Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΡΡΥ ...


Ανοιχτή επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά


Τα Ευρωκαθάρματα και τα ανδρείκελα των τοκογλύφων ξεπέρασαν όλα τα όρια, επιδιώκοντας με πολιτικά ανεπίτρεπτο και ηθικά κατάπτυστο τρόπο την καταρράκωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Τα ξεκούδουνα της βρωμιάρας ΕΕ και του φασιστικού μορφώματος της Γερμανίας του Δ’ Ράιχ, με τα ναζιστικά κατάλοιπα Μέρκελ και Σόιμπλε, επιδιώκουν για μια ακόμη φορά να αλλάξουν ολοσχερώς τις πολιτικές και κοινωνικές δομές της Ευρώπης, βασισμένοι στη βρικολακιασμένη εθνοσοσιαλιστική έννοια του «ζωτικού χώρου», που τόσα δεινά συσσώρευσε στο παρελθόν στην ανθρωπότητα.

Πειραματόζωο στο καλά σχεδιασμένο σχέδιο οικονομικής εξόντωσης και προτεκτορατοποίησης του Ευρωπαϊκού Νότου, η «χρεοκοπημένη» Ελλάδα, θύμα του νέου οικονομικού και ηθικού ολοκαυτώματος που εκβιαστικά επιχειρείται.

Οι αλητοφασίστες της Ευρώπης γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα σχέδια τους θα ευδοκιμήσουν μόνο όταν καμφθεί το φρόνημα και τσαλακωθεί η Εθνική Αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και εκβιάζουν με συμμάχους τους θλιβερούς Παπανδρεομειοδότες, τους αχυροκαρατζαφέρηδες, τις Μητσοτακοντόρες και τους τραπεζοπαπαδήμους…

Αντώνη Σαμαρά, μην υπογράφεις το θάνατο της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Μη βάζεις την υπογραφή σου στον ενταφιασμό της Ελλάδας και της Ελληνικής ιδέας.

Πέταξε με τις κλωτσιές από το Μαξίμου τον προγραμματισμένο διαπραγματευτή της Goldman Sachs και δώσε τέλος στο κυβερνητικό έκτρωμα που παζαρεύει τις τύχες των παιδιών και των εγγονιών μας.

Στείλε τους στο διάολο, εκεί που εξάλλου ανήκουν, και πάμε εδώ και τώρα σε εκλογές…

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

25 σχόλια:

  1. Αλλοσ κομμουνιστης της "Πλακας" με κατι χιλιαρικα παλια για εισοδο(να τον δεις) και να τον ακουσεις..
    Κονομησε μια χαρα...σατυριζοντας πολιτικους (χαρη μαλλον τους χρωστας...ω!Χαρρυ)..
    Για ρωτηστε τον ποσα εχει σε καταθεσεις?
    Και ειπαμε...Φτωχχομπινες και εθνικα περηφανος δε γινεται..
    Με δανεικα ζουσαμε πονηρε Χαρρυ, με δανεικα στ ακουμπουσαμε για να σε "απολαυσουμε"...Ασε τις δακρυβρεχτες..κορωνες για υπερηφανο ελληνικο λαο..
    Ειμαι Ελλην το καυχωμαι , που κλεβω ασυστολως την πατριδα..
    Παλιοτερα δε , οπως κ αργοτερα βεβαιως βεβαιως, χωριζομασταν σε καλους και κακους Ελληνς , ωστε να τρων καθε φορα οι μισοι, και μεγαλυτερο κομματι εννοειται αφου οι τρωγοντες ηταν λιγοτεροι..
    Αντιστρφως αναλογως τα ποσα...Οσο λιγοτεροι οι τωγοντες , τοσον μεγαλθτερα τα τεμαχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΠΑ ΩΠΑ...ΤΙ ΒΛΕΠΩ!!!
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ , ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ(?) ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ , ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?
    ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!!!
    ΚΑΙ ΠΩΣ? ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ...ΕΝΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ...ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...
    ΕΙΔΑΝΕ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ..ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΙ Ο ΑΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ Μ.Μ.Ε ΒΛΕΠΕΙΣ ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ..ΠΙΑ..
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ(Α ΡΕ ΓΚΛΕΤΣΟ...ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΕΣ)!!!
    ΚΙ ΕΣΥ....ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ-ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΘΑ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ? (ΤΟ ΔΑΜΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟ 20 ΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ...ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟ..)
    'Η ΑΘΩΟΣ ΕΙΣΑΙ ΙΑΚΧΕ Ή ΒΛΑΞ..ΔΙΑΛΕΞΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ο λεβενυης Φαηλος Κρανιδιωτης, συμβουλος συνεργατης του Σαμαρα....τι φοραει εκει το στο πετο? Πουλαδα...αλεξιπτωτιστων? τσσσσσσσσσσσσσσ..
    Σιγα ρε μεγαλε...Κι εμεις εκει υπηρετησαμε...αλλα δεν το δειχνουμε..
    ή ειναι παρασημο-διαβατηριο να σε ψηφισουν οι της λαικης δεξιας, (αφου δηλωσε οτι τον ενδιαφερει η πολιτικη.Σιγα που δεν θα τον...ενδιεφερε).Και τι αλλο δηλωσε ο εκκολαπτομενος?
    Οτι ειναι πατριωτης, αγαπα τη ..θρησκεια, σεβεται το στρατο, κι οποιος δεν ειναι τετοιος...στον Καιαδα..Να τον χαιρεστε εσεις της φιλελευθερης παραταξης..(αμ το αλλο? Ενω ο Σαμ ψαχνει ηρωικη εξοδο...υπογραφης αυτος ...το τραβαει στα ακρα...ως ειδημων)...Καλα ξεμπερδεματα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ .
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο George , η κλίκα του , οι κηπουροί του και οι Φιλλιπινέζες του έγραψαν μαύρες σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας και στην ιστορία της Μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης . Σας πειράζει ρε κοπριές ο Χάρρυ Κλινν και ο Μίκης και δεν σας πειράζει που βάλατε τους χουντικούς και τους γραφικούς να μας κυβερνάνε . ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ . ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ . ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ , ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεύουν οι φήμες ότι ο Μπουμπούκος μιλάει σήμερα σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην οργάνωση των επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποτέ στην ιστορία της χώρας μας , τόσοι λίγοι άνθρωποι , σε τόσο λίγο χρόνο , δεν κατέστρεψαν τη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων .
    Θα πληρώσουν γι΄αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΝΕΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.........................................................................................................ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΜΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΙ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ...............................................................................................................ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΞΕΡΕΤΕ,ΒΛΑΚΑΣ ΞΕΒΛΑΚΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΝΤΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ............................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ . ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ . ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι καλό πρόκειται να γίνει σ΄αυτή τη χώρα θα γίνει μόνο με τη συμμετοχή του Ελληνικού λαού . Αν περιμένουμε πάλι από τους σωτήρες ζήτω που καήκαμε , γιατί τα λεφτά υπάρχουν .
    Το πρόβλημα είναι που ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ . ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ , Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε ενοχλεί ο Κρανηδιώτης 12.22 και όχι το τσεκούρι του Βορίδη . Άντε ρε κοπριά που όποιος μιλάει για την πατρίδα τον βαφτίζεις ακροδεξιό .
    Τι είναι η νεοφιλελεύθερη εξτρεμιστική πολιτική που ακολουθεί ο ΓΑΠ με την κλίκα του ? Αριστερή ? Φιλελευθέρη ? Μήπως είναι ακροδεξιά και προδοτική ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΓΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα φαίνεται πιο καθαρά τη μαλακία που έκανε ο Σαμαράς συμμετέχοντας στην κυβέρνηση εθνικής προδοσίας . Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εκβιασμοί , σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν θα αναλάβει πρωθυπουργός . Το χειρότερο απ΄όλα βέβαια είναι ότι μερικοί πιστεύουν ότι δεν θα περάσουν ειδικό δικαστήριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μ΄αυτά που έχουν κάνει οι αλήτες που μας κυβερνούν υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος που θα πει σίγουρα ότι το ΠΑΣΟΚ θα έρθει δεύτερο ή τρίτο κόμμα ?
    Ο Μπέος πάντως σαν έμπειρος δεν θα το έπαιζε στο στοίχημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10.19 , 10.32 & 12.22 ΕΙΣΤΕ ΓΟΜΑΡΙΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ! ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ?
    ΟΤΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΑΒΡΑΜΟ , ΒΟΡΙΔΗ , ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ένα έχω να πω : κρίμα που έφυγε ο γίγας της πολιτικής , ο λαοπλάνος κύριος Μόσιαλος και δεν πρόλαβε να καταργήσει την ανωνυμία των blogs για να βλέπαμε ποιά ποντίκια γράφουν για να υπερασπιστούν την πολιτική του GAP και του Μπένι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ - ΠΕ4 , ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ίακχος:Ένας σύγχρονος έλληνας αντιστασιακός (ΕΛΑΣΙΤΗΣ?) που πολεμά κατά της φασιστικής γερμανικής κατοχής του Δ'Ράϊχ!! Μη χέσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ 6.09!!!
    ΑΝ Μ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ, ΕΜΕΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΒΟΡΙΔΗ..ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ..
    ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, (ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ")'ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Ν ΑΚΟΥΣΩ...
    -ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΑΜ, ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ..
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ?
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑΚΙ...ΚΑΙ ΧΑΜΑΙΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ..
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ.
    ΔΕΞΙΑ-ΔΕΞΙΟΤΑΤΗ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ-ΑΡΡΩΣΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ , ΑΝΤΕ ΓΑΠ(πλακα εχετε ρε ...αφελεις να προσωποπιειται πολιτικες...).
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΥΣΗ , ΤΥΠΟΙ ΣΤΥΛ ΦΑΗΛΟΥ..
    Α...ΚΑΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...'ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ" ΠΛΗΝ ΜΠΑΚΙΡΕΝΙΩΝ ΠΟΥΛΑΔΩΝ...(Γυαλιζει το ματακι του φερελπι ΦΑΗΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΟΥΣΙΑ) ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ με τον φίλο 6.09 , γιατί με αυτά που κάνουν , η Αλέκα και ο Αλέξης θα ανοίγουν σαμπάνιες το βράδυ των εκλογών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ