Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΡΟΜΠΑ, ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ Ο "ΝΤΟΡΑΝΤΩΝΗΣ" - ΜΑΪΟΣ 2010



... και σύ "ΝτορΑντώνη" χαρακτηρίστηκες στην συνειδησή μας για το μεγαλο σου προχθεσινό ΝΑΙ , στους τοκογλύφους της χώρας  !!!

Κρίμα γιατί σε τίμησαν 800.000 ελληνες πολίτες στην εκλογή σου ως Αρχηγού της Νεας Δημοκρατίας, ως ανάχωμα στην λαιλαπα των δυναστιών των γραικύλων Μητσοτάκηδων και Παπανδρέου αλλά εσύ και τους πρόδωσες οικτρά


Ας θυμιθούμε  τι έλεγες τον Μαϊο του 2010 ...

9 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LEqdOwWQMlk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατηγική είναι παρατήρηση και υπομονή.
    Στρατηγική έχει όποιος γνωρίζει να παρατηρεί, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει και υπομονή.
    Στρατηγική είναι η διαμόρφωση των συνθηκών για την αξιοποίηση των ευκαιριών.
    Στρατηγική είναι η διατύπωση του προβλήματος κατά τρόπο που εμπεριέχει τη λύση του.

    Αποτελεσματική στρατηγική είναι εκείνη που υιοθετεί το μακρύ δρόμο! Εκείνη που δεν οδεύει κατευθείαν στη σύγκρουση, αλλά παρακάμπτει τα εμπόδια και ενδεχομένως τα αποφεύγει.

    Αυτά για ορισμένους φίλους, σ΄αυτό το φιλόξενο τόπο, που πριν αλλέκτορ λαλήσει τρεις, έσπευσαν να ρίξουν ανάθεμα στο Σαμαρά και τον ίδιο στην πυρά και να τον καταδικάσουν.
    Και επειδή στο “τέλος της ημέρας” εδώ μέσα θα είμαστε πάλι όλοι μας, ελπίζω τουλάχιστον, να έχουμε το θάρρος και την παρρησία, να παραδεχθούμε ότι βιαστήκαμε να κρίνουμε και να καταδικάσουμε, έναν άνθρωπο που μέχρι πριν μια νύχτα θαύμαζαν και πίστευαν.
    Αυτόν που είχαν ακουμπήσει πάνω του τις ελπίδες τους. Λες και αυτός ο άνθρωπος είναι κάποιος άλλος, λες και άλλαξε κάτι απ αυτά που έλεγε και πρέσβευε. Λες και πήρε πίσω κάτι, λες και έκανε εκπτώσεις!
    Και τον κατηγορούν ότι άλλαξε, ότι μας πούλησε. Και γίνεται έτσι απλά, άκριτα, αβασάνιστα.
    Και ρωτώ όσοι κάνουν αυτή την κριτική, δεν κάνουν ακριβώς το ίδιο στο Σαμαρά, με αυτό που τον κατηγορούν, δηλαδή, δεν τον πουλάμε εν μια νυκτί?

    Σκεφτείτε το.
    Ψυχραιμία γιατί ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε.
    Δεν έχει αλλάξει τίποτα παιδιά, απολύτως τίποτα!!!
    Και σας διαβεβαιώνω ότι δεν ξέρουν όλοι αυτοί -Έλληνες και ξένοι- με ποιόν έχουν μπλέξει, δεν ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν και θα εκπλαγούν σύντομα. Αυτοί πολύ δυσάρεστα και εμείς πολύ ευχάριστα.
    Ο Σαμαράς είναι Έλληνας και Πατριώτης, με βαθιά πίστη στον τόπο, τον Έλληνα και τις ικανότητές του.
    Ο Σαμαράς θα κάνει αυτό που επιτάσσουν ο πατριωτισμός και η παιδεία του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΥ ΙΑΚΧΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ "ΔΙΑΤΗΤΗ"ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ"ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιορτάζουν
    σήμερα
    Τετ 09 Νοε 11
    Ελλάδιος, Ελλάδης, Μαύρα, Μαυρούλα, Μαυρίτσα, Μαύρος, Νεκτάριος, Νεκτάρης, Νεκταρία, Νεκταρίνα, Νεκταρούλα, Θεοκτίστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 11:57 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ . ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ "ΝΤΟΡΑΝΤΩΝΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11.57 , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ : ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΙΑΘΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΙΙ.57..............................................ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΤΟ 93 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ........................................ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ...............................................ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ............................................................ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.......................................................................ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.............................................ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.................................................................................................................................................Υ.Γ. ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας αφήσουμε τις θεωρίες παιδιά . Αύριο είναι να πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ . Τι να κάνω ?
    Να το πληρώσω ή θα το καταργήσει η νέα κυβέρνηση ?
    Σήμερα δεν πλήρωσα την έκτακτη εισφορά του πολυεκκαθαριστικού . Καλά έκανα ή η νέα κυβέρνηση θα μου βάλει πρόστιμο ?
    Άντε γειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. === 5:39 ΑΥΠΑΚΟΗ . ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΣΤΙΣ 4-12-2011 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗς ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ