Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ


ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ...

ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ


Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια: “συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.”

Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό.
Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης υποστηρίζει “εργαλεία” που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.

Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!

Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.

Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή.

Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε.

Με εκτίμηση,
Αντώνης Κ. Σαμαράς
Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Υ.Γ.  Με ποιό δικαίωμα ο Σαμαρας μιλάει για δέσμευση του Ελληνικού Λαού;

8 σχόλια:

  1. Να πω την αλήθεια παιδιά η επιστολή καλούτσικη μου φάνηκε , αν και διαφωνώ κάθετα με την κυβέρνηση εθνικής προδοσίας . Ο Σαμαράς δεν έκανε πίσω στα βασικά που έλεγε μέχρι τώρα .
    Γία την φορολογική πολιτική δεν δεσμεύτηκε , μιλάει για την αποτυχία της μέχρι τώρα πολιτικής ( είναι πολύ σημαντικό αυτό ) και τέλος μπορεί να μην αναφέρει τον όρο επαναδιαπραγμάτευση αλλά αναφέρει τον όρο τροποιήσεις .
    Το πιο σημαντικό βέβαια , αν δεν το καταλάβατε , ειναι το ότι οι πάντες πλέον τον αντιμετωπίζουν σαν τον μελλοντικό πρωθυπουργό.
    Ας γίνουν εκλογές τώρα να τελειώνουμε ( μια κα εξασφαλίστηκε η 6η δόση ) και ένας ισχυρός πρωθυπουργός να προχωρήσει στις διαπρογματεύσεις . Έτσι κι΄αλλιώς η συμφωνία της 26η Οκτωβρίου έχει πάψει να υφίσταται μετά τις εξελίξεις στην Ευροζώνη ( Ιταλία , Ισπανία , η Γερμανία δεν μπόρεσε να δανειστεί κ.λ.π.) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ........................................................................................................ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.....................................................................ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.....................................................................................................ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ SKY,O Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.....................................................................................................ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΚΕΡΕΖΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..................ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;...............................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:52
    ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ η ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΑ
    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΛΑΙΚωΝ(?)ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ- ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΤΕ
    ΑΛΛΑ απαιτω ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ

    ΜΠάάάάιιιιιιι

    ΧΟΝΔΡΙΚΗ Η ΑΓΟΡΑ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
    ΝΟΥΔΟΥΚΡΑΤΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε σπουδαρχιδη αφου πρωτα σου πω οτι εισαι μεγαλος μαλακας θα αναγνωρισω οτι ο αντιπροεδρος της νοδε μοιαζει λιγο με κομοδινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ..1.32!
    Τι αναλυση ειναι αυτη ρε μαγκα?
    Ο γιγας Σαμαρας θ ανατρεψει το συμπαν...χεσε ψηλα κι αγναντευε..
    Κι επειδη εχει ενα (φυσιολογικοτατο) προβαδισμα η ΝΔ κι επειδη θα βγει (φυσιολογικοτατα, οπως συνεβη σ ολες τις χωρες που εκαναν εκλογες μετα τα μνημονια, Ιρλανδια, Πορτογαλλια, Ισπανια)σημαινει οτι ειναι κι ο καλυτερος?) Απλα θα γινει πρωθυπουργος , με δεκανικια, ΛΑΟΣ,ΠΑΣΟΚ(?)(πλειοψηφια ουτε στα καλυτερα ονειρα του) θα γραφει στο βιογραφικο του-τι μονον ο πρωην συμφοιτητης του ΓΑΠ, θα χει ΤΕΤΟΙΟΝ τιτλο?
    Σελω κι γω..σελω κι εγω...μαμα(Ε.Ε)
    -Ναι παιδι μου Αντωνακη , θα σε κανουμε κ εσενα πρωθυπουργο...Μην κλαις..Αλλα για κανε πρωτα την ασκηση που σου βαλαμε γαι το σπιτι(υπογραΦες δηλ) και μετα...καλα?
    Εμ κ εσυ ρε ερμε Ιακχε!!
    Ετσι Ε? απλα"νεροβραστη επιστολη"!!!Α, ετσι σου φανηκε ε?
    χαχα Ενω οι αλλοι που υπεγραψαν τα ιδια...Τι Νενεκοι, τι στου Γουδη, τι εθνοπροδοτες, τι κρεμαλα!!
    Ωραιος εισαι...
    Ειπαμε ο βλαξ δεν γνωριζει οτι ειναι βλαξ...-ΔΙΟΤΙ ΘΑ ...ΕΣΚΑΖΕ-(εκτος κ αν δεν εισαι) κ εισαι πονηρος...αρα παλι...επικινδυνος...(γ οσους σε διαβαζουν δηλ. επικινδυνος μην τους προκαλεσεις καναν νευρικο παροξυσμο...) Γι αυτο κυριες και κυριοι μην τον παιρνετε στα σοβαρα..
    Παπαριες γραφει..
    α!!!και κατι αλλο.
    Οσοι ονειρευεστε θεσεις-θεσουλες-λιγες εμειναν..Κατι Γ.Γ ραμματεις...στα Υπουργεια..
    κΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ...ΑΡΑ ΠΑΠΑΛΑ...ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΙΡΕΤΣΕ..
    ΠΑΝ ΤΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙΑ...Απο πανω σαν καρταλι θα ναι ο Ράιχενμπαχ....Που να κανεις ζαβολια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ - ΠΕ4 , ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1.52 , 8.57 ΚΑΙ 12.32 Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ .
    ΜΗΤΣΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ