Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΕΦΑΓΕ "ΤΟ ΤΥΡΙ" Ο ΑΒΡΑΜΟ ...


ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ...

 ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ 
ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ



Από προχθές ακούγαμε και διαβάζουμε ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος! Και τελικά χθες υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να υπουργοποιηθεί. Την θέση του στην βουλή καταλαμβάνει από τη ΝΔ η κ. Ελενα Κουντουρά. Κανείς όμως δεν αιτιολογεί επαρκώς την «περίεργη» για τους μη μυημένους στα πολιτικά παραίτηση Αβραμόπουλου. Κάποιοι έθεσαν το θέμα , ότι έτσι ο Σαμαράς, θέλει να δείξει ότι δεν έχει «ενεργή» συμμετοχή η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και να περάσει ως μήνυμα ότι η Αντιμνημονιακή πολιτική του δεν «έσβησε»!!!

ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!!

Η πραγματικότητα είναι πολύ απλή και συνάμα πολύ λογική , τόσο για τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά όσο και για το κόμμα της ΝΔ! Η δε κίνηση παραίτησης Αβραμόπουλου, δεν αποτελεί μια «απλή επικοινωνιακή» τρίπλα, αλλά ένα εξόχως πολιτικό γεγονός, που έχει Συνταγματικές προεκτάσεις και προπάντων, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ. Αν παρέμενε βουλευτής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τότε το κόμμα της ΝΔ, θα συμμετείχε στον Κυβερνητικό Συνασπισμό. Θα αποτελούσε με απλά λόγια, Κυβέρνηση της χώρας!

Με αυτό ως δεδομένο, η ΝΔ δεν θα αποτελούσε πλέον, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, λόγω της συμμετοχής ενός έστω βουλευτή της στην Κυβέρνηση.

Ετσι, αυτομάτως, Αξιωματική Αντιπολίτευση θα ήταν το ΚΚΕ και αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή θα ήταν η Αλέκα Παπαρήγα! Το γεγονός αυτό, συνεπάγεται, αλλαγή σε πολλά πράγματα για τη ΝΔ, και ειδικά στην σειρά των ομιλητών στις συζητήσεις, στους χρόνους διάρκειας αλλά και σε όλο το πρωτόκολλο της Βουλής! Και όχι μόνο αυτά, αλλά και πολλά άλλα! Όπως για παράδειγμα, ο χρόνος που θα δικαιούται στις εμφανίσεις της η Αλέκα Παπαρήγα και το ΚΚΕ στις προεκλογικές της ομιλίες!

Όπως καταλάβατε λοιπόν, η παραίτηση Αβραμόπουλου δεν αποτέλεσε μια κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά μια κίνηση ουσίας για το κόμμα της ΝΔ στην περίοδο αυτή. Δεν γνωρίζω γιατί αυτό δεν εξηγείται επαρκώς από τα κανάλια , κατά τη διάρκεια της μέρας! Αποτελεί όμως μια πραγματικότητα που οι πολιτικοί συντάκτες ήταν υποχρεωμένοι να την εξηγήσουν στο λαό!


Δεκτά όλα αυτά ... ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ , "ότι ο Δημητράκης υπουργοποιήθηκε όμως είδε το τυρί αλλά δεν είδε την φάκα" που λέει και η θεία μου η Ελπινίκη

34 σχόλια:

  1. Βλέπω νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση . Μαζί με τους παλιούς πολλοί μαζεύονται .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ .
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε τον Αβραμόπουλο ένα τίποτα ήταν και θα είναι.
    Ο Αντωνάκης έφαγε το τυρί ! Τι θα λέει τώρα ?
    Επαναδιαπραγμάτευση και πράσινα άλογα ?
    Σε πήρε μαζί του ο συγκάτοικος Αντωνάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΙΑΚΧΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. - ΛΑΟΣ
    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΕΙΧΑΜΕ 4 ΣΤΟ ΝΟΜΟ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ 7 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μαρία , ο Τάσος και ο Θεόφιλος να μην καταντήσουν σαν τους άλλους που ούτε ένα καφέ δεν μπορούν να πιούν στη πλατεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
    ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LYum5E_ggA8#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://redflyplanet.blogspot.com/2011/11/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=yprHLg7u1Jc&feature=mfu_in_order&list=UL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/11/blog-post_5553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΙΑΚΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ;
    ΙΑΚΧΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ !!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ Θ8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ 19ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ !!! ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ , ΑΣ ΠΟΥΜΕ 10ΕΤΙΑΣ!!!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΑΚΧΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ 19-2-2012!!
    ΟΜΩΣ ΙΑΚΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ!!!Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ (ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΚΑΙΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ(ΤΗΣ ΕΛΛΗΟΝΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ, ΑΡΑ ΤΟ ΖΑΧΑΡΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ!!! ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ 80 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΑΠΌ ΤΟ 1,20 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Η ΖΑΧΑΡΙ ΕΙΧΕ 70-80 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΙΛΟ!!!! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΑΥΡΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ ΜΠΟΣ!!!
    ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΠΟΤ; ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!!!
    ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΣΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΙΠΑΣΜΑ!!!
    ΙΑΚΧΕ ΟΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΟΤ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑΡΑΧΗ!!!
    ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!!
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΙΠΑΣΜΑΤΑΚΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΑ!!!
    ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΠΟΤ; ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΡΩΤΗΣΑΝ !! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!
    ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ !!!ΕΝΑΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!!!
    ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΙΑΚΧΕ ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ!!! ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ!!!
    ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑΚΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ!! ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΙΣΜΑΤΑΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑΚΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΩΡΑ ΣΑΜΑΡΑ

    Το 1993 ο Αν. Σαμαράς βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα ,τι πρέπει να ιεραρχήσει και να υπηρετήσει .Το καθήκον απέναντι στην πατρίδα ( όπως πρέπει να κάνουν όλοι οι πολιτικοί η την οικοδόμηση του προσωπικού του πολιτικού προφίλ ).Συνειδητά επέλεξε το πρώτο , το πλήρωσε όπως και ο ίδιος είπε μένοντας πάνω από 10 χρόνια εκτός κεντρικής πολιτικής σκηνής .Την ίδια ωρα που ο πρωταγωνιστής εκείνης της περιόδου ( Κ. Μητσοτάκης ) παρά τις κορώνες του περί πολέμου από τα διαπλεκόμενα παρέμεινε <>πολιτικά χάρη στην στήριξη του από τα ΜΜΕ των βαρόνων .Μην ξεχνάμε ότι παρά τους ισχυρισμούς του περί πολέμου από τον κ Αλαφούζο παραμένει ένας εκ των εκλεκτών του καναλιού .
    Η επιστροφή του Αν. Σαμαρά στην κεντρική πολιτική σκηνή έγινε ανορθόδοξα , με βάση τα ισχύοντα πολιτικά δεδομένα του ελληνικού πολιτικού lifestyle .
    Την ώρα που τα καθεστωτικά ΜΜΕ των βαρόνων προεξοφλούσαν την επικράτηση της κ. Μητσοτάκη –Κούβελου ο ίδιος επέλεξε να παίξει με τους δικούς του ηθικούς κανόνες , με τους κανόνες που επιτάσσει το καθήκον .Μίλησε στην καρδιά του Έλληνα , τον κοίταξε στα μάτια και του ζήτησε να βάλει το χέρι στην καρδιά και να τον αξιολογήσει για την προηγούμενη πολιτική του πορεία , να τον αξιολογήσει με βάση την πραγματικότητα και τα γεγονότα ΄.
    800.000 και πλέον στήθηκαν στις ουρές για ώρε για να κάνουν το καθήκον τους όχι απέναντι στον Σαμαρά αλλά απέναντι στην Ελλάδα .
    Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν απλά η προσωπική του νίκη , ήταν ήττα των καθεστωτικών ΜΜΕ που προεξοφλούσαν τον θρίαμβο της κ. Μητσοτάκη –Κούβελου ( γιατί αυτό είναι το όνομα της ) ήταν ήττα του συστήματος που δεν κατόρθωσε να επιβάλλει τον νέο αρχηγό της ΝΔ και κυρίως ήταν νίκη του λαού .
    Στα 2 χρόνια που ακολούθησαν επέλεξε και πάλι τον δρόμο που επιτάσσει το καθήκον απέναντι στην πατρίδα.
    Είπε όχι στο μνημόνιο την ώρα που η βαρονία και τα χαιδεμένα της παιδιά ( και εντός ΝΔ )ψιθύριζαν στο αυτί του Έλληνα ότι το μνημόνιο είναι ο μόνος δρόμος που θα τον οδηγούσε ξανά στην γη της επαγγελίας .
    Κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων ( παρόλη την προσπάθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ να τον παρουσιάσουν ως τον γραφικό της Ευρώπης ).
    Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα στο τώρα
    Ο Γ. Παπανδρέου επέλεξε και την ώρα της αποχώρησης του από την εξουσία ( με αντάλλαγμα την διατήρηση του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ )να υπηρετήσει τα διαπλεκόμενα που τον ανέβασαν στην εξουσία ( να θυμίσω ότι ο Γιωργάκης του 2007 έγινε μέγας πολιτικός που επιβάλλει κανόνες στην Ευρώπη το 2009 ).
    Έφερε την χώρα σε αδιέξοδο , έθεσε σε κίνδυνο την καθημερινότητα του Έλληνα ( μισθοί , συντάξεις κ.α )
    Ο Αν. Σαμαράς βρέθηκε και πάλι στο δίλημμα καταστροφή της Ελλάδος αλλά προσωπικός εκλογικός θρίαμβος η αγώνας για την αποφυγή του μοιραίου για την πατρίδα.
    Επέλεξε το δεύτερο πληρώνοντας το ήδη σε δημοκοπικά ποσοστά .
    Η συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση με τους 2 αντιπροέδρους στα κρίσιμα υπουργεία Άμυνας και εξωτερικών έστειλε το μήνυμα στην ντόπια και ξένη βαρονία ότι το ξεπούλημα
    και ο ακρωτηριασμός της Ελλάδος δεν θα περάσει , παράλληλα θέτει προ των ευθυνών τους και τους κ Δήμα και Αβραμόπουλο ,θα υπηρετήσουν την πατρίδα η θα υπακούσουν στις σειρήνες τις βαρονίας , μιας βαρονίας που τους διατήρησε ζωντανούς στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας.
    Μαζί σου λοιπόν Αν.Σαμαρά στον δρόμο που ανοίγεις .Γιατί οι ηγέτες δημιουργούν τους δρόμους για να βαδίσει με ασφάλεια το έθνος η πατρίδα και δεν περπατούν στους χρυσοπληρωμένους ( από τον ελληνικό λαό )ασφάλτους της καθεστωτικής βαρωνίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7.48 ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΕΙ Η ΩΡΑ !
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΟΙ 800.000 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ .
    ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ . ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
    Υ.Γ. ΠΟΛΥ ΠΡΩΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κυκλοφορει ευρεως.. σκεφτειτε τον γιωργακη και τον αντωνάκη στο φοιτικο τους δωματιο να αποφασιζουν τι να παραγειλουν να φανε πίτσα η σουβλακια... τρεις μερες νηστικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Β΄κυβέρνηση του μνημονίου ( είναι συνέχεια της προηγούμενης με αποκλειστικό σκοπό την εφαρμογή του μνημονίου ) δείχνει την κατάντια των πολιτικών σχηματισμών που την απαρτίζουν .
    Το ΠΑΣΟΚ είναι στην ίδια κυβέρνηση με τους ακροδεξιούς της δεξιάς πολυκατοικίας .
    Η Ν.Δ. συναινεί το λάθος .
    Ο ΛΑΟΣ είναι στην ίδια κυβέρνηση με τα γομάρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ . ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΕ Ο ΜΕΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ . ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?
    ΦΟΥΣΚΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟΝ GAP , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ........................................................................................................................................ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ............................................................................................................................Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΕΞΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ....................................................................................................ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα που έγινε πραγματικότητα το όνειρο του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ να φορέσει Υπουργικό κουστούμι θα στείλουν κανένα φράγκο στα σχολεία γιατί έχουν ξεπαγιάσει τα παιδιά μας ?
    ( Τελικά ο εθνικός εργολάβος έχει υπαλλήλους σε όλα τα κόμματα , κανέναν δεν αφήνει παραπονεμένο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!!
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!
    ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΙ!!!Ε!!!ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΤΟ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο GEORGE ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σώπα ρε 10.45 έτσι σας είπαν να λέτε ? Κι΄ εγώ που πίστευα ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το μνημόνιο ! Ο Αντωνάκης το στηρίζει με τα δυό του χέρια ! Ο Αντωνάκης στηρίζει την επιστροφή των Σημιτόσκυλων της ισχυρής Ελλάδας , του χρηματιστηρίου και των ΙΜΙΩΝ . Όλα τα άλλα είναι για να γελάμε . Κοπριές ε κοπριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ . ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΩΣΤΟΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 12.27 ΚΑΙ Ο 4.01 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε παπάρα 10.45 έκανε ολόκληρη κωλοτούμπα ο Σαμαράς σου και λες έδιωξε τον Παπανδρέου !
    Οι Σημιτικοί έδιωξαν τον Παπανδρέου γιατί ήθελαν πιο σκληρά μέτρα ! Και ποιος μπήκε πρωθυπουργός ? Ένας εκπρόσωπος των τραπεζών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ροντούλης - Άδωνις - Βούδας - Αβραμό - και αρχηγός ο τραπεζίτης . Αυτή δεν είναι κυβέρνηση , θίασος για τα πανηγύρια είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απέλυσαν οι τράπεζες τους υπαλλήλους τους και ανέλαβαν οι ίδιες την διακυβέρνηση της χώρας .
    Το γελοίο είναι ότι μερικοί το παρουσιάζουν σαν επιτυχία αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ......................................................................................................ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ...........................................................................................................ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.....................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΠΕ4 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΣΤΟΥΣ ΝΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ , ΝΑ ΤΑ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κούρεμα 50% στα επιτόκια των τραπεζών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ! ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ !
    ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
    ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ