Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΧΜΕΤ ΜΠΕΗ ΤΖΑΜΙ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ - ΒΙΤΜΑ

 ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΩΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ



Μετά την ομήγυρη του ΠετροΜουσταφά, τουρκολάγνος μας προέκυψε και ο εβραϊκής καταγωγής Αντιπεριφερειάρχης μας Γιαννης Μωυσιάδης-Βίτμα του Μωϋσή  ο οποίος εισήγαγε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο ως θέμα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ( αφού λύσαμε όλα τ' άλλα) την χρηματοδότηση του Μουσουλμανικού Τζαμιού "ΜΕΧΜΕΤ ΜΠΕΗ" με το ποσό των 20.000 ευρώ για την ωραιοποίησή του (είναι η αρχή των χρηματοδοτήσεων που θα ακολουθήσουν).

Ο μόνος που αντέδρασε και καταψήφισε την πρόταση από τους Σερραίους Περιφερειακούς Συμβούλους ήταν ο Κώστας Μπούμπας ο οποίος λοιδωρήθηκε και υβρίστηκε από τους γνωστούς κατ' επάγγελμα ΄"δημοκράτες προοδευτικούς"για την υγιή αντίδρασή του.

Βέβαια από τους γραικύλους του ΠΑΣΟΚ και τσουτσέκια της παγκοσμιοποίησης το περιμεναμε αυτό, όμως τουρκολάγνοι και οι γιαλαντζι πατριώτες μας προέκυψαν οι Μασλαρινός, Μπασδάνης επίδοξοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ του "Ντοραντώνη" πλέον ...

Σαν δεν ντρέπονται τα μαϊμούνια

3 σχόλια:

  1. κανενα σχολιο βλεπω, ή καπου καπου 1-2...
    Τι εγινε σε πηρανε χαμπαρι ...μαλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ!!!ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΡΓΙΛΕ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΤΟΤΑΚΗ Η΄ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!! ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ!!!ΘΥΜΩΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ!!! ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ!!!!
    ΟΡΓΙΣΤΗΚΕ, ΕΞΟΡΓΗΣΤΙΚΕ, ΕΡΙΞΕ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ !!!
    ΗΛΙΑ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:50
    ΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ?
    ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ,ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ
    ΟΥΣΤ
    ΔΡΟΜΟ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLOG
    STO FACE ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ


    ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ