Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ



Η αξιότιμη κ Σαραντίδου, υπάλληλος της ΔΕΥΑΣ, των 3.000 ευρώ μηνιαίως, πρωτοστάτησε στην πρόσφατη απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Σερρών με ανέξοδα λογίδρια και λεκτικές φανφάρες κατα της Δημοτικής Αρχής. Αυτή είναι η κατάντια τον Καποδίστρια οι υπάλληλοι του Δήμου να διεκδικούν το αξίωμα του Δημάρχου και μετά ψάχνετε να βρείτε την αιτία για το χάλι μας

Αυτό που παρέλειψε νας μας πεί η κ. Σαραντίδου είναι τι έγινε με τα λαμόγια της ΔΕΥΑΣ με τις πλαστές υπερωρίες και τα μουζαντέ εποδόμαστα "χρησηςΗ/Υ" από αγραμματους και αναλφάβητους συναδελφους της , που είχε καταγγείλει ο Γιώργος Τσιμερίκας τεως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ

Στην περίπτωση αυτ΄η επαγγελματίας κουμμουνίστρια συμπλέει  με την πρακτική της διοίκησης της ΔΕΥΑΣ που καλύπτει τα λαμόγια ενω ο Σερραϊκος λαός "πληρώνει το νερό - χρυσάφι"

8 σχόλια:

  1. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.................................................................................................................................Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ..................................ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...............................................................................................................ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ................................................................................................................ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....................................................................................................................Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ 3.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ..........................................................................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ή ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ..
    Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.
    ΠΟΙΟΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 5000-6000€.
    ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχααχα Ιακχε εισαι τραγικος αστειος μονοφθαλμος !!Ο Καρυπιδης τι δουλεια κανει? Ο Φωτιαδης??? απαντησε μου σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3CDPFMzMoAc

    PASOKOS me politika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η άλλη πλευρά των εκλογών.
    Η αντιπαλότητα και οι κόντρες που ξέσπασαν ΙΑΚΧΕ μέσα από το ιστολόγιο σου , για το αν κέρδισε η έχασε ο Χρυσάφης είναι δευτερευον για μένα .Ο Χρήστος Μέγκλας είναι ο μεγάλος νικητής .Η βοήθεια του Αλέκου Χρυσάφη και της ομάδος του είναι εξίσου σημαντική αφού κατάφεραν στο στρατηγικό κομμάτι να πάρουν άριστα. Είχε όλα τα προσόντα ο Χρ.Μέγκλας αλλά του έλειπε η εμπειρία των εκλογών η στρατηγική της νίκης ο τρόπος κεφαλοποιήσης αυτής της δυναμικής που είχε η υποψηφιοτητά του .Το οτι κάποιοι απο το περιβάλλον Χρυσάφη καταποντίστηκαν δεν είναι ευθύνη του Μέγκλα η οτι έμειναν εκτός γραμμής η οτι δεν ήθελαν κάποιοι τον Χρυσάφη ( να θυμίσω οτι οΑβράμης που ανήκει στο περιβάλον Χρυσάφη δεν είχε εκλεγεί την προηγούμενη φορά ).Αφήνω όλες αυτές τις λογικές πίσω και περνάω στο αποτέλεσμα που αποκόμισα από αυτές τις εκλογές και που για μένα είναι το κυρίαρχο .Τα κανάλια έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην προβολή και στην υπερποβολή ( βλέπε ΔΙΚΤΥΟ )αυτών των εκλογών.
    Επιχειρήσεις είναι την δουλειά τους κάνουν ( μην ακούσω για ενημέρωση γιατί ...)
    Τι διαπίστωσα παρακολουθώντας τις πέντε μέρες των εκλογών από το ΔΙΚΤΥΟ .Οτι υπάρχει η κίνηση των προθύμων.
    Γερασμένοι αγροτοσυνδικαλιστές που σαν ξεπεσμένες τραγουδίστριες εμφανίστηκαν στο προσκήνιο μιλώντας για την δυναμή της αγροτιάς και το οτι είναι το κλειδί της νίκης για κάθε εκλογική αναμέτρηση .
    Δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι και γιατροί του ΕΣΥ που δεν είχαν καν το δικαίωμα του εκλέγειν να κατοικοεδρευούν για πέντε μέρες στο ξενοδοχείο που γινόταν οι εκλογές και να προσπαθούν να δώσουν γραμμή.Μανάβηδες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για συγκεκριμ΄ενο υποψήφιο , γουναράδες να μιλούν με θαυμασμό για τον υποψήφιο πρόεδρο όταν πριν από λίγους μήνες διέδιδαν ότι είναι υποψήφιοι με τον αντίπαλο.Δικηγόροι εσπευσάν να δηλώσουν τον θαυμασμό τους και μάλιστα αγκαζάρισαν την νύχτα της νίκης τον νικητή ωστε να παίξουν τηλεοπτικά.
    Μπαίνει λοιπόν το ερώτημα πως όλο αυτό το ετερόκλητο μπουλούκι λειτούργησε συντεταγμένα υπέρ κάποιου.Η κολλητική ουσία είναι τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος με αντάλλαγμα την τηλεοπτική τους προβολη μπορεί να τους χρησιμοποιεί όπως και οπου θέλει ( μια ματιά στα τηλεοπτικά ρεβεγιον θα σας πείσει).
    Υπάρχει το κίνημα των προθύμων λοιπόν αυτό είναι το μήνυμά που βγαίνει και απο αυτές τις εκλογές ( στις δημοτικές οι ίδιοι άνθρωποί στήριξαν με δηλώσεις του τον εκλεκτό του καναλιού.Ενόψει μάλιστα των βουλευτικών εκλογών έχουν αρχίσει να προπονούνται ώστε να αποκτήσουν περισσότερα προσόντα.Κάποιοι μαθαίνουν ακροβατικά , άλλοι ανέκδοτα , άλλοι παντομίμα ώστε ανάμεσα στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις να χαλαρώνουν τον υποψήφιο από την ένταση των εκλογών προσφέροντας ενα ανάλαφρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
    Θυμίζει λοιπόν αυτό που είχε πει κάποτε
    ο Όλιβερ Κρόμβελ, 1599-1658, Βρετανός Πρωθυπουργός
    Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που ζητωκραυγάζουν, γιατί αυτά τα άτομα θα επευφημούσαν το ίδιο, αν εσύ κι εγώ πηγαίναμε στην κρεμάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:03
    Αξιοθαύμαστη ρεαλιστική περιγραφή-ανάλυση.
    Το μέλλον με τους χυδαίους-πρόθυμους ΑΔΗΛΟ για την πόλη και τον νομό.
    Για την περιφέρεια εχουμε τον πσομιαδη και τον βητμα.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κομμουννστρια καλοπληρωμενη υπαλληλος Επιχειρησης(καλα ντε...Δημοτικης...οχι Ιιδωτη...Αμαν πια...Φαγωθηκατε, αλλα με σκοπο το κερδος ,ηγουν την εκμεταλλευση, γιατι κερδος χωρις εκμεταλλευση δεν υφισταται, ετσι δεν ειναι Καρολε Μαρξ?) και υψηλα αμειβομενος υπαλληλος Τραπεζης=(βδελας που ξεζουμιζει με τοκους πανωτοκια και κατασχεσεις τον μεροκαματιαρη εργατακο,)Προεδρος εργατικου κεντρου...
    Ζητω η εργατια...
    Κατω το Κεφαλαιο..
    Μη γελατε...Συμβαινει σημερα ....και στις Σερρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣΤΕ - ΠΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΘΑ ΓΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ( ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ