Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ , ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

14 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ. Ο ΜΠΥΜΠΟΥΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ "ΓΟΜΑΡΙΑ". ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...

    ΕΓΩ ΗΛΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίακχε σου γράφω για να σου εκθέσω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε η οικογένειά μου και εγώ.

    Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με άνεργη σύζυγο και μία κόρη 7 ετών. Λόγω οφειλών μου στον Ο.Α.Ε.Ε. αρνούνται να μου θεωρήσουν το βιβλιάριο υγείας με αποτέλεσμα από 01/01/2011 να είμαστε οικογενειακώς εντελώς ανασφάλιστοι! Σημειωτέον ότι 29/12/2010 τους κατέβαλα 4200 ευρώ με αποτέλεσμα η οφοιλή μου τότε να περιοριστεί στα 1000 ευρώ. Ο αφελής τους πλήρωσα για να μου ανανεώσουν το βιβλιάριο ασθενείας για το 2011. Αρχές του 2011 όταν και πήγα για την θεώρηση μου το αρνήθηκαν με το αιτιολογικό πως δεν τους είχα εξοφλήσει το σύνολο της οφειλής μου. Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Τους επισήμανα πως το μεγαλύτερο (νομίζω τα δύο τρίτα) ποσοστό των ασφαλιστικών εισφορών αφορά το συνταξιοδοτικό σκέλος και το μικρότερο τον κλάδο περίθαλψης. Εγώ τα έλεγα εγώ τα άκουγα. Το αποτέλεσμα, όπως σου έγραψα παραπάνω, είναι να είμαστε οικογενειακώς εδώ και ένα χρόνο ανασφάλιστοι.

    Αρχικά ρωτάω τους νομικούς κατα πόσον ο Ο.Α.Ε.Ε. έπραξε νόμιμα στην περίπτωσή μου?

    Στην συνέχεια και δεδομένου ότι σίγουρα δεν είμαι η μοναδική περίπτωση ποια η θέση των θεσμικών παραγόντων - ιδιαίτερα του Επιμελητηρίου - και τι ενέργειες έχουν κάνει με σκοπό την άρση αυτής της κατάφορης αδικίας?

    Υ.Γ. Δεν ζητιανεύω τσάμπα περιθαλψη απλά διεκδικώ τα δικαιώματα μου. Θα μπορούσα να κάνω ο ίδιος - ή κάποιος φίλος μου ελεύθερος επαγγελματίας - λογιστική (μαϊμού) πρόσληψη στην σύζυγό μου και σε δυο μήνες να είχαμε βιβλιάριο Ι.Κ.Α.

    Τελικά είμαστε κράτος μπουρδέλο ή μάλλον χειρότερα γιατί στα μπουρδέλα τον σέβονται τον πελάτη τους!

    Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία
    Μ. Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΔΗΛ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ?
    ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ?
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ...
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Λ.Κ(ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ε?) ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ , ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΔΕ ΜΕ Γ.....ΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ."!!!
    ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ? ΤΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙ...ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡ..
    ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ? ΚΙ ΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ...ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ(ΜΑΥΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ).ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Κ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ...ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ? ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ..ΧΑΧΑΧΑ .ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΡΕ...
    ΑΝΤΕ ΧΕ....ΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ...ΝΤΑΛΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πότε δεν ηταν ελεγχομενοι κ μαριονετες ρε ανιστορητοι οι εκαστοτε κυβερνωντες στην Ελλαδα? Πατε καλα?
    Ειπαμε απλα τωρα αυτο εν ονοματι της παγκοσμιοποιησης και της..."διαφανειας" γινεται χωρις μπερντεδες και παραβαν...
    Κανετε και αναλυσεις και δινετε κ ευσημα σε κατι τυπους στυλ Σαμαρα(παλια τα διεκδικουσε ο Αντρεας με ταχα μου φυγη απο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ κλπ).
    Αναλυτες της πλακας ειστε..ΚΑΙ στο ξαναλεμε..
    Τι τη βαζεις την Αυριανη σαν μπροσουρα?
    Για εγκυρη ενημερωση? χαχα
    Ο,τι θελει γραφει...Πλακα κανει..Χαβαλε...
    Εκτος κι αν μας το πεις οτι μιας κ δεν εχεις κ εσυ δουλεια ...ριΧΝΕΙς κανα "μισιρουδ" (καλαμποκι-αραβοσιτος) ..και ολο θα τσιμπησει κανενας..Μουχαμπετ να γινιτι...
    Α...ετσι μαλιστα..Δεκτον...Ν παρουμε και μπατιροσπορα να τα λεμε...Αληθεια γιατι δε μαζευομαστε "live" να τα λεμε...να χει κ πιο ενδιαφερον?
    Εξ αλλου οσοι γραφετε-ουμε καμια 10αρια ειμαστε κ χωραμε π.χ να εδω στου Ιωαννιδη το καφε.Τι τρεχουμε στα αλλα τα καφε κ δινουμε τα φραγκα μας...σε "ξενους"...
    Λοιπον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...............................ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΙΑΚΧΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.................................................ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ,ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ,ΠΗΔΑ ΜΑΣ,ΠΗΔΑ ΜΑΣ.......................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ - ΠΕ4 , ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΦΕΡΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσες υπογραφές και να βάλουν , ο Ελληνικό λαός δεν βάζει ούτε μία . Φοβούνται να κάνουν εκλογές γιατί γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα θα είναι κόλαφος για όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στηρίζουν αυτή την πολιτική . Ο Αντωνάκης ταυτίστηκε με τους δωσίλογους με την συμμετοχή του στην κυβέρνηση εθνικής προδοσίας και τώρα το βρίσκει μπροστά του με τους εκβιασμούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε καπότα Π.Ε. 04 τώρα κυκλοφορείς ως σπουδαίο αρχίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕ4 - ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΚΑΤΗΣ ΞΕΣΑΚΑΤΗΣ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ..\
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ? ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΙΑΚΧΕ? ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΞΥ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΓΟ..
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΚ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 6Η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ..ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ?

    ΜΕΤΑ? ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΙΑΚΧΕ ΤΟ....ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΟΥ..
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ?
    ΠΑΕΙ ΚΙΝΑ....ΤΣΙΝ ΤΣΟΝ ΤΣΑΝ ΚΟΥΝ ΦΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ?
    ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΠΟΥΤΙΝ/ ? ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΟΦΕ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ==== ΦΙΛΤΑΤΕ 11:48, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ , ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΥΑΔΟΡ.
    ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ , ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ , ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΞΗΛΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ , ΑΥΞΗΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΠΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΞΕΣΚΛΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΕΝΩ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λυπαμαι αλλα εκτεθηκες.
    Αυτα λεει ο Σαμαρας?
    α)Δεν υπογραφει γιατι θελει να μας φερει ξανα στη δρχ?(με ποιους κανονες? Για πες...)
    β) Ειμαστε στη Λατινικη Αμερικη και συγκρινριε οικονομιες (ανεξαρτητες ας πουμε ΑΡΓ-ΕΚΟΥΑΔΟΡ) και δεν το ξερουμε?
    γ)Οι αποκρατικοποιησεις εγιναν...Παει..Τελος..(εξ αλλου ολοι αυτοι οι κρατικοι οργανισμοι, απασχολουσαν χιλιαδες κηφηνς που λες..0Διαλξε λοιπον...Ή κρατικες ΔΕΚΟ Κ ΧΙΛΙΑΔΕς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ(αντε κηφηνες) ή ιδιωτικές και κουτσουρεμενες.
    δ)Αν το "μεγαλο προβλημα" ηταν τα κομματοσκυλα(δε διαφωνω)κι η πληγη της οικονομιας μας, θα λυθει...παραυτα.Παρονυχιδα ειναι ομως..
    Τωρα τα αλλα περι "γραικυλου"(Χριστοδουλο διαβαζες ε? γαταααααα) φαιδρα ακουγονται..Οχι σε μενα αυτα φιλε...Λυπαμαι αλα δε...θα παρω..
    Με γιουρια στα παλιουρια δε....λυνεται το ζητημα..
    Με δανεικα ζουσαμε και δυστυχως θα "επιζουμε" πλεον...(πες μου τι παρηγαγες τον τελευταιο μηνα, ποια υπεραξια δημιουργησες, τι ΦΠΑ, απ εξω ηρθε, απο ποια εξαγωγη σου, τι φορο , δασμους πληρωσαν οι αγοραστες του προιόντος σου κλπ κλπ Η ερωτηση δεν ειναι προσωπικη..)
    Μαλλον χαβαλε κανεις κ κακως σε παιρνουμε καπου καπου στα σοβαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ