Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

O ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ


"ΜΠΕΔΡΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ"


Είναι απίστευτος πολιτικός τσαρλατάνος αυτός ο θρασύτατος Κουτμερίδης. Σε τηλεψωνική του παρεμβαση στο Δελτίο του ΔΙΚΤΥΟ , ο άνθρωπος που ψήφισε το Μνημόνιο και ήταν ο εισηγητής του Μεσοπρόθεσμου που επεφεραν τις περικοπές στην παιδεία, δήλωσε " θέλω να ενώσω την φωνή μου με τις φωνές των σπουδαστών και να φωναξουμε δυνατα όλοι μαζι όχι στις περικοπές στην παιδεία ..." !!!  για να φάει την τάπα και το κράξιμο από τον νεαρό σπουδαστή που του απάτησε ωμά " μα τι είναι αυτά που λέτε , εσείς υπηρετείτε το κεφαλαιο ..."


Σε ότι δε αφορά τον λόγο απουσίας του από το "¨μπαλνταφάν" των Δρογαλομπαλιτηδων ο Κουτμαν δήλωσε ότι έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βούλης ενώ  ο Δράγιος , ο Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου δήλωσε  στο Serres TV ότι ενα σοβαρό οικογενειακό προβλημα δεν επετρεψε τον βουλευτή να είναι παρών στη σύσκεψη 

4 σχόλια:

  1. Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ., θα αναγορευτεί ο Δικηγόρος Αθηνών, Χρήστος Μανέας.

    Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12.00, στο Αμφιθέατρο Νέου Κτιρίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θέρμης.

    Το πρόγραμμα της Τελετής είναι το εξής:

    Προσφώνηση από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ., Καθηγητή Γεώργιο Δογάνη.

    Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο.

    Έπαινος του τιμώμενου από τον Καθηγητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ., Χρήστο Κοτζαμανίδη.

    Επίδοση Διασήμων και Αναγόρευση από τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ., Καθηγητή Γεώργιο Δογάνη.

    Αντιφώνηση και ομιλία από τον τιμώμενο.

    Λήξη Τελετής.

    Ακολουθεί βιογραφικό του τιμώμενου.

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΜΩΜΕΝΟΥ

    Ο Χρήστος Μανέας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1926, σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών 1944-1948, στρατεύτηκε το 1948 και υπηρέτησε τον Ελληνικό Στρατό ως το Φεβρουάριο 1952. Το 1952, πέτυχε στις εξετάσεις και έλαβε άδεια ασκήσεως λειτουργήματος Δικηγόρου τον Ιούνιο 1952 και διορίστηκε Δικηγόρος Αθηνών. Έκτοτε ασκεί το λειτούργημα του Δικηγόρου «Μαχόμενης Δικηγορίας» συνεχώς και αδιαλείπτως επί 59 έτη συμπληρωμένα. Διετέλεσε συνεργάτης του Νομικού Βήματος. Το έτος 2002 ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών τον τίμησε για την ευδόκιμο θητεία του επί 50 έτη στη διακονία της Μαχόμενης Δικηγορίας.

    Η αείμνηστος σύζυγός του, Κλειώ, και ο ίδιος αποφάσισαν να διαθέσουν εν ζωή την περιουσία τους σε αγαθοεργούς σκοπούς στην έχουσα ανάγκη υποστήριξης Βόρεια Ελλάδα.

    Οι αγαθοεργοί σκοποί του βρίσκουν σήμερα έκφραση:

    Στον εξοπλισμό του Κρατικού Νοσοκομείου Φιλιατών – Θεσπρωτίας με πλήρη μονάδα ενδοσκοπήσεως, πλήρη μονάδα παθολογοανατομίας και 3 μονάδες τεχνητού νεφρού.
    Στην ανακατασκευή της κεραμοσκεπής επιφανείας 2.100 μέτρων του Γηροκομείου Καβάλας.
    Στον πλήρη εξοπλισμό της μονάδας θεραπείας παιδιών με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Αποκαταστάσεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΑΑΜΕΑ Δημόσιο Σχολείο) Σερρών.
    Στην επισκευή και εξοπλισμό της αίθουσας διδασκαλίας, συγκέντρωσης, ψυχαγωγίας των παιδιών με ειδικές ανάγκες του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών, και προσφορά ειδικού αυτοκίνητου για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες.
    Στην προσφορά ειδικού αυτοκίνητου για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες στο Δήμο Δράμας και Καβάλας
    Στην προσφορά σχολικών λεωφορείων στις παραμεθόριες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για τη μεταφορά μαθητών από χωριά στερούμενα σχολείων στα λειτουργούντα σχολεία, όπως Πετρωτά, Άνω Έβρου, Δήμου Σταυρουπόλεως, Βορείου Ξάνθης.
    Στην ανέγερση στη ΧΡΥΣΑ Ξάνθης, εκ θεμελίων, κτιρίου 493 τετραγωνικών μέτρων και τον εξοπλισμό για τη χρήση από το ΚΑΠΗ των απομάχων αγροτοεργατών της περιοχής.
    Στην προσφορά 100 πινάκων ζωγραφικής, από την προσωπική συλλογή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όπου και συγκροτήθηκε η πρώτη και μοναδική Πινακοθήκη στη Θράκη.
    Στην ανέγερση κλειστού Γυμναστηρίου 1220 τετραγωνικών μέτρων στην Πανεπιστημιούπολη Αλεξανδρούπολης.
    Στην ανέγερση κλειστού Γυμναστηρίου 1220 τετραγωνικών μέτρων στο ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. ση Θέρμη.
    Στην επισκευή και αναπαλαίωση κτιρίου επιφανείας 600 μέτρων στο Δήμο Σερρών για τη στέγαση της Δημοτικής Πινακοθήκης Κωνσταντίνου Ξενάκη.
    Στην ανέγερση κτιρίου 250 τετραγωνικών μέτρων στη Ξάνθη για τη στέγαση Κέντρου Αιμοδοσίας
    Στη χορήγηση δώδεκα (12) υποτροφιών στους Φοιτητές Ελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Μαριουπόλεως Ουκρανίας, περιοχής αποικισμένης από Έλληνες του Πόντου με συνείδηση της Ελληνικής καταγωγής. Τιμήθηκε με το παράσημο ΑΞΙΟΣ ΤΙΜΗΣ.
    Στον εξοπλισμό με 100 καθίσματα και 50 θρανία του Πομακικού Σχολείου Άνω Δερρίου Έβρου.



    Ο Χρήστος Μανέας έλαβε τιμητικές διακρίσεις από τους Δήμους Φιλιατών, Θεσπρωτίας, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης τον ανακήρυξε ΦΙΛΟΝ και του απένειμε δίπλωμα- πλακέτα. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών δια της Φιλοσοφικής Σχολής του απένειμε το Βραβείο Σοφίης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑΑ ΙΑΚΧΕ .. ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΡΥΦΑ! ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΤΟ 'ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ (ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ)ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ?!" ΟΛΑ ΝΑ Τ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι με κατηγορούν !
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΥΝΗΣΗ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΣΙΟΥ..Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ