Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

O EN ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΣΩΝ ...

Η συνέχεια. Ξεκινώντας θυμίζω οτι στις αρχές του 2009 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε επισκεθφεί και τον μύλο του κ.Καλαιτζίδη στην Αναγέννηση

Νομική σύμβουλός του δήμου ήταν η κυρία Μαρία Τσακίρη μέλος της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και σήμερα μέλος του ΔΣ της Ε.Β.Ζ.
Μάλιστα ήταν και πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό τμήμα της Βαμβακιάς στις δημοτικές εκλογές του 2006 .Για την ιστορία ήταν το τελευταίο εκλογικό τμήμα που έγινε καταμέτρηση η οποία τελείωσε στις 3 το πρωί και ο κ.Καλαιτζίδης εξασφάλισε τους απαραίτητους ψήφους που του έδωσαν το πολυπόθητο 42% με αποτέλεσμα να κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή .


Διαβάστε περισσότερα :

12 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΖΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ? ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΝΙΓΡΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΦΟΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ 4 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΕΝΝΙΣ ? ΠΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ? ΔΗΛΩΝΟΝΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΠΟΛΗΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα μειζον θεμα εδω στο μητρουσι ηταν αυτα που γινονταν με τουσ συλογουσ. ποσα χρηματα εδιναν, σε ποιουσ και ποιοι ηταν αυτοι που δουλευαν στην κοινωφελη επιχειρηση, πωσ εγινε η προσληψη τουσ και που βρισκονται τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ . ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΜΕ 100 ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΡΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΗΓΟΥΣΑΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΒΑΒΑΤΖΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ...ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:44
    στον εαυτο σου να τα πεις
    ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ
    χωριαταραδες
    μπατσοι
    ουστ

    καραγκιοζηδες
    που πουλατε και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    σκατοχωριατες απο το μητρους

    ΥΓ τα σκουταριανα αλητακια
    ερχεται η ΩΡΑ?
    ΥΓ1 μια και ειπα μπατσος
    ΚΟΥΙΖ ΜΕΡΣΕΝΤΕ-πρωην αρχι μπατσος-σπιτι μετα το φουντα -φτωχιαααααααααααα-καιτο παιδιτ παεν -ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ(?)
    λεω μηπως γαι να μπει στη ΖΟΥΠΑ αει(?)...
    κοκκονες πινακιδες
    ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ......
    ετσι ΑΚΟΥΣΑ-ΚΑΙ_ΡΩΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΣΑΚΙΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AAAAA..ΤΟ αλλο οτι ο ΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ (ΚΡΥΦΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) 2 ΚΙΛΑ ΡΥΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΔΙΑΠΛΟΚΗ..Ε..ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ..
    ΓΙΑ ΜΑΘΕ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΓΑΤΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΠΑΝΤΡΕΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ?
    ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΥΛΗΣΕ? ΡΥΖΟΓΑΛΟ? ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦ? ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΖΟΥΜΙ...ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνφωνώντας απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο θα θελα επιπροσθέτως να προσθέσω και προς επίρρωσν όλων αυτών, πως η φωτό πανω δείχνει ακριβώς και ξεκάθαρα την ώρα που ο Καλαιτζ. ετοιμάζεται να διαπλακεί με ΓΑΠ ,δείχνοντας τι ρυζι θέλει...Μακρύσπερμο για κοκκινιστο μοσχάρι? Μικρόσπερμο για ρυζόγαλο?Ή μέτριο για πολλές χρήσεις?Τι χρεία περαιτέρω αποδείξεων θέλουμε ότι όντως δόθηκαν του λάχιστον 2 κιλά ρύζι (στη μαύρη εννοείται...).Το λόγο ο εισαγγελεύς πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ...ΑΡΑ ΑΚΥΡΕΣ ..ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΜΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:24! 8:33!! 8:35!!! Βλέπω οτι το "παιζεις" γρηγορα το...πληκτρολόγιο!
    Το να συμφωνείς πάντως με τον εαυτό σου και μαλιστα απολύτως, το βρίσκω αρκετά...πρωτότυπο!!!
    Τσακιρομάτ... μου εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. === 8:24 ... "ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΟΙΚΑ" ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ ή ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ. ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ... ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. === 8:35 ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 8:24 ... "AN H MΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΗΜΑ ΘΑΧΕΣ ΔΥΟ ΒΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΙΚΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ