Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

OI NEΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΛΙΑ



"MAPET SHOW" αύριο το πρωϊ στα δικαστήρια των Σερρών

Αυτοί οι δύο που με τα καμώματα τους  κατήντησαν καραγκιοζηδες ( ο Αντιπεριφερειάρχης του Ψωμιάδη και ο Πρόεδρος του Φορέα Δαχειρισης Λαϊλιά) στρέφονται κατά του Ορειβατικού Συλλόγου Σερρών (Ε.Ο.Σ.) με Ασφαλιστικά Μέτρα προκειμένου να αναλάβουν την Διαχείριση του Χιονοδρομικού Κέντρου του Λαϊλιά, στον οποίο Ε.Ο.Σ. όμως ξεχνούν ότι ανήκει με παραχώρηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ολόκληρο το Χιονοδρομικό Κέντρο και το Σαλέ του Λαϊλια !!!!

"Δυό γαϊδαροι μαλώνανε για ξένον αχυρώνα" όπως θα ελεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Σημείωση: Kατά την σύσταση της Ανωνύμου Εταιρείας "Φορέας Διαχείρισης Λαϊλια" ( ενα πυροτέχνημα των Καραμήτρου-Φωτιάδη και ΠάολοΒαγγέλα Καλαθά)  ο Ε.Ο.Σ. είχε με σύμβαση παραχωρήσει την εκμετάλλευση του Χιονοδρομικού Κέντρου υπο προϋποθέσεις στον "Φορέα", ο οποίος όμως τις αθέτησε επί προεδρίας Νυκτοπάτη και ο Ε.Ο.Σ. κατήγγηλε την σύμβαση παραχώρησης.

Συνεπώς μετά την καταγγελία του Ε.Ο.Σ. δεν υφίσταται πλέον λόγος ύπαρξης  της Ανωνύμου Εταιρείας "Φορέας Διαχείρισης Λαϊλια"

3 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ, Ο ΝΥΚΤΟΠΑΤΗΣ ΕΠΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΙ ΠΑΣΧΑΛΗ,ΗΤΑΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΡΟΓΑΛΑ.ΚΑΙ Ο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΜΟΛΙΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΧΟΥΒΑΡΝΤΟΠΑΙΔΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ(ΠΕΠΗ-ΠΡΕΠΕΙ),ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΝΤΙ ΒΑΣΙΛΑΚΙΔΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ 100% ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΡΟΓΑΛΑ.Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΡΟΓΑΛΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΣ.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΡΟΓΑΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.ΠΕΡΣΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΗ ΔΡΟΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ.ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΩΣ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ,ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΟΥΝΑ.
    ΚΑΚΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΣ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΗΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΠΛΗΡΟΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΜΟΝΟΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ