Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΧΥΛΟΠΙΤΑΣ ...


 Έντρομος μπροστά την πανωλεθρία που έρχεται, "ο Κουτμερίδης" της Νέας Δημοκρατίας απευθύνεται στους πρώην συνεργάτες του Νομαρχιακούς Συμβούλους και τους καλεί σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις ζητώντας τους να συστρατευτούν μαζί του στις επικείμενες εκλογές, όμως δυστυχώς γι αυτόν εισπράττει την απαξίωση , την  αποστροφή και την  ... "χυλόπιτα"

Τάσο , το έργο τελείωσε για σένα  ... iakxos speak now!

18 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΑΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΑ.Η ΤΣΑΤΣΙΝΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΤV ΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;ΖΑΧΟ ΕΣΥ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αδερφός του αδερφού μου17 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:38 μ.μ.

    Καιρός είναι ο Ετσεβίτ να βρει επιτέλους και ένα τίμιο επάγγελμα να κάνει. ΚΑΛΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε μαρια τοσο πολυ τον φοβασαι τον τασο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ... Ο ΤΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΑΚΟΥΣ ΝΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΟΥ ΡΧΕΤΑΙ... ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ... ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΕΤΑΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΦΕΡΕΦΩΝΟ Ε ΦΕΡΕΦΩΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:36 κοιτάξου στον καθρεφτη και πες "εγώ ο απλός φωτοτυπάς,ο καραγκιόζης γυμναστής,πως διευθύνω βουλευτικό γραφείο;"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΩΡΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2011

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/pkm/ada/45%CE%A847%CE%9B%CE%9B-%CE%A9%CE%A74

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΤΗ Ν.Δ";ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ!Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΣ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί να βγείς στο κόσμο,στα χωριά,κάθεσαι και αναλώνεσαι με λάσπη και ψεύδη,μέσω αυτού του μέσου,στους πολιτικούς σου αντιπάλους και δη του ιδίου του κόμματος σου!αλήθεια πως τους αντικρίζεις στα μάτια,όταν συναντιέστε;υποτίθεται οτι συναγωνίζεστε για το ίδιο κόμμα..ντρόπη σου!!!κοίτα να σταματήσεις αυτές τις πρακτικές γιατι την πανωλεθρεία βλέπω να τη παθαίνεις εσυ και όχι αυτοί που χτυπάς.μια πρώην φιλενάδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΟΡΤΙΝΑΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ,
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΡΕ.
    ΟΥΣΤ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιακχε, σοβαρέψου. ο άνθρωπος υπάρχει πολιτικά μόνο και μόνο για ασχολείσαι μαζί του, τα παιδάκια του γραφείου του βγάζουν τη χολή τους ειδικά στην Κόλλια, άστον να πανηγυρίζει ότι ταχαμ πηγαίνει στο χωριά, ότι γυρνά όλη μέρα στην αγορά των Σερρών, αυτό επέλεξε, γιατί απο ότι ξέρουμε στη Βουλή απουσιάζει συνεχώς. Γράψε για κείνον που ταχαμ τον έστειλε 28η Οκτώβρη η Βουλή στο Σιδηρόκαστρο ενώ φοβήθηκε να μείνει στην Πόλη, Γράψε επιτέλους ποιά μέλη οικογενειών τους έχουν αποσπασμένα στα γραφεία ονομαστικά, ποιούς επιστημονικούς συνεργάτες επίσης, ασχολείσου και με τους διευθυντές όλων των γραφείων, τους αποσπασμένους, ενημέρωσε τον κόσμο για το βρώμικο παρελθόν τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ........................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1:57 κάτι μάγκες σα και σένα,που όλη τη μέρα πλένουν πιάτα και σκουπίζουν το σπίτι,περιμένοντας τη γυναίκα τους να γυρίσει απο τον γκόμενο,φοβήθηκε ο Τάσον και δεν ήρθε στη παρέλαση στις Σέρρες!και μη ξεχνάς οτι τη πλάτη του κοιτούσες στις προηγούμενες εκλογές,τη πλάτη του θα δεις και στις επικείμενες..gamoiakxos speak now

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.57 ποια ειναι η κολλια μωρε; ο τασος εχει αφησει εργο στον νομο... η κολλια βγαινει βουλευτης επειδη χαζες γυναικες την ψηφιζουν σαν γυναικα... ενα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ειναι και προσπαθει απλα να γινει νουμερο... τι εδωσε τοσα χρονια στο νομο τιποτα... εδω το σπιτι της δεν μπορει να μαζεψει και τον αντρα της. μιλας για αποσπασεις αλλα χαζουλη τα σωστα γραφεια δεν κανουν φωτοτυπαδες διευθυντες.. περιεργο μπορει να κανουν τιποτε πανω στα φωτοτυπικα και να τον εκανε διευθυντη... νικο ποσο τον εχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαγκας καθαροαιμος ο Τασος κοροιδα ε...κοροιδα..
    Στον αφρο την εβγαλε...Τη σκονη του αναπνεετε...
    Χαλαρος , ωραιος και...μερακλης..Τον προτιμω απ τους δηθεν..
    Τασο μην μασας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΕ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ . ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ .
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ