Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΜΕ ΣΕΡΡΩΝ




Αποψη αναγνώστη του blog. "Tώρα το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο" θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Φίλε 11.48, είναι προφανές ότι η τοπική ΕΛΜΕ εκλέγοντας στις ύπατες θέσεις δυο κυρίες, ζήλεψε και θέλησε να μιμηθεί την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που τοποθέτησε στην ηγεσία του Υπ. Α-Παιδείας, το σιδηρούν θηλυκό δίδυμο που και με την κυβέρνηση συνεργασίας εξακολουθεί να διαλύει ό,τι έχει απομείνει όρθιο στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Εξάλλου το "ωραίο" φύλο στην πρόσφατη και σύντομη ιστορία χειραφέτησής του απέδειξε με ουκ ολίγα παραδείγματα ότι όταν κατέχει θέσεις εξουσίας, τόσο στην πολιτική (βλέπε Θάτσερ, Μέρκελ, Μέγιρ κ.λ.π.)όσο και σε άλλους τομείς (επιχειρήσεις, δημόσιο κ.λ.π.)το πόσο φιλόδοξο-αρχομανές είναι αλλά και το πόσο προσπαθεί μετά από τόσους αιώνες καταπίεσης, να αποδείξει ότι είναι ικανότερο του άντρα καταφέρνοντας τελικά μάλλον αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΘΑΝΑΣΗ ... την 13/12/2011

7 σχόλια:

  1. Για τη θέρμανση στα σχολεία και για τα βιβλία των παιδιών μας κάτι πρέπει να κάνουμε ρε παιδιά και να αφήσουμε τις μαλακίες . Γυρνάνε την παιδεία τη δεκαετία του ΄60 και αυτό το ονομάζουν μεγάλες αλλαγές οι αλήτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σύστημα Κόλλια,λειτουργεί μια χαρά..φάγανε τον Ζάχο,για να βγεί η εκλεκτή της κ.Μαρίας!ου ρε ουυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ Ο 11.48 ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ.ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχόλιο κατά βάση δεν είναι ρατσιστικό, αν το διαβάσεις καλύτερα. Μπορεί σε κάποια σημεία νάναι λίγο ειρωνικό. Δηλαδή είναι ψέματα, ότι γυναίκες που απέκτησαν θέσεις ισχύος, προσπάθησαν να ξεπεράσουν(και για λόγους άμυνας και για λόγους ανταγωνισμού ίσως) τα αρσενικά και να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη-άντρα καταπιεστή έχοντας την ψευδαίσθηση ότι έτσι απελευθερώθηκαν και πέτυχαν την ..."ισότητα"; Και αυτό δεν συμβαίνει μόνον με τις γυναίκες αλλά με οποιονδήποτε καταπιεσμένο που ξαφνικά αποκτά θέσεις κύρους ή εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΒΑΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΣΤΕ - ΠΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΣΕΙΣ , ΓΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΡΑ ΜΟΥ
    ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
    ΟΛΌ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

    ΑΑΑΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΩ
    ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕς
    ΤΑ ΠΟΤΑΝΙΔΙΑ ΤΙς ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΟ
    ΠΙΠΕς ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΙΟΥΣΠΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς
    ΤΙΜΗΤΗΣ
    ΟΥΣΤΤΤΤΤ
    ΥΑΙΝΕΣ
    ΠΟΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ