Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΣΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΗΣ SIEMENS





Ρωτήσαμε τον Φαήλο για την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και μας είπε: “Το ποια είναι η πλειοψηφία της λαϊκής πατριωτικής μας βάσης το απέδειξε η 29 Νοεμβρίου 2009 και η συντριπτική νίκη τουν Αντώνη Σαμαρά. Τους βουλευτές έχει δικαίωμα να τους κρίνει οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Πρωτίστως δε οι απλοί πολίτες που τους εκλέγουν ,όπως εγώ, ο τελευταίος από τους 800.000. Όποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας. Είναι αλήθεια πως η δράση μου από τα 16-17 μου δεν ήταν και δεν είναι στενά κομματική. 


Ήταν και είναι για την εθνική πολιτική, την συμπαράσταση στον Κυπριακό και Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στο Αρμενικό και Κουρδικό Κίνημα. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος.

Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του. Εγώ πάντως στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται“.

8 σχόλια:

  1. Κυριάκο , όλοι και όλα αξιολογούνται πλέον .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΗΛΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..........................................................................ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑΝ ΘΕΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.................Ο ΦΑΗΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..................................................................................................ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΗ Η ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.........................................................................................ΑΥΤΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ......................................................................................................ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ................................................................................................................Υ.Γ.ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ.............................................................................................ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕ4 , ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγάλο λάθος του Αντώνη Σαμαρά είναι που δεν προκάλεσε εκλογές για τις 4/12/2011 . Είναι φανερό πλέον ότι προωθούνται δίδυμες διασπάσεις στα δύο κόμματα εξουσίας .
    Αν δούμε κινήσεις του ΓΑΠ , του Φλωρίδη , της οικογένειας Μητσοτάκη και Βαρβιτσιώτη κ.λ.π , θα καταλήξουμε όλοι σε αυτό το συμπέρασμα .
    Δύο είναι οι βασικοί λόγοι γι΄αυτό :
    1. Επειδή όσο περνάει ο καιρός κοινωνικά τα πράγματα θα αγριεύουν , εξετάζονται κυβερνήσεις συνεργασίας για να υπάρχει ενσωμάτωση ή και εκτόνωση της κοινωνικής οργής .
    2. Θέλουνε αδύναμα κόμματα εξουσίας και αδύναμες κυβερνήσεις μπροστά στον κίνδυνο να τους προκύψει ένας ηγέτης με ερίσματα στο λαό και τους πει κανένα ΟΧΙ και ψάχνονται όλοι τους μετά .
    Σε αυτά τα πλαίσια φτιάχνονται και προβάλονται κόμματα από το πουθενά με κλασσικό παράδειγμα το κόμμα του Κουβέλη για παν ενδεχόμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ν.Δ. ήταν και είναι ένα μεγάλο αστικό κεντροδεξιό κόμμα. Από την εποχή του ιδρυτή της έως πρόσφατα δεν υπήρχε χώρος στις τάξεις της για ακροδεξιά στοιχεία ή οπαδούς του μίσους και της ξενοφοβικής παράνοιας. Ο αστικός κόσμος της Ν.Δ. με λύπη παρατηρεί να πληθαίνουν οι ενδείξεις πως μια ακροδεξιά ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί μακαρθικές μεθόδους δυσφήμησης και λασπολογίας, επιχειρεί να αλώσει το κόμμα υβρίζοντας όποιον διαφωνεί μαζί της. Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι επετέθησαν στον Αντώνη Σαμαρά όταν έκανε τη δύσκολη αλλά υπεύθυνη κίνηση της στήριξης της κυβέρνησης Παπαδήμου. Δικαίωμα των εν λόγω περιθωριακών στοιχείων είναι να διαφωνούν με τις παραδόσεις της Ν.Δ. και να θέλουν ένα αμιγώς εθνικιστικό και μισαλλόδοξο κόμμα. Ας τολμήσουν, λοιπόν, να ιδρύσουν κάτι τέτοιο, αλλά ας σταματήσουν να ωθούν τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της σε μεθοδεύσεις και κατευθύνσεις, οι οποίες διχάζουν και δεν βοηθούν τον τόπο αυτή την κρίσιμη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.14 από πότε όποιος διαφωνεί με το να μπουν στην κυβέρνηση ακροδεξιά εξτρεμιστικά και χουντικά στοιχεία είναι ακροδεξιός και περιθωριακός ?
    11.14 από πότε όποιος διαφωνεί να συνεργαστεί με γραφικούς που γελιοποιούν όλο το πολιτικό προσωπικό και σύστημα είναι ακροδεξιός και περιθωριακός ?
    11.14 από πότε ένα αστικό κεντροδεξιό κόμμα δεν είναι πατριωτικό ?
    11.14 από πότε ένα αστικό κεντροδεξιό κόμμα έγινε υπάλληλος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων ?
    11.14 από πότε ένας αστός πολιτικός δεν πληρώνει τα τηλεφωνικά του κέντρα και όταν το κάνει είναι ακροδεξιός και περιθωριακός ?
    11.14 από πότε η βουλευτική έδρα είναι κληρονομική ?
    Αφήστε αυτά τα παραμυθάκια και πάτε στη μεγάλη κόρη του Μητσοτάκη αν θέλετε να είστε ειλικρινείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας δουλεύεις ρε 11.14 ? Μπήκαν οι χουντικοί στην κυβέρνηση δεν το έχεις καταλάβει ? Στη Γαλλία με το κόμμα του Λεπέν δεν συνεργάζεται κανένας . Ο Βορίδης τι είναι ? Κεντροδεξιός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ