνουμε λιανά  297.203 δραχμούλες

Σύνολο : 2.308,2 ευρώ ή 786.519,15 δραχμούλες


ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΗΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΣΕΡΡΩΝ ΑΥΤΗ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ;

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ


    ..... ΜΗΝ ΣΧΊΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ 

ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ


ΡΕ ΜΠΑΛΙΤΑΚΟ , ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ;




Ποια χουβαρντόπαιδα πήρατε αυτήν την απόφαση να ξοδέψετε χρήματα των συναδέλφων σας 268.000 δραχμές ή 786 ευρώ για να διασκεδάσουν στις Κατασκηνώσεις ΤΖΙΩΝΗ τα βλαστάρια δύο υπαλλήλων του Επιμελητηρίου.

Για ποιον λόγο πήρατε αυτήν την απόφαση, σε τι αποσκοπούσε; Μήπως ήταν καμια αντιπαροχή ;

ΡΟΥΣΟ, ΖΗΜΠΙΛΙΑΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΑΒΡΑΜΗ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ, ΠΟΥΡΝΑΡΑ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΠΑΠΟΥΤΣΗ είστε άμεσα συνυπεύθυνοι σε αυτή την αλητεία. Συνεργοί στο "έγκλημα" των Δρογαλομπαλίτηδων

Ναι περί αληξτείας προκειται όταν οι συνάδελφοί σας μαστίζονται απο την οικονομική κρίση, εκλιπαρούν για διακανονισμούς οφειλών τους στο Επιμελητήριο προπκειμενου να θεωρήσουν τιμολόγια στην Εφορία εσεις να σπαταλατε χρήματα για την αναψυχή των κανακαριδων των κατα Παγκαλων κοπριτών του Επιμελητηρίου. Και μιλάμε για χρυσοπληρωμένους υπαλλήλους , που ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ, μοιράζονται κάθε μήνα 2.200 ευρώ για συμμετοχή τους σε "ομάδες εργασίας" .... με άγνωστο αντικείμενο και μηδενικά αποτελέσματα.

ΚΩΣΤΑΚΗ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ

     2.622,84 ευρώ ενοίκια χρωστάει στον Δήμο Βισαλτίας ο Στάθης Πολίτης ;






Ανώνυμος είπε... 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΑΠΟ 4/10/2010 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2.622,84 ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. ΒΛΕΠΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ Νο 889 
26 Νοεμβρίου 2011 9:05 π.μ. 



 Αγαπητέ Κωνσταντίνε, όπως καταλαβαίνεις το ζήτημα εφόσον αληθεύει είναι άκρως  σοβαρό, ο καταγγέλων αναγνώστης του blog αναφέρει συγκεκριμενα  στοιχεία της οφειλής του Β' Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, (χρονική περίοδο, ακριβές ποσό και χρηματικό καταλογο)

Οπως βλέπεις Κωνσταντίνε , σε κατήντησαν εκπρόσωπο των καθ' εξιν μπατακτσήδων και δεν σου άξιζε τέτοιος εμπαιγμός.


Υ.Γ.  Αλέξανδρε Χρυσάφη κατανοείς τώρα πόσο απαξίωσες το Επιμελητηριο με τις επιλογές σου ;

Μπρρρρρρρρρρρρ ΤΖΑΚ ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ



ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Ο ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ? ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ?  χαχαχαχαχα...

ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΣ ΒΡΕ 1.37 ΑΥΤΟ? ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΠΕ?
Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ -ΔΡΟΜΕΥΣ-ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ...ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ.
ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΝΕΟΣ, ΩΡΑΙΟΣ(ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...)ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ(ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΓΕΤΑΙ),ΑΣ ΔΟΚΟΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ."ΑΚΑΠΝΟΣ" ΜΕΝ, ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΔΕ.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ,ΡΕΠΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΔΕΞΙΟΤΡΟΦΟ.
ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ... ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ " ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ/ ΩΣ ΤΙ ΟΜΙΛΕΙ?
ΕΚΛΗΘΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ?Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΚΡΙΜΑ .ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΡΕΛΠΙ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ , ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ(ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ).

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ...ΕΔΩ ΖΑΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΩΛΩΣΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΖΑΡΩΝΕ Ο....ΖΑΡΩ-ΤΙΑΔΗΣ?
ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ....

ΥΓ:ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛ.(για να μη με πεις εμπαθη).
Αλλα βλεπετε εσεις προοπτικη ανατροπης της καταστασης  απο βολεμένα κολεγιοπαιδα?

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΙΛΙΑ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ...


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ 7.500.000 ΕΥΡΩ !!!

ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ 130.000 ΕΥΡΏ

Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ 48η ΘΕΣΗ ...

ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ;


ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ : ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΓΟΥΝΑ ....( 2 )


ΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ & ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ;



 Ο "πονηρούλής" κ. Γούνας διατηρεί επιχείρηση  διανομής τροφίμων η οποία είχε λαμβάνειν από την ΄"ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΕ" το "τεράστιο ποσό" των 7.500 ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2009  η εταιρεία αυτή πτώχευσε και το δικαστήριο όρισε σύνδικο πτώχευσης για την εκκαθάριση της εταιρείας. Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σερρών είχε μια οφειλή ισόποση περίπου προς την ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΕ. τον Αύγουστο του 2009 ο κ. Γούνας επέλεξε από τα 8.000.000 ευρώ που οφείλει ο Δήμος Σερρών στην σερραϊκή αγορά να πλήρώσει ξαφνικά 7.500 ευρώ σε μια πτωχευμένη ήδη εταιρεία ενώ ταυτόχρονα είχε  ετοιμασθεί  η εταιρεία του και προχώρησε σε κατάσχεση του ποσού των 7.500 ευρώ "εις χείρας τρίτου", δηλαδή με δικαστική απόφαση που φρόντισαν να εκδώσουν  υποχρτεωσαν τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, αντί την "ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΕ" να πληρώσει την εταιρεία του κ. Γούνα.

Βέβαια αν και εισέπραξε η εταιρεία του Γούνα τα χρήματα "η κουτοπονηριά" δεν πέρασε διότι η εταιρεία ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΕ" ήταν πτωχευμένη και μονο ο σύνδικος πτώχευσης ειχε δικαίωμα να εισπράττει τις όποιες απαιτήσεις της, οπότε επέστρεψαν τα χρήματα στο ταμείο του Αθλητικού Οργανισμού, αλλά ήδη ειχε ξευτιλιστεί όλη η Δημοτική Αρχή του κακομοίρη του Γιάννη Βλάχου