Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

O TZΕΛΕΠΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑ - ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ


Ο Μιχάλης Τζελέπης δηλώνει ότι τίποτε δεν τελείωσε στο θεμα με τα στρατόπεδα. Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο και να αποφυγουμε την πολεοδόμηση.

Ο Μουσταφά "γιουσουφακι" του Κρασανάκη.Λέει ναι σε όλα.
Ουρά του Μουσταφά ο Κουτμερίδης. Ο μοναδικός πολιτικός που συμφωνει την την πολεοδόμηση έκτασης των στρατοπέδων υπερ του Υπουργείου Αμύνης.

Απο τα 64 στρέμματα που ζητούσε στην αρχή το Υπουργείο αυτοβούλως "έπεσε" στα 50 στρέμματα, διότι απλούστα γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν "πιάσουν" μαλάκα" τον Μουσταφά , τα στρατόπεδα θα χορταριαζουν απλώς.

Η οποία αξιοποίησή τους είναι στο χέρι του Δήμου.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ... ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ... ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ...

    Είναι κάποιες στιγμές που αποφασίζεις να γράψεις 'πάνω΄στη σκέψη των γονιών σου.
    Είναι στιγμές που λόγω μιας εν εξελίξει τραγικής πραγματικότητας,σε ωθούν να εγκαταλείψεις προσεγγίσεις που στοχοποιούν μικροπολιτικά συμφέροντα και πρακτικές,ανεξαρτήτως του ποσοστού ευθύνης των εμπλεκομένων.
    Υπάρχουν και στιγμές που αναζητείς την λύτρωση, ενισχύοντας τις αντιστάσεις απέναντι σε κάθε τι που προσπαθεί να απαξιώσει τα ιδεώδη της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα...

    Ναι Μάρκο... Επί σειράν ετών διαμορφώθηκε μια αρνητική παιδεία νομικού πολιτισμού, που ως αποτέλεσμα είχε τη μη θωράκιση πάντοτε των απαιτούμενων γραμμών άμυνας, ώστε να μήν εξυπηρετηθούν υψηλής δυναμικής επιχειρηματικά συμφέροντα. Ως νομικός, το γνωρίζεις βέβαια.

    Ναι Στάθη... Επί σειράν ετών διαμορφώθηκε μια΄΄ παθογενής΄΄ νοοτροπία που οδηγούσε στην αναποτελεσματικότητα των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών. Ως εφοριακός προφανώς και έχεις άποψη.

    Ναι Μιχάλη...Επί σειράν ετών δρομολογήθηκε μια διαδικασία μη παραγωγικής ανάπτυξης του αγροτικού τομέα. Ως ΄παιδί΄των συνεταιριστικών ενώσεων και των αλήστου μνήμης ''αγροτικών'' του Μπακαλάκου, πώς θα μπορούσες άραγε να διαφωνήσεις ?

    Η ιδεολογία τέλος, των κοινωνικοποιήσεων και της ''βιομηχανίας''παραγωγής προσλήψεων στη χώρα μας, θα εντυπωσίαζε ακόμη και τον Μιχαήλ Σουσλώφ, ως εξαγωγή Σοβιετικού τύπου επαναστατικής λογικής.

    Όμως ας μη γελιόμαστε...Η άνοδος του βιοτικού επιπέδου στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, έστω και αν σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών ήταν αποτέλεσμα εικονικής πραγματικότητας, ικανοποιούσε τα συμφέροντα Δυτικών κυβερνήσεων και λαών...Και αποτελεί υποκρισία των τελευταίων να παραβλέπουν ότι το σύνολο σχεδόν των κοινοτικών αλλά και των δανειακών ενισχύσεων προς την Ελλάδα, επέστρεφε στις Χώρες-Πυλώνες της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, είτε μέσω της χρήσης Δυτικών καταναλωτικών και κεφαλαιουχικών αγαθών είτε μέσω των υπέρογκων αμυντικών δαπανών είτε μέσω ''ευάλωτων'' πολιτικών χαρακτήρων, που δρομολόγησαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις ώστε να ευνοηθούν εταιρείες Δυτικών συμφερόντων...

    Παραφράζοντας τον ποιητή... Για τούς πολιτικούς, έρχεται κάποτε η ώρα, που θα μπορούν να πούνε το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ...

    Μελετώντας οι τρεις, των ''Σερρών οι εκλεκτοί'', την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος, ίσως αντιληφθούν ότι μπορούν να αποτελέσουν μέλη της Ιστορίας αυτού του τόπου. Ενός τόπου που η πολιτική και πολιτιστική του κληρονομιά, μεταφέρεται επι 2500 χρόνια σε όλη την οικουμένη παρέα με του Αιγαίου τα χρώματα...
    iathitis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ