Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ?


 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΕΥΑ ΣΕΡΡΩΝ :
11-07-0000910-017-00

ΥΠΟΛΟΠΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 2.660  euro

16-3-2011 : KATAΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΦΕΙΛΗΣ :    600 euro
23-3-2011 : KATAΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΦΕΙΛΗΣ : 1.000 euro


31-3-2011 : ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΦΕΙΛΗΣ : 1.060 euro

Κύριοι, Αγγελίδη, Αραμπατζή, Σαφαρίκα, έχετε το λόγο

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η "ΠΟΥΣΤΙΑ" ... (1ον)


ΗΤΑΝ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ...
ΕΝ ΑΡΧΗ ΜΕ "ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΥΛΑΡΑ"  ΖΗΤΗΣΑΝ
ΤΑΧΑΜΟΥ - ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ...

Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΝΩΣΤΗ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

NATA TA ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ !!!


Τώρα εξηγούνται όλα. Τα σαχλοσαλιαρίσματα, τα σταυροφιλήματα , οι αβρότητες  του Βλάχου  προς τον Αγγελίδη , κατά την εκδήλωση της ορκομωσίας της νέας Δημοτικής Αρχής και οι περίεργες δηλώσεις  του Βλάχου ότι θα βοηθήσει και θα σταθεί δίπλα στον Αγγελίδη.
Εν μία νυκτί ξέχασε ο φαρμακοποιός τους επι τετραετία χαρακτηρισμούς του κτηνίατρου , περί ανύπαρκτου, περι ανεπάγγελτου, περι ακατάλληλου και αγαπήθηκαν ξαφνικά
ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλα η χαρά δεν την αφήνει, έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη
Ο «ΙΑΚΧΟΣ» ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ANΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ  ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ , ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

TETΕΛΕΣΤΑΙ …




Δεν μπορούν να σώσουν την Ελλάδα οι πολιτικές δυνάμεις που την οδήγησαν στην χρεωκοπία ...


TO ANEKΔΟΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΠΑΥΛΑΡΑ, ΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ χαχαχαχαχα


ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ  «Η ΠΑΙΔΙΚΗ  ΧΑΡΑ» ΜΕΤΑ

 ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ... ΓΙΑ ΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ...

και βγήκε το γυαλί (TVS) τηλεφωνικά ο Παυλάρας να απαντήσει στην Νάντια Δερέμπεη και έγινε ... «της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός, το σιδηρούν κιγκλιδωμα»
Και τι δεν είπε ο Παυλάρας, « ότι το πρόγραμμα είναι εικονικό, διότι δεν μπορεί να ήταν πραγματικό» « ότι ήταν apri ori (!!! αυτό που κολλούσε;) εικονικό, διότι δεν ξέρουν τώρα πόσα χρήματα θα έχουν στην κατοχή τους», «ότι τώρα είναι εικονικό το πρόγραμμα αλλά όταν έρθουν  τα λεφτά μπορεί να γίνει πραγματικό», «ότι η διαφορά των κονδυλίων στο τεχνικό πρόγραμμα  που είχαν παρουσιάσει  στους Δημοτικούς Συμβούλους με τα κονδύλια που ανέφερε ο Διευθυντής του Δήμου κ. Σοφοκλής Θεμιστοκλέους στην εισήγησή του (ευτυχώς που έχετε και αυτόν Παυλάρα) οφείλεται στο ότι ... ο Φωτιάδης άθροισε διαφορετικές στήλες !!!! χαχαχαχα, «οτι ο Παυλάρας είναι υπέρ της ισονομίας των δημοτών» ...., υπέρ πασών των Ρωσιών , δι ευχών των Αγιών ημών και μη εισηνέγκεις ημας εις πειραμόν , Αμήν ....
Υ.Γ. Αλήθεια Παυλάρα, μήνυση έκανες για τις βενζίνες ; φάγαμε και τον δεύτερο  μήνα ...

ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ;




ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , «ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ» ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΣΑΒΟΥΛΈΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΛΜΕ , ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΗ  ΖΑΧΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΗΛΙΑ; ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ;
Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 7η ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΛΜΕ ΝΑ «ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ «ΣΩΟΥ» ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ"

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ...


ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Μετά τον Μιχα'ί'λοφ και τον Οκόνκο, αρκετοί ακόμα ξένοι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τις Σέρρες προκειμένου να δοκιμαστούν από τον Πανσερρα'ι'κό, όπως αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Η άφιξη των Αντόνιο Μιχα'ί'λοφ και Τζόσεφ Οκόνκο στις Σέρρες είναι μόνο η αρχή σύμφωνα με την εφημερίδα ''GOAL news'' η οποία σε χθεσινό της ρεπορτάζ αναφέρει πως κι άλλοι ξένοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να διαβούν την πύλη του προπονητικού κέντρου του Πανσερρα'ι'κού για να δοκιμαστούν από τον Παύλο Δημητρίου.




ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ «ΤΙΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ» ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ 

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ «ΦΙΛΙΚΑ BLOGS» ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ  ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!!

Ακουσον , άκουσον …ΜΑ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΆΝ ΈΡΘΕΙ  Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ «ΠΑΛΤΑ»  ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ;  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΝΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ , ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ – ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ : ΔΥΣΤΥΧΩΣ KAΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ...


Panagiotis Savvidis
Η επάνω γέφυρα του Σιδηροκάστρου, που δυστυχώς τη γκρέμισαν. Φωτογραφία από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο με βουλγαρικό όχημα την ώρα που διασχίζει το πέτρινο γεφύρι. Δεξιά επάνω ο Πύργος του Ανδρόνικου, που ευτυχώς σώζεται μέχρι σήμερα.
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ,  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΚΡΕΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΓΚΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ "ΙΑΚΧΟ" Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ


 

Διαβάζω στο infoserres την ανακοίνωση του συνδυασμού του Στεφανου Φωτιάδη: 

Στις 16 Μαρτίου 2011, παρακολουθήσαμε μια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου που δεν τιμά κανένα μας. Μια μορφή συνεδρίασης που σχολιάστηκε αρνητικά  τόσο από τα τοπικά όσο από τα Πανελλήνια Μέσα Ενημέρωσης και δημιούργησε ανασφάλεια και απογοήτευση στους δημότες «καίγοντας με νερό» τις προσδοκίες τους για ευημερία και ανάπτυξη, αφού με την άμεση ψήφιση της αύξησης στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑ, η νέα δημοτική αρχή καταπάτησε κάθε προεκλογική της υπόσχεση-δέσμευση.

Στη ίδια συνεδρίαση έρχεται προ ημερησίας διάταξης το θέμα των συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων και με την πρωτοφανή πρόταση του Δημάρχου να ψηφισθεί μεν όπως κατατέθηκε, αλλά τις επόμενες ημέρες, όσοι σύμβουλοι συμφωνούν, να βρεθούν στο Δημαρχείο για να την συμπληρώσουν. Δηλαδή ζήτησε να συναινέσουμε σε μια απόφαση που μπορεί να γίνει «λάστιχο» και εκτός δημοτικού συμβουλίου να αλλοιωθεί, να συμπληρωθεί. Αν λέγεται αυτό νομιμόμητα!

Στη  συνεδρίαση της 23ης Μαρτίου 2011,παρατηρήσαμε μια ακόμη ίδια,περίπου,πρακτική ακολουθείται από τον κ.Δήμαρχο και στις 23 Μαρτίου(στο θέμα του Προγράμματος Τεχνικών Έργων του Νέου Δήμου Σερρών).

Το προτεινόμενο Πρόγραμμα Τεχνικών Έργων κρίνεται από  όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την προχειρότητα,αδυναμία,σκοπιμότητα και  η παραίνεση του κ.Δημάρχου είναι ίδια με την μεθόδευση της προηγούμενης εβδομάδας:Δηλαδή με την έννοια «ψηφίστε τώρα αυτό το πρόγραμμα, που είναι πλασματικό, εικονικό και όταν έρθουνε τα  χρήματα θα κάνουμε άλλα».

Άν είναι δυνατόν να συναινούμε σε τέτοιες λογικές και πρακτικές. Δεν συμφωνούμε να εγκρίνουμε «διπλά βιβλία έργων»,γιατί αναφέρθηκαν και διαφορετικά έγγραφα με διαφορετικά ποσά .Όπως δεν συμφωνούμε με το προτεινόμενο πρόγραμμα και για ακόμη ένα λόγο: τα νέα έργα δεν έχουν σαφή προέλευση χρηματοδότησης,ενώ είναι ασήμαντα τα ποσά που αναλογούν ιδίως στις αγροτικές περιοχές του Νέου Δήμου.

Επειδή η διαφύλαξη του κύρους και της αποτελεσματικότητας του Δημοτικού Συμβουλίου είναι υπόθεση όλων των συμμετεχόντων,καλούμε τον κ.δήμαρχο,και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ,που έχουν την ευθύνη οργάνωσης και διαχείρησης της διαδικασίας των Δημοτικών Συμβουλίων να  συμβάλλουν με θετικό τρόπο στην αλλαγή αυτής της άγονης και επικίνδυνης τροπής πού παίρνει σταδιακά ό τρόπος διεξαγωγής των εργασιών του δημοτικού συμβουλίου.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΌΥΘΗΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΩΣ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ"

Η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ  ΣΕΡΡΑΙΟΙ
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΩΝ
ΑΝΟΗΤΩΝ ή ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΝΤΩΝ


ΘΥΜΑ ΑΠΡΕΠΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (video)

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΥ - ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ TV ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

1η ΕΠΙΘΕΣΗ : O  Πρέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαβασιλείου εγκαλεί τον Αντώνη Αναστασίαδη «για ανάρμοστη συμπεριφορα και μεθοδεύει την αποβολή του από το Δημοτικό Συμβούλιο  τον απειλεί  με την φράση "ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ" και καλει την γραμματεα να  γραφτεί δύο φορές στα πρακτικά  ότι «τον κάλεσε να επανέλθει στην τάξη» και δήθεν αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Είχε προηγηθεί η υστερική επίθεση του Ακη Αγοραστού προς τον Αντώνη Αναστασιάδη για την αποτροπή της οποίας ο Πρόεδρος  κ. Παπαβασιλείου ουδεμία προσπάθεια ή παρατήρηση έκανε.
  Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
Ο Αντώνης Αναστασιάδης πλησιάζει τον Αθανάσιο Γάτσιο , δημοτικό συμβουλο της Αντιπολιτευσης, που καθεται δίπλα στον Ακη Αγοραστό και συνομιλούν.
Προσέξτε τον κάμεραμαν τοιυ ΔΙΚΤΥΟ TV που πλησιάζει ειδικά τους δύο άνδρες και παράνομα χωρίς την άδεια αυτών μαγνητοσκοπεί μια ιδιωτική συζήτησή τους  !!!!(είναι αυτό δημοσιογραφικό καθήκον;)
2η ΕΠΙΘΕΣΗ :  Ο Αντώνης Αναστασιάδης  ενω συνομιλεί με τον Αθανάσιο Γατσιο δέχεται φραστική επίθεση από τον Δημοτικό Σύμβουλοτο της συμπολίτευσης Ιωάννη Δήμου και αποχωρώντας αντιλαμβάνεται  ότι είναι θύμα παράνομης μαγνητοσκόπισης , αφού η δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη  διακοπεί και συνεπώς δεν υπάρχει  ζήτημα  και δικαίωμα μαγμνητοσκοπήσεων εκ μερους των Μ.Μ.Ε.
Προσπαθεί ο Αντώνης Αναστασιάδης να  αποτρέψει  την παρανομη και αυθαίρετη μαγνητοσκόπηση, κλείνοντας με την παλάμη του τον φακό και διαμαρτυρόμενος προς τον νεαρό κάμεραμαν ...
3η ΕΠΙΘΕΣΗ :   Ο νεαρός τσαμπουκάς κάμεραμαν του ΔΙΚΤΥΟ TV , σε μια επίδειξη της ανατροφής και του επαγγελματισμού του επιτίθεται στον Αντώνη Αναστασιάδη με τις ακατανόμαστες και υποτιμητικές φράσεις που ακούγονται στο βίντεο :
«ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ , ΒΛΑΚΑ» «ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ;», "ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ;"
«ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, ΑΝΔΡΑ , Ε ΑΝΔΡΑ;»

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ» ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ TV.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ... (1)


ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



ΕΤΣΙ  ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ
ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

"H ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ" ΣΤΗΝ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Καλλικράτης» στην εκπαίδευση

Μείον 36.000 εκπαιδευτικοί ώς το 2013

Οι συγχωνεύσεις αλλάζουν τον χάρτη της απασχόλησης στα σχολεία

ΕΡΕΥΝΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ (16/3/2011)





«Εχουµε έναν διδάσκοντα για κάθε έξι µαθητές!!!»

 «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α έχουµε περίπου 190.000 εκπαιδευτικούς µαζί µε τους αναπληρωτές, κάτι που δίνει µια από τις καλύτερες αναλογίες εκπαιδευτικών - µαθητών στον κόσµο.


Η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου λέει στα «ΝΕΑ» ότι όσες ανάγκες σε εκπαιδευτικούς προκύψουν το επόµενο έτος θα καλυφθούν µε αξιοποίηση του υπάρχοντος δυναµικού (µεταθέσεις - αποσπάσεις), µε διορισµούς και αν υπάρξουν κενά, θα γίνουν και αναπληρώσεις.


«Ολα θα εξαρτηθούν από τις πραγµατικές ανάγκες των σχολείων. Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι το Νέο Λύκειο θα έχει άλλες ανάγκες σε εκπαιδευτικούς, λόγω της αναδιοργάνωσης που θα γίνει».

ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821

ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ
ΗΤΟΙ
ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ




ΒΙΒΛΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ * (Αποσπάσματα)
Δύο αἴτια εἶναι, ὦ Ἕλληνές μου ἀκριβοί, ὁποὺ μέχρι τῆς σήμερον μᾶς φυλάττουσι δεδεμένους εἰς τὰς ἁλύσους τῆς τυραννίας, εἶναι δὲ τὸ ἀμαθὲς ἱερατεῖον καὶ ἡ ἀπουσία τῶν ἀρίστων συμπολιτῶν. Εἰς τὴν διήγησιν τῆς δευτέρας αἰτίας, εἰς τὴν ὁποίαν συγκαταλέγεται καὶ ἡ κλάσις τῶν εὐεργέτων τῆς Ἑλλάδος, θέλω φανερώσει τὸ χρέος των, ὡς ἔταξα. Τὰ δὲ προλεχθέντα περὶ τῆς ἀρετῆς αὐτῶν χρησιμεύουν ὡς προλογίδιον εἰς τὴν ἐξέτασιν, ἐν ᾗ εἰσέρχομαι τώρα, διὰ νὰ ἀποδείξω, ὅτι δὲν εἶναι οὔτε δειλία, οὔτε ἀστοχασία τῶν Ἑλλήνων, ὁποὺ μέχρι τῆς σήμερον μᾶς φυλάττει ὑπὸ τῆς ὀθωμανικῆς τυραννίας, καὶ νὰ ἀποστομώσω τὰς φθονερὰς καὶ καταλάλους γλώσσας τῶν ἀλλοφύλων.
Ὦ ἀδελφοί μου Ἕλληνες, ἴσως δὲν καταλαμβάνετε πόσην δύναμιν ἔχουσι τὰ λόγια τῶν καλογήρων καὶ τῶν πνευματικῶν εἰς τὰς ψυχὰς τῶν ἁπλουστάτων ἀκροατῶν. Πόσον ὀγληγορώτερα ἠθέλαμεν ἐλευθερωθῆ ἀπὸ τὸν ὀθωμανικὸν ζυγόν, ἂν οἱ πνευματικοὶ δὲν ἦτον ἀμαθεῖς, καθὼς εἶναι, καὶ ἂν ἐδίδασκον εἰς τὴν ἐξομολόγησιν μὲ γλυκὰ λόγια τὴν ἀλήθειαν καὶ τὴν ἀρετήν, τὴν ἐλευθερίαν καὶ τὴν ὁμόνοιαν, καὶ ὅλα τὰ μέσα τῆς ἀνθρωπίνης εὐτυχίας. Ἀλλὰ πῶς νὰ φωτίσουν οἱ ἐσκοτισμένοι καὶ νὰ διδάξουν οἱ ἀμαθεῖς; Ἂς σιωπήσουν τὸ λοιπόν, ἂν δὲν ἠξεύρουν τί νὰ εἰποῦν.
Ἰδοὺ λοιπόν, ὦ Ἕλληνες, ὁποὺ ἀρκετῶς ἀπεδείχθη, πόσον τὸ σημερινὸν ἑλληνικὸν ἱερατεῖον ἐμποδίζει καὶ κρύπτει τὴν ὁδὸν τῆς ἐλευθερώσεως τῶν Ἑλλήνων, καὶ αὕτη ἐστὶν ἡ πρώτη καὶ μεγαλειτέρα αἰτία, ὁποὺ μέχρι τῆς σήμερον εὑρισκόμεθα ὑπὸ τῆς ὀθωμανικῆς τυραννίας. Μετ᾿ αὐτῆς δὲ ἀκολουθεῖ ἡ δευτέρα αἰτία, ἡ ὁποία, ἂν καὶ δὲν κατέχῃ τὸν πρῶτον τόπον, δὲν εἶναι ὅμως ὀλιγότερον ἐπιζήμιος εἰς τὴν Ἑλλάδα, καθὼς θέλω προσπαθήσει νὰ ἀποδείξω. Αὕτη δὲ εἶναι, ὡς προεῖπον, ἡ ἀπουσία τῶν ἀξιωτέρων ὑποκειμένων τῆς Ἑλλάδος.

Συντεθείς τε καὶ τύποις ἐκδοθεὶς ἰδίοις
ἀναλώμασι πρὸς ὠφέλειαν τῶν Ἑλλήνων
ΠΑΡΑ
ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ
Ἐν Ἰταλίᾳ. 1806.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΖΑ ΤΩΝ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ



"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ"

 
Προσκύνημα ονομαζόταν στα χρόνια της Τουρκοκρατίας η δήλωση υποταγής μεμονωμένων ατόμων ή ολόκληρων ομάδων ή και περιοχών προς τον κατακτητή, εναντίον του οποίου είχαν εξεγερθεί.Η αποδοχή της υποταγής εκφραζόταν έμπρακτα από τους Τούρκους με χορήγηση στους προοκυνημένους ειδικού πιστοποιητικού, γνωστού ως «ράι μπουγιουρντί» ή «προσκυνοχάρτι».Με αυτό τον τρόπο οι επαναστατημένοι επανέρχονταν στην κατάσταση του νομιμόφρονα υπηκόου.Υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ο Γέρος στην κυριολεξία "ξαναζωντάνεψε" την ετοιμοθάνατη Επανάσταση.Με το σύνθημα «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» απάντησε με μια χωρίς προηγούμενο τρομοκρατία στην τρομοκρατία του Ιμπραήμ.Σε όλο τον Μοριά οι πρωτεργάτες του προσκυνήματος συλλαμβάνονταν και εκτελούνταν.


ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

ONEIΡΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ ...

        ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ !!!
       ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
  

Διαβάζω στο infoserres :
Με επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών τάσσεται υπέρ της άμεσης κατεδάφισης της Δημοτικής Αγοράς στην πλατεία Ελευθερίας και να χαρακτηριστεί χώρος πρασίνου.
 «Εφόσον η υπάρχουσα κατάσταση στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς, διαρκώς επιδεινούμενη, αποτελεί βασική εστία μόλυνσης και επικινδυνότητας για τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών, το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς θα πρέπει να κατεδαφιστεί και να χαρακτηριστεί επίσημα ως χώρος αμιγώς πρασίνου και να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που να συνθέτει μία φιλική προς τους πολίτες πλατεία...»

 
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ  ΤΟ ΝΕΟΤΕΥΚΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ  ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ . ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ)  ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΒΛΑΧΟΥ –ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ , ΘΟΔΩΡΗ

ME XΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ 300 ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΟΝΗΣ.
ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ !!!
ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΝΗ, Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ
ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ  
ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΣΤΑΘΗ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ...


MAΡΚΟ, ΑΝ «ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ  ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ» , ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΗΛΟ  ΠΡΟΩΘΕΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ Ο «Μr M.K.O.» ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ …

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ(YΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) , «ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ» ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ

MΠΑΛΙΤΑΚΟ, "ΑΛΜΥΡΟΣ" Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

ΕΒΕ ΣΕΡΡΩΝ  - TRAVEL … ΠΕΡΑΣΤΕ  ΚΟΣΜΕ

Ο "ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ" ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ




ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ «ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ» , ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ή ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ  «ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ» ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΔΩΝ !!!


ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ «ΦΘΑΣΑΝ» ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2011



ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ «ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ» ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ
ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΑΦΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΜΠΑΛΙΤΑΚΟ , ΘΕΛΟΥΜΕ  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ … ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ  ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ESCORT TO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ … ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ , ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ



ANTE NTOY KAI ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

“Καθε γειτονιά μια Κερατέα, καθέ στενό κι ένα Γιαούρτι…” μέχρι να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας.


Τι είπε πάλι, ο απίθανος Πρωθυπουργος μας;
Ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων!
Σαφές μήνυμα προς υπουργούς και βουλευτές έστειλε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου εν όψει των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου.

 «Θα είμαστε κοντά στον λαό. Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν γι’ αυτό οι πολίτες»

Φυσικά κι όχι, Πρωθυπουργέ μας!
Σε ψηφίσαμε, για να μας κόψεις μισθούς, συντάξεις, επιδόματα!
Σε ψηφίσαμε, για να κάνεις αυξήσεις στα διόδια, στα ΜΜΜ, στην ΔΕΗ!
Σε ψηφίσαμε, για να δουλεύω ενοικιαζόμενος εργάτης και να μην επιβαρύνω το αφεντικό όταν με απολύει!
Σε ψηφίσαμε, για να ημι-απασχολούμαι ωστε να μην κουράζομαι μεν, αλλά να μην με λέει και τεμπέλη ο Πάγκαλος δε!
Σε ψηφίσαμε, για να έχουν όλοι οι άνθρωποι της γης Ελληνική Ιθαγένεια, θα κατακτήσουμε τον κόσμο χωρίς Οπλα! Ας αρχίσουμε από τους Κινέζους!
Σε ψηφίσαμε, για να ζήσουν τα παιδιά μου, υπο την προστασία κάποιου Μνημονίου!
Σε ψηφίσαμε, για να μην με πετάξουν από την ζωή πριν τα 65, απαιτώ σύνταξη στα 80+!
Σε ψηφίσαμε, για να διαλύσεις τις Ενοπλες δυνάμεις, που τόσα χρόνια δίναμε τα λεφτά μας να τις δημιουργήσουμε, επιτέλους Ειρήνη!
Σε ψηφίσαμε, για την Πράσινη Υπουργό, θέλω το Αιολικό κι ας είν΄το πιο ακριβό!
Σε ψηφίσαμε, γιατί δεν θέλω να πάρει άλλος τον ΟΠΑΠ!
Σε ψηφίσαμε, γιατί θα μεγαλώσει το παιδί μου με ένα Μέγαρο και δεν είναι και λίγο αυτό το πράμα!
Σε ψηφίσαμε για να κλείσεις επιτέλους τα Σχολεία, να μην ζήσει το παιδί μου το άγχος των εξετάσεων και των καταλήψεων, θα είναι…κλειστό!
Σε ψηφίσαμε, γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς “Νέα Μέτρα”!

Σε ψηφίσαμε, γιατί θέλω να ζήσω στο Σοσιαλιστικό Παράδεισο, που μου στέρησε η δεξιά!

Πες τα με δικά σου λόγια Πρωθυπουργέ όλων των Ελλήνων!

“Κάποιοι προσπαθούν να μας περιχαρακώσουν, να μας αποκόψουν από την κοινωνία, από την καθημερινή επαφή μας με τον πολίτη και τα προβλήματά του, εμείς θα επιμείνουμε, θα είμαστε καθημερινά κοντά στον πολίτη, όπως κάνουμε μέχρι τώρα, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, θα συνομιλούμε μαζί του και προσπαθούμε από κοινού να αντιμετωπίζουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, τις δυσκολίες που υπάρχουν”.

Μάζι στις δυσκολίες!
Ναι Εγώ, Εσύ και τα εξαπτέρυγα! (σ.σ.δεν έχω πληρώσει το ΕΤΑΚ, έχεις να τσοντάρεις;)
Πάγκαλε Θεέ, Πάρε την Ε.Ε.!
Για την Πατρίδα, και τον μισθό μου θα δώσω (σ.σ. όποτε έχω)!

Ο Ανθρωπος του Μόχθου
netakias

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

TΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ


 ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ  ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ  ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ
ΟΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ

ΤΑΣΟ ΡΟΥΣΣΟ, ΠΡΟΣΕΧΕ ...
ΠΡΙΝ "ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ ΤΡΙΣ" , ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ ... ΠΡΟΣΕΧΕ

«American Bar» το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω Αναστασιάδη ;


«American Bar» θύμιζε την Τετάρτη (16/3) η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, λόγω του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Αναστασιάδη, γεγονός που οδήγησε τον πρόεδρο του σώματος Βασίλη Παπαβασιλείου να ζητήσει από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεόδωρο Μηλίδη, να τον «μαζέψει».   Τα αίματα «άναψαν» στη συζήτηση του θέματος που αφορούσε την έγκριση της πληθωριστικής προσαρμογής τιμολογίου ΔΕΥΑΣ. Η τακτική του Αντώνη Αναστασιάδη, αν μην επιτρέπει τον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη, να τοποθετηθεί επί των ενστάσεων της αντιπολίτευσης, οδήγησε τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης Άκη Αγοραστό, να τον επιτεθεί λεκτικά (EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ;) με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτάη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να αποχωρήσει η παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη.

Στη διάρκεια του διαλείμματος, ο Αντώνης Αναστασιάδης επιτέθηκε κατά του εικονολήπτη του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση ( ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ) και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, απετράπησαν τα χειρότερα. (ΠΟΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ...) Τελικά, η πληθωριστική προσαρμογή τιμολογίου της ΔΕΥΑΣ εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Σερρών κατά πλειοψηφία .

 ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ    χαχαχα


http://l.wbx.me/l/?p=1&instId=6177252e-52f9-49be-a4f1-c6c5df87f1b5&token=0165e01294ba44bb263dfcbf04c8901f2b475a990000012ed4afc44b&u=http%3A%2F%2Fwww.infoserres.gr%2Fserres%2Findex.php%2F2009-01-05-10-03-14%2F3720-amerikan-bar-to-ds-logo-anastasiadh.html