Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ "ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ"

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΛΗΝ ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ




Ένα τεράστιο εθνικό σκάνδαλο σε σχέση με το εθνικό χρέος, ένα πραγματικό έγκλημα αποκαλύπτεται τώρα ότι συντελέστηκε με την πρώτη σύμβαση του Μαϊου του 2010 και τείνει να ολοκληρωθεί τώρα με την δανειακή σύμβαση που έχουν συμφωνήσει να την υπογράψουν όλα τα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ: Η μετατροπή του είδους του νομίσματος αποπληρωμής του χρέους, από "εθνικό νόμισμα", αόριστα, σε... ευρώ! 

Κάτι που έγινε σαφές όταν μιλώντας στην Βουλή ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος για τα πιθανά αποτελέσματα της εξόδου της  Ελλάδας από το ευρώ, είπε την φράση «Και το δημόσιο χρέος  θα είναι εκπεφρασμένο σε ευρώ’’ δηλαδή ότι εάν βγούμε από το ευρώ στα αρνητικά της όλης υπόθεσης θα πρέπει να προστεθεί και το ότι ενώ θα έχουμε π.χ. δραχμές ως εθνικό νόμισμα, θα πρέπει να πληρώνουμε σε ευρώ!


Σε καμία δανειακή σύμβαση όμως μέχρι τον Μάιο του 2010 δεν υπήρχε αυτός ο όρος.

Μέχρι τότε, όλες οι δανειακές συμβάσεις που είχε συνάψει το ελληνικό δημόσιο για το σύνολο του ποσού των 300 δισ. ευρώ ανέφεραν ότι θα αποπληρωθούν βάσει του ελληνικού δικαίου και με… εθνικό νόμισμα. Που όταν είχαν συναφθεί ήταν σε δραχμές και εν συνεχεία σε ευρώ.

Δεν απέκλειε τίποτα να επιστρέψουμε στην δραχμή ή εν πάση περιπτώσει να βγούμε εκτός ευρωζώνης και να επιστρέψουμε τα δάνεια στο νέο εθνικό νόμισμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον Μάιο του 2010, το δάνειο το οποίο έπρεπε να αποπληρωθεί είχε συναφθεί το 1981 και βέβαια είχε συναφθεί σε… δραχμές.
Άρα οποιοδήποτε ήταν το εθνικό νόμισμα την ημέρα της αποπληρωμής, με αυτό θα γινόταν η αποπληρωμή του χρέους.

Εκτός και… αν μια ελληνική (;) κυβέρνηση θα αντάλλασσε τα παλαιά ομόλογα με νέα, για τα οποία όχι μόνο θα υπάρχουν εγγυήσεις δημόσιας περιουσίας, αλλά και όρος με τον οποίο οποιαδήποτε νομισματική μεταβολή δεν θα αγγίξει τα συγκεκριμένα ομόλογα, τα οποία θα πληρώνονταν με το νόμισμα στο οποίο έγινε η δανειακή σύμβαση.

Πριν λίγο καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA, ένας Βρετανός δικηγόρος που συμμετείχε στην δανειακή σύμβαση του 2010 αποκάλυψε ότι η υπαγωγή του συνόλου του δημόσιου χρέους της σύμβασης του Μαΐου του 2010, έγινε υπό το βρετανικό δίκαιο το οποίο αναφέρεται ρητά σε χρέος που πρέπει να πληρωθεί σε ευρώ και αυτό αποτελούσε πρόταση “καλής θέλησης” της κυβέρνησης ΓΑΠ, προκειμένου έτσι να δηλώσει στους πιστωτές της, ότι “η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να εξοφλήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της”!

Και τα 110 δις της τότε δανειακής σύμβασης από τα 300 δις του συνολικού χρέους έχασαν τον προσδιορισμό «αποπληρωτέα σε εθνικό νόμισμα» και απέκτησαν τον προσδιορισμό «αποπληρωτέα σε ευρώ»!

Αλλά το έγκλημα δεν σταματά εδώ: Και στη νέα δανειακή σύμβαση που πρόκειται να υπογραφεί αντικαθίσταται με την λέξη «ευρώ» η φράση «εθνικό νόμισμα». Το οποίο, όπως είπαμε σήμερα είναι το ευρώ, αλλά αύριο δεν ξέρεις ποιο θα είναι. Και άλλο να πληρώνεις π.χ. σε δραχμές και άλλο σε ευρώ, ως γνωστόν…

Η έκδοση των ομολόγων διέπεται από το ελληνικό δίκαιο, οπότε σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή το ελληνικό δίκαιο θα αποφάσιζε σε ποιο νόμισμα θα γινόταν η αποπληρωμή τους και σε περίπτωση μη αποπληρωμής ποια περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να εκποιηθούν.

Με την νέα όμως σύμβαση για το "κούρεμα", τα νέα ομόλογα θα διέπονται από το αγγλικό δίκαιο, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Κάποια απάντηση σε αυτά υπάρχει; Και ερωτούμε τη Ν.Δ. αρχικά και δευτερευόντως το ΛΑΟΣ (δευτερευόντως λόγω μεγέθους Κ.Ο.), αν θεωρήσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη διαπράξει το δικό του έγκλημα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

17 σχόλια:

  1. Η ΤΣΑΚΑΛΟΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΓΚΟΛΤΕΝ ΜΠΟΪΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ . ΜΕ ΑΡΩΓΟ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ( ΕΠΙ ΧΟΝΤΡΟ-ΧΡΗΜΑΣΙ). ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ 15 ΑΡΙΑ ΚΑΙ 20 ΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΕΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νατος παλι ο κουτμαν...Βρε ερωτα που τον εχεις...παναθεμα σε..χαχα
    Σα στημενος μου φαινεσαι να του κανεις διαφημιση...λες/ μπααα...απο αγαπη το κανεις μπαγασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΛΑΘΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΣΥΜΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

    http://www.empapas.gr/files/117/2008_nea_arxeia_site/anakoinoseis/prosklisids21112011.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. =========== 12:17 ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥ (ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ). ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ... ΒΓΑΖΕΙ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. iakxe
    κανε τον ιακχο 3
    να την κανουμε
    και αστους να ψαχνουν....
    τα ζωντοβολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία, όλοι αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι μπορεί να είναι δοσίλογοι, προδότες, υπαλληλίσκοι και ενεργούμενα ξένων κέντρων και συμφερόντων. Μέχρι εδώ δεν διαφωνούμε και πολύ...Εσύ όμως ρε κατακαημένε Αρτέμη Μάτσα ή Δήμο Σταρένιο (διαλέγεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα), που μονίμως εκθειάζεις το Γ'Ράιχ, τις σιδερόφρακτες ορδές των νεο-ούνων και τα "κατορθώματά" τους στον Β' Ιμπεριαλιστικό Παγκόσμιο Πόλεμο τι είσαι;;; Μπορείς να μας εξηγήσεις; Δηλαδή σε τι διαφέρεις από αυτούς που βρίζεις μονίμως;
    (δεν είμαι Πασόκος, ούτε ΝΔ, ούτε ΛΑΟΣ, ούτε ΚΚΕ, ούτε με τα εγγλεζάκια ή με τα χαζοαμερικανάκια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΕΊΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ==== 8:48 AΘΕΛΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΙΔΡΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ...

    Υ.Γ ... ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ , ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ "ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον Αβραμόπουλο , τον Βενιζέλο , τον Λοβέρδο και τον Παπουτσή βλέπω μπροστά - μπροστά . Δείχνουν να βιάζονται . Σημαίνει κάτι αυτό ? Θα δούμε .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. IAKXE ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΑΝ 500 + ΜΕΤΡΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΓΚΛΑ-ΘΕΩΔΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΑΡΙΑΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ !
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ , ΑΝΤΕ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ .
    ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ , ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ .
    ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ...............................................................................................................ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ...................ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.................... ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΙΣΟΠΑΛΟΙ...........................................................................................ΜΑΖΕΨΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ................................................................................................ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΛΕΟΝ........................................................................................................................................................ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ...................................................................................................Υ.Γ.ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ elikoptera H MHΤΣΟ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΟΥ ΟΥ!!!!!!!!
    ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΑΝ
    ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ( ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?)
    ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
    ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ (ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?)
    ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ -ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΥΓΗΡΕΙΣ
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ) ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΥ
    ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ.
    ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ.
    ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΙΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΤΜΑΝ.
    ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤ@@ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΓΚΛΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.01 OY OY ΟΥ
    ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙΝΕ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ , ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ ,ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ .. ΕΙΠΑΜΕ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΠΛΕΟΝ ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΗΕΛΗΤΗΡΙΟ... ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αληθεια ειναι οτι ο Κουτμαν...φερει μεγαλη ευθυνη για το καταντημα της χωρας οπως ευτσοχως τονιζει ο 9.10!
    Ερευναται η συμμετοχη του, ισως και ως μετεμψυχωμενος στις κυβερνησεις του ελληνικου κρατους απο την απελευθερωση...(1827) και εντευθεν..(η συμετοχη του στη δολοφονια Καποδιστρια, μπορει επισης να ερευνηθει).
    Ολα τα αλλα αποσταγματα της σερραικης πολιτικης ζωης του τοπου μας, (εκατονταδες βουλευτες και ποιλτευομενοι, αρχοντες και αρχονταδες απο οποιαδηποτε θεση-δημαρχοι-κοινοταρχες-δημ συμβουλοι κ.ο.κ) συνεβαλαν τα μαλα στην ανορθωση του τοπου μας αλλα(ιδιαιτερως) τα 2 τελευταια ετη η παρουσια του Κουτμ. κατεδαφισε ως τυφωνας το εργο ολων των ανωτερω..
    Ορθως λοιπον Αλμπανηδες ,(πεταλωτηδες) ,ουζοποιοι(ρακιτζηδες)κ οι συν αυτω..αναθεματιζετε το ατομον...
    Ευρεθη η πληγη της χωρας..
    Στον ΚΑΙΑΔΑ παραυτα λοιπον..(επειδη το χιουμορ προυποθετει αυξημενη νοημοσυνη) αναμενουμε με ενδιαφερον...την οργη σας..
    Υπογραφη : Ο Μετοικος(σερραιος εξ Αθηνων διαβιων τα 3 τελευταια ετη εις τι Σερραισταν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους γιατί ειρωνεύονται την εθελοντική μου προσφορά . Χάθηκε το φιλότιμο του Έλληνα .
    Όπως έχω πει πολλές φορές η προσφορά μου δεν έχει χρώμα γι΄αυτό και δεν αισθάνομαι καθόλου προδομένος . Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕ4 - ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΑΣΕ ΤΟΝ elikoptera ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ .
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ