Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ... ΣΙΩΠΗ !!!


ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ "ΝΕΝΕΚΟΥΣ" ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ 


Ίακχε σου γράφω για να σου εκθέσω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε η οικογένειά μου και εγώ.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με άνεργη σύζυγο και μία κόρη 7 ετών. Λόγω οφειλών μου στον Ο.Α.Ε.Ε. αρνούνται να μου θεωρήσουν το βιβλιάριο υγείας με αποτέλεσμα από 01/01/2011 να είμαστε οικογενειακώς εντελώς ανασφάλιστοι! Σημειωτέον ότι 29/12/2010 τους κατέβαλα 4200 ευρώ με αποτέλεσμα η οφοιλή μου τότε να περιοριστεί στα 1000 ευρώ. Ο αφελής τους πλήρωσα για να μου ανανεώσουν το βιβλιάριο ασθενείας για το 2011. Αρχές του 2011 όταν και πήγα για την θεώρηση μου το αρνήθηκαν με το αιτιολογικό πως δεν τους είχα εξοφλήσει το σύνολο της οφειλής μου. Δεν πίστευα στα αυτιά μου. 

Τους επισήμανα πως το μεγαλύτερο (νομίζω τα δύο τρίτα) ποσοστό των ασφαλιστικών εισφορών αφορά το συνταξιοδοτικό σκέλος και το μικρότερο τον κλάδο περίθαλψης. Εγώ τα έλεγα εγώ τα άκουγα. Το αποτέλεσμα, όπως σου έγραψα παραπάνω, είναι να είμαστε οικογενειακώς εδώ και ένα χρόνο ανασφάλιστοι. Αρχικά ρωτάω τους νομικούς κατα πόσον ο Ο.Α.Ε.Ε. έπραξε νόμιμα στην περίπτωσή μου? Στην συνέχεια και δεδομένου ότι σίγουρα δεν είμαι η μοναδική περίπτωση ποια η θέση των θεσμικών παραγόντων - ιδιαίτερα του Επιμελητηρίου - και τι ενέργειες έχουν κάνει με σκοπό την άρση αυτής της κατάφορης αδικίας?

 Υ.Γ. Δεν ζητιανεύω τσάμπα περιθαλψη απλά διεκδικώ τα δικαιώματα μου. Θα μπορούσα να κάνω ο ίδιος - ή κάποιος φίλος μου ελεύθερος επαγγελματίας - λογιστική (μαϊμού) πρόσληψη στην σύζυγό μου και σε δυο μήνες να είχαμε βιβλιάριο Ι.Κ.Α. Τελικά είμαστε κράτος μπουρδέλο ή μάλλον χειρότερα γιατί στα μπουρδέλα τον σέβονται τον πελάτη τους! Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία Μ. Π.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ , ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... στις 5:08 μμ

 Αγαπητέ  μου  φίλε , αναγνώστη ...
 Τα μπουρδέλα τα αδικείς ...

16 σχόλια:

  1. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ .
    Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ . ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ .
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ .
    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ . ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ . ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ .
    ΥΓΕΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ . ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΛΟΣ . ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ .
    ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ Μ.Π. ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ :
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ .
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μ.Π. το χονδραίνει το παιχνίδι . Έχει δίκιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ σε θέλω Αθανάσιε να πάρεις το θέμα, να το προβάλεις δυνατά από τους διαύλους σου - έντυπους και ηλεκρονικούς - και να ζητήσεις τον λόγο από τους αρμόδιους της χαμηλοταβανίας το ανάγνωσμα!
    Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και έχει ενδιαφέρουσες νομικές πτυχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εισηγητής του μεσοπρόθεσμου κύριος Μ.Κ.Ο.
    Ο υπουργός
    Ο αγροτοπατέρας βουλευτής μας
    Ο βραβείο γκίνες πρόεδρος του επιμελητηρίου
    Ο πορτοκαλί επανάσταση δήμαρχος
    έχουν να πουν κάτι επί του θέματος?
    Βρε ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα!
    Υ.Γ. Τους μπούφους της Ν.Δ. και τον Ηλία του κολοτούμπα δεν τους ρωτάω καν - απαλλάσσονται λόγω βλακείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι είχαν και τις τελευταίες αυταπάτες ότι με αυτη τη πολιτική θα δούμε άσπρη μέρα δυστυχώς διαψεύστηκαν . Μεσαίωνας παντού παιδιά .
    Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα κλασσικό παράδειγμα για το τι συμβαίνει παντού στην Ελλάδα του 2011 .
    Ευτύχώς μας σώζουν ! Αν ήθελαν να μας καταστρέψουν τι θα έκαναν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΑΚΧΕ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΕΣ (3)

    1)ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ κ.ΤΣΕΠΕΛΑ ΟΤΙ :
    α)ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    β)ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ
    ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!
    γ)ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΙΣ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΛΑ ΟΤΙ Ο
    ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    δ)ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΣΕ
    ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ?????????

    2)ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ
    "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ
    ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗ.

    3)ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ DEBATE ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ

    4)ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ
    ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ
    ΚΟΙΝΑ.(ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ)

    5)ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    ΠΛΕΟΝ ΜΑΓΑΖΙ.(ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ)

    6)ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ(ΧΡΥΣΑΦΗΣ,ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,
    ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ
    ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ(ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,
    ΓΟΥΝΑΣ,ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ)

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ
    ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ κ.ΜΕΓΚΛΑ??????????

    ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δωσε ονοματεπωνυμο να δουμε τι τρεχει... ποτε δεν ειναι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζουν.... και δεν πιστευω οτι δεν μπορει να γινει διακονονισμος του χιλιαρικου και να θεωρηθει το βιβλιαριο
    Μέχρι 31 Οκτωβρίου είχαν διορία οφειλέτες του ΟΑΕΕ που δεν μπήκαν ποτέ τους σε ρύθμιση ή που είχαν ρυθμίσει και έχασαν κάποιες δόσεις με αποτέλεσμα να βγουν από ρύθμιση, για να κάνουν νέο διακανονισμό με τον οργανισμό.
    Τους παρέχεται έκπτωση 20% επί των πρόσθετων τελών των οφειλών τους όπως αυτές υπολογίζονταν την 31/12/2010.
    Αραγε τι παιζεισ αυτα που καταγγελει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΥΓΕΙΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟ . ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ? ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .
    ΥΓΕΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ . ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Μ.Π. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ .
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Μ.Π. : ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ , ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ , ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΝΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.. ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΤΑ .. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ..ΑΑΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ? .. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ... ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμεις φταίμε για όλα που στηρίζουμε και ψηφίζουμε κοπριές . Τόσα μας έχουν κάνει και ακόμη δεν έχουμε ξεσηκωθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΕ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ?
    ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ , ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΟΤΕ ΕΚΛΗΘΗ, ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ή ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΚΟΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ),ΠΟΥ ...ΠΟΥ...ΠΟΥ..
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ/(Ο ΔΕ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ , ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΗΓΕ(ΛΕΝΕ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΤΟ...ΣΩΣΕΙ).
    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ "ΕΠΕΣΕ" ΣΤΟ ΣΚΡΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ 49 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΟ- ΒΙΤΣΙ,ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ,,,ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΔΕΝ ΗΠΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΙΔΡΩΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ ΙΑΚΧΕ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.. ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΠΑΣ Κ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 5ΛΕΠΤΟ, ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ...ΑΠ ΤΗ ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΚΟΝΤΑ 30 ΕΤΡΩ..
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΕΥΡΩ Κ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΜΕ 30...
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ?ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...Α...ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙς ΟΚ...ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ..ΜΑΣ ΑΦΑΛΟΚΟΒΕΤΕ/?
    ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν πρόσεξες ότι κατέβαλα εφάπαξ 4200 για σύνολο οφειλής 5200! Με ρύθμιση σίγουρα θα πλήρωνα λιγότερα από τα 4200 και θα μπορούσα να θεωρήσω βιβλιάριο αλλά δεν με ενημέρωσαν από τον Ο.Α.Ε.Ε. για αυτό. Το βασικό ερώτημα για μένα είναι ποιες είναι - και ποιες θα έπρεπε να είναι - οι ελάχιστες προυποθέσεις για την θεώρηση βιβλιαρίου υγείας στον Ο.Α.Ε.Ε. ειδικά στην περίπτωση που ο/η σύζυγος του ελεύθερου επαγγελματία είναι άνεργος. Το μεγαλύτερο μέρος των ασφαλιστικών εισφορών στον Ο.Α.Ε.Ε. (όπως και σε κάθε ταμείο) αφορά την σύνταξη και το μικρότερο την υγεία-περίθαλψη. Το Ι.Κ.Α. με ένα ελάχιστο αριθμό ενσήμων θεωρεί βιβλιάριο υγείας.Στον Ο.Α.Ε.Ε. ποιο είναι το αντίστοιχο? Υπάρχει? Αν δεν υπάρχει αυτό δεν είναι αδικία?
    Μ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλος τα παραμύθια περί αυτούς που πληρώνουν και αυτούς που δεν πληρώνουν . Μας γδέρνουν και μερικοί ακόμη επιμένουν σε μια αδιέξοδη πολιτική . Να σου πω εγώ τι πλήρωσα , αλλά να μου πεις εσύ και τι πλήρωσαν και οι τράπεζες . Αυτές δεν πληρώνουν , μόνο παίρνουν γιατί είναι η ΄΄εθνική μας οικονομία΄΄ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε ΠΟΤΑΝΕΣ υπο ... κλπ κλπ
    σεις και τα καλοπαιδα
    για βουλευτες πάτε????????????
    πολλα λεφτα για λίγα?

    οπου να κοιταξεις
    ΥΠΟ ψηφιο θα τρακαρεις...
    μαλλωνουν ΔΕΞΙΟΙ με ΔΕΞΙΟΙ (πασοκ?)

    βγαλτε την ζημπιλιαδου
    και τον κρεο πωλη


    χαχαχαχαχα
    να γινει της ΠΟΥΤΑΝΑΣ
    ουτως ή αλλως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ