Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"ΤΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ" ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ



Ενδιαφέρουσα άποψη αναγνώστη του blog :


ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ??

ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΡΚΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ.

ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΟ 2 ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΛΑΡΗ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΙΝΕΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΑΡΑΜΠΑΠΑΔΩΝ ΕΡΙΞΕΣ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ. ΤΩΡΑ?

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ "ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ" στις 1:07 μμ

7 σχόλια:

  1. Ιακχε, εισαι μεγαλη πουτανα.Η φωτογραφια του Μαρκου ειναι απαιχτη , σαν τους λεει: σας πηδηξα τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΖΗΚ-ΑΚΗΣ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ......
    ......ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ?
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ?
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΠΑΛΌΝΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΑΡΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος άνδρας της; Με χαιρετίσματα ; Ούτε τον κρίνο δεν μυρίζει η κυρία (ΛΑΚΗΣ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η υπενθύμιση του αυτονόητου είναι αναγκαία για μια ακόμη φορά:
    Το χρήμα που συγκεντρώνεται με κάθε μορφής εράνους είναι δημόσιο. Για τη διοργάνωση των εράνων, προκειμένου να υπηρετηθεί κοινωφελής σκοπός, απαιτείται άδεια σύμφωνα με το νόμο και με βάση τις διαδικασίες που προβλέπονται στις αντίστοιχες περιπτώσεις.
    Συνεπώς, κρίσιμη και καθοριστική συνιστώσα για την τήρηση της διαφάνειας, αφού πρόκειται για δημόσιο χρήμα, είναι η απόδοση νόμιμης λογοδοσίας. Αυτή επιβάλλεται να γίνει όπως..
    ορίζει η συντεταγμένη πολιτεία και μέσα στα χρονικά περιθώρια που ορίζονται αρμοδίως.
    Τις αυτονόητες υποχρεώσεις προς τα θεσμικά όργανα της πολιτείας οφείλουν να τις σέβονται όλοι απαρέγκλιτα. Η τήρηση των νομικών και διαδικαστικών προϋποθέσεων είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για την έγκριση της διενέργειας του εράνου. Όταν αυτές οι προϋποθέσεις δεν τηρούνται η πολιτεία οφείλει να ενεργεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την ισχύουσα σχετική Νομοθεσία.
    Η τήρηση, χωρίς διακρίσεις, της αρχής της νομιμότητας είναι θεμελιώδης αρχή του Δημοσίου Δικαίου και αποτελεί τη βασική αναφορά πάνω στην οποία πρέπει να στηρίζεται η λειτουργία και η δράση της Διοίκησης. Στην κρίσιμη για τη χώρα περίοδο είναι συλλογική απαίτηση η πολιτεία να λειτουργεί ως θεσμικός εγγυητής της νομιμότητας. Γι αυτό δεν ενδίδει σε εξωθεσμικές προσπάθειες παράκαμψης των νόμιμων διαδικασιών, με πιέσεις που ασκούνται συνδυασμένα με τη συνδρομή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και έντρομων πολιτευομένων. Η έγκριση άδειας για τη διενέργεια εράνου χορηγείται εφόσον ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία με την έγκαιρη κατάθεση των απαιτούμενων εγγράφων.

    Μάρκος Μπόλαρης


    http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_6686.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΑΝ ΗΤΤΑ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ
    Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ Ή ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΩΡΑ?
    ΜΑΡΚΟ
    ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΛΩΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΑΜΠΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
    ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΜΑΡΚΟ.
    ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και βεβαια ειμαστε σιγουροι οτι ενα ελαχιστο μικροποσο απο τα εσοδα του δεντρου της αρπαχτησ πηγαινε για φιλανθρωπιες -αλλιως δεν μπορουσαν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.
    και βεβαια συμφωνουμε οτι η εκμεταλλευση του ανθρωπινου πονου απο το γνωστο καναλι ειναι μεγιστο εγκλημα-αλλα δεν περιμεναμε και κατι διαφορετικο απο τετοια υποκειμενα.
    πρεπει ομως και να συγχαρουμε δημοσια τους 2 πολιτικους ανδρες που εβαλαν φρενο στην προσπαθεια διασπαθισης του δημοσιου χρηματος-οπως χθες βραδυ εκανε το τηλε-επιλογες- τον Γιαννη Βλαχο που ποτε δεν τους παραχωρησε την πλατεια ελευθεριας και τον Μαρκο Μπολαρη που δεν παρανομησε για να τους δωσει την αδεια !
    και αξιζουμε συγχαρητηρια και ολοι εμεις που απο χρονια καταλαβαμε τον σκοπο του δεντρου της απατης και αρνηθηκαμε την συνδρομη μας- γιατι ολοι μας γνωριζουμε καποιες οικογενειες που εχουν αναγκη και κανουμε ο,τι μπορουμε χωρις τυμπανοκρουσιες και προσωπικο οφελος και οχι μονο τισ αγιες αυτες μερες !(και βεβαια δεν ειμαστε καθολου πεπεισμενοι για τις αγνες προθεσεις τησ κ.Στελλας , το αντιθετο ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ