Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ, ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ




Ρε Μασλαρινέ είσαι σοβαρός τώρα; Τι παριστάνεις εδώ; Την γλάστρα του SERRERS TV που προλογίζει την Λίλα Παπανδρέου στο Δελτίο Ειδήσεων;

Θέλεις να γίνεις και βουλευτής και περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;

14 σχόλια:

  1. O ΒΕΓΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ(ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ;)ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΜΠΕΡΔΕΥΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ,ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε;ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ..ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ
    ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΕ.
    ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΨΗΦΟΥ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΚΑΤΙ ΜΠΑΣΔΑΝΙΔΕΣ ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.
    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ασχολειστε με το stv και δεν βλεπετε τα χαλια στο νυχτερινο του NTV?η κυρια με τα ατελειωτα στηθη εχει γεμισει ολο το πλανο.και αντε να εχεις μεγαλη οθονη οταν ομως ειναι μικρη τι γινεται?κ.κ.δροβατζικα & τσεπελα κανατε καιρο να την βρειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χριστουγεννα ερχονται και ολοι κανουν δωρα ας μας πει η κυρια του νυχτερινου δελτιου του ntv τι νουμερο στυθοδεσμο φοραει για να της κανουμε δωρα μερικα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Geia sou re, iakxe! Kseskise tous olous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φετο που τα βρηκες με τον αραμπα δεν μας λες αν ειναι ο ζηκος ο αρχηγος των εθελοντων της μεγαλης αρπαχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επιτελους μαθαμε το ονομα της κυριας με το μεγαλο στηθος απο το ntv.την λενε βαία βαίδου και βγαινει μετα τις δωδεκα την ωρα που βγαινουν ολα τα φαντασματα.τοτε και οι κ.κ. δροβατζικας & τσεπελας αμωλανε το δικο τους φαντασμα.οσο για το ενδυματολογικο της κυριας ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει ρουχο που να καλυψει ολον εκεινον τον ογκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μασλαρινός θέλει να γίνει βουλευτής;τί άλλο θα ακούσουμε;έλεος πια σ αυτή τη πόλη όλοι ψώνια είναι..ας κατέβει να γελάσουμε γιατί το χρειαζόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΜΕ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ......Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ....ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν θέλουν βουλευτιλίκια και αυτός και ο δάσκαλος και ο ψηλός,να σηκωθούν να φύγουν απο τη νομαρχία,που ακόμη δεν έχουμε καταλάβει για ποιό λογο είναι εκει μέσα...ίακχε πάρε θέση,δεν θα πληρώνει ο σερραικος λαός τα καφεδάκια που κερναν και τα τηλέφωνα που κάνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΙΔΟΥ.ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΑΦΗΣΤΕΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΗΣ.ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ...ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ NTV ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν η ζήλεια ήταν ψώρα, θα κολλούσε όλ΄η χώρα...
    Τέτοιος λαός, τέτοιοι άρχοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι επαθε χθες και δεν βγηκε ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ NTV?ΜΑΛΛΟΝ Η ΒΑΙΑ ΒΑΙΔΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχα!!αυτή η νοοτροπία σας δεν θα αλλάξει ποτέ!να'στε καλά γέλασα με την καρδιά μου...!!Η ανασφάλεια και ο κομπλεξισμός σας είναι πολυ φτωχές λέξεις για να σας περιγράψουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ