Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

AΠΟΣΤΟΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...


Απόστολος Μυτηλιναίος με αφορμή την τρύπα των 96.000 ευρώ στο Επιμελητήριο :
 " Είναι απαράδεκτο επαγγελματίες να καταγγέλουν επιχειρηματίες"

Απόστολε , στραβά αρμενίζεις ...

Πες μου από πού θέλεις ν' αρχίσω ;

Απαράδεκτο είναι επαγγελατίες να καλύπτουν "βρωμιές" επαγγελματιών όταν αυτές αφορούν δημόσιο χρήμα

Απαράδεκτο είναι μελη του ΔΣ του Επιμελητηρίου με φωτογραφικούς διαγωνισμούς να δίνουν την κατασκευή επίπλων του Επιμελητηρίου σε αθηναϊκη Εταιρεία και μετά με την "οριζόντια λογική" του ΠαολόΒαγγέλα , με υποεργολαβίες να εισπράτουν 20.000 €

Απαράδεκτο είναι  ο γνωστός υπάλληλος του Επιμελητηρίου να παρακρατά 120.000 ευρώ από χρήματα που δεν απεδωσε στις Κατασκηνώσεις και οχι μόνο να "μπαίνουν τα σκουπίδια" κάτω απο το χαλί αλλα να είναι σήμερα και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής η οποία θα αμοιφθεί με 25.000 ευρώ συνολικά

Απαραδεκτο είναι να εισπράτεις σωρηδόν  ημερήσιες αποζημιώσεις και εξοδα μετακίνησης ... από χρηματα των επαγγελματιών για να παρουσιαστείς στην ορκωμοσία του γραφικού Ψωμιάδη !!!!

... και θα συνεχίσω σύντομα

5 σχόλια:

  1. ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ . ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ ΚΛΠ ΚΛΠ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΝ ΝΕΦΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΝΚΑ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΕΡΜΟΣ ... ΒΛΕΠΕΙ ΝΤΕΜΟΣΙΟΓΚΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΜΕΤΟΣΤΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνωμη , με αυτον τον αποτυχημενο επιχειρηματια που κατεστρεψε την οικογενειακη του επιχειρηση και τον ζει ο πεθερος του , μπορειτε να μου πειτε γιατι ασχολειστε?
    Αντι να κρυβεται ο Αποστολος που χρωσταει ακομη και τα πουλια που πετανε στον Ν. Σερρών , εχει το θρασος και βγαινει και στα καναλια και μας πουλαει μυαλο.
    Ελεος πια με τους ανικανους πολιτικαντιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΥΦΟΣ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΑΚΟ
    ΧΑ ΧΑ ΑΧ
    ΓΙΑ ΛΑΓΟΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΡΤΙΝΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΕΓΙΝΕ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει κάποιος να έχει πολύ μίσος, μεγάλη ζήλια ή πολιτικό φόβο για να καταφερθεί σε τόσο προσωπικό και άμεσα οικογενειακό χαρακτήρα εναντίον του Απόστολου.
    Απ’ ότι ξέρω είναι δεινός κυνηγός και τα πουλιά τα χτυπά στον αέρα γιατί δεν χρωστάει σε κανένα, και τελευταία έμαθα ότι οι συνεργασίες του εκτός Ελλάδας πάνε πολύ καλά.
    Μήπως μαθεύτηκε αυτό και κάποιοι άρχισαν τα ανέντιμα κτυπήματα όπως παλιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ax καλε
    πως τα λετε πως τα λετε
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ