Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ "ΕΘΝΟΚΟΠΡΙΤΕΣ" !!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

31 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ....................................................................................................................................................ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.................................................................................................................................................................ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΒΑΣΕΙΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΕΙΝΕ ΑΥΤΕΣ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στους 52 πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ και ο ανθοπουλος και ο βασιλακακης.
    (real news)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ(ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ) ΛΕΝΕ , ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ χωρισ ΓΑΠ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ(?) ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...
    ΑΡΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΛΩΣ τα ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ διοτι ο προεκλογικοσ αγωνασ εχει εξοδα...
    Κατω τα χερια απ τον Ανθο....λοιπον!
    Η παρουσια του θα φερει..αλλα ηθη στο πολιτικο σκηνικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ότι κακό γίνεται σ΄αυτό τον τόπο κατηγορείς τον Κουτμερίδη . Γιατί δεν αναφέρεις ότι ο Στάθης δεν είναι μπλεγμένος σ΄αυτές τις ιστορίες ? Γιατί το κρύβεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα ολοι σε ομαδες ειναι ιακχε η αφεντικινα σου το παιζει σαμαρικια ο λεο στην ομαδα των αναδρομικων και ο τασον στην ομαδα μισους του αντικειμενικου κατα τα αλλα μπλογκ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΝΑΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ !
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι εγινε ρε ιακχε;ο λεονταριδης που χεις στο απυροβλητο ο μοναδικος εν ενεργεια βουλευτης που ζηταει αναδρομικα;αισχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ= ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥ ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
    ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ, ΤΣΙΠΛΑΚΗ, ΧΑΪΤΙΔΗ, ΑΝΘΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΥΡΙΟ 13/12/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΪΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΡΕΜΕΝΟΥ ΕΦΑΠΑΞ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ), ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΜΥΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ 1520,00 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ 980,80.
    ΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ, ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο τσιπλακης εχει συνειδητοποιησει οτι θα ναι συνταξιουχος μια ζωη;ας ερθει να ζητησει σταυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θελω και τους τρεις αυτους κυριους μαζι με τους πασοκους να ρθουν στα χωρια μας για ψηφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τσιπλακη θες να ξαναγινεις βουλευτης ε;για αλλα τοσα φραγκα; ε ρε μαυρο που σε περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κουφοτολη ανεβασε το θεμα μην το θαβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ας τους να χαιρονται λεο μαζι τα φαγαμε μαζι θα τα φαμε τα.... αναδρομικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ................................................................................................................ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ...........................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί δεν έχετε το θάρρος να δημοσιεύσετε την απάντηση του κ. Λεονταρίδη όπου αποδεικνύεται πεντακάθαρα ότι δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα των αναδρομικών των Βουλευτών ; Γνωρίζουμε ποια πολιτικά πρόσωπα κρύβονται από πίσω και σας καθοδηγούν….Σύντομα θα εκπλαγείτε…!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. iakxe
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΣΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΘΟ, ΣΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ "...(κ. πολεμιστά...¨Οπλα , παλασκες, κράνη τα΄χω... Στη διάθεσή σου.Εγώ απεσύρθην)
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...
    Κουίζ:
    Με ποιο κομμα θα ναι υποψήφιος ο Ανθο?
    1)ΠΑΣΟΚ
    2)Ν.Δ
    3)ΛΑΟΣ
    4)ΣΥΡΙΖΑ
    5)ΚΚΕ
    6)ΔΗΜΑΡ
    7)ΝΤΟΡΑ
    8)ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    9)ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
    10)ΕΝ.ΚΕΝΤΩΩΝ(Λεβεντη)
    11)κυνηγων
    ........
    .....
    123)ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ: Εδω π.χ ο Πολατίδης βγαίνει με 2.000 ψήφους,εγώ που είχα στο "μαντρι μου" 20.000 τόσες χιλάδες, τι στο καλό δε θα "σαλαγήσω"(πρρρρρρρ..εεεε..μπεεεε...)2-3.000 και να τους ξαναμαζέψω και να εκλεγω , ανεξαρτητως κομματος?
    ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ(αρκετοί και ωφελημένοι επί παντοδυναμίας του) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΩΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ!( ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΕΔΗΛΩΣΕΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ....ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΛΛΑΣ, ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΩΣ "ΜΠΑΝΑΝΙΑ" ΜΕΤΑ ΤΟ 2004 , ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΡΑ ΟΡΘΩΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ"...-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ -ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ,ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ-...ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ
    Η ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΘΟΥΘΣΕ ΜΕ ΑΝΘΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΑΝΘΟΣ -ΑΝΘΟΝ ΕΠΟΤΙΖΕ,ΜΕ ΦΑΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑ-ΝΤΩΝΙΟΥ).
    ΤΕΛΙΚΑ Μ ΕΝΑ"ΠΑΠΑ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΠΑΣ....ΜΠΡΟΣΤΑ...
    ΠΑΠΑ-ΔΟΠΟΥΛΟΣ(1967)
    ΠΑΠΑ-ΝΔΡΕΟΙ α', β' γ'
    ΠΑΠΑ-ΔΗΜΟΣ
    (αααααα,,,τωρα εξηγουνται οι αποτυχίες μας...ως υποψήφιοι....γενικως.... μαλιστα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ,Ο ΛΕΟΝΤΑΡ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ;ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ,20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;ΑΣ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ,ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ,ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. =========== 12:35 , EAN O k. λΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΛΑ ΕΛΑ ΙΑΚΧΕ...ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ..ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..
    'ΑΛΛΑ ΚΙ ΄ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΙΣ ...
    ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ..
    Υπογραφη;
    "Ο ψυχραιμος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με το που το ζήτησες κατευθείαν στην έστειλε ρε μπαγάσα την επιστολή ο Λέο..τελικά εκτός τη Κόλλια σε διαβάζει και ο Λέο,ανεβαίνεις σιγά σιγά..για ευχαριστώ όμως βάλτον στις δημοφιλείς,μή το κρύβεις,άδικο είναι,μή ξεχνάς οτι αυτό θα βοηθήσει και την αφεντικίνα σου...τόσο στήσιμο ρε,ούτε του γαύρου τα παιχνίδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ;ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΛΕΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΝΟΝΙΣΕ..ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διαπιστώνω μια μεροληπτική στάση απέναντι σε πρόσωπα;για ποιο λόγο οι 3 κύριοι,ενώ έχουν τόσα σχόλια,δεν βρίσκονται στις δημοφιλείς αναρτήσεις;για να φύγει σε λιγάκι απο τη πρώτη σελίδα και να μη μπορεί να δει κάποιος που χει να μπεί καιρο,τους εθνοκοπρίτες που ζήτησαν αναδρομικά μέσα σ αυτή τη κρίση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κου...τολη καρφωθήκατε άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλα λέει ο 11:05..άλλους τους ανεβάζεις στις δημοφιλείς με 10 σχόλια και αυτούς θες να τους κρύψεις..κατάλαβες τη μαλακία που γραψες μάλλον......ε;νικολάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ;ΝΙΚΟ ΚΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ῎.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ======================= 11;02 ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ