Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΑΡAIΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ


Μάλιστα τηλεφωνική παρέμβαση έκανε και ο πολύς Βασίλης Χρυσανθίδης που με ύφος ... Βαβούσκου "ερμήνευσε" το νόμο υπέρ των "λαδοποντικών" του Δήμου Καπετάν Μητρούση

Μπρρρρρρρρρρρρ Τζάκ


9 σχόλια:

  1. ΟΥΣΤ!!! Γομαροξεφτιλοπουλημενοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ.Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΝΑΒΑΛΗ ΜΟΥΓΚΑ ΟΣΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΙΑΚΧΑΚΙΑ. ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ.ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΡΟΓΑΛΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,
    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΑΓΡΙΑΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ Ο ΘΙΧΤΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ.
    ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ ΕΣΥ,,,,Ο ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ...ΤΣΣΣΣ..ΑΡΧΟΝΤΑ...ΙΑΚΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.   Εχω ένα Μικρο μαγαζάκι και τα δυο Τελευταία χρόνια περνάω πολύ δύσκολα λόγο κρίσης και μείωσης του τζίρου έχω και το παιδί με σπουδασω ,προχθές χρειάστηκα ένα χαρτί απο το επιμελητήριο Αλλά χρωστούσα 3  χρόνια ετήσια συνδρομή και χρειάστηκε να τους πληρώσο 150 ευρω,μιλοντας με συναδέλφους στο εξωτερικό μέσω του διαδίκτυου μου είπανε ότι οι εγραφη στο επιμελητήριο δεν είναι υποχρεωτική και γίνετε μέλος οποίος θέλει η Πληρωνη ένα Πόσο μόνο Άμα θέλει να συμετεχει σε κάποια έκθεση,Λοιπόν που θέλω να καταλήξω!για ποιο λόγο να πληρώνο εγω αυτές της συνδρομές;για να τα τρώει ο Μπαλιτης τα Λεφτά μου και να κάνει τον μάγκα, τι μισθό παίρνεις απο το επιμελητήριο και Τραπεζα ;Ποσά Λεφτά βγάζετε όλοι εκει μέσα απο το επιμελητήριο για Ημερήσιες αποζημίωσης ;κλέφτη Μπαλιτη,,όπως και στην Συνεταιριστική Τραπεζα ζήτησα ένα δάνειο 2900 δεν μου έδωσαν είμαι και καθαρός ενώ ένας γνωστός  του πουρνάρη Χρηστου πήρε 7000 ενώ είναι γεμάτος χρέη!ο Χατζηδημητρίου του συμβουλίου είπε ότι θα με βοηθάει Άμα πάω στο γιου του τον δικηγορικό για κάποιες υπόθεσης μου ,αίσχος ντροπή σε όλους αυτούς σε επιμελητήρια και τράπεζες που ο κόσμος υποφέρει και αυτοί εκμεταλευονται και μας κάνουν κουμάντο Κατι τύποι σαν εσένα και σαν τον πουρναρη απόφοιτο δημοτικού 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. IAKXE
    ton 12:09
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ να τον κανεις!

    ΥΓ θυμαστε τον αλητη τον πλαστη αγγειων
    στην εθνικη ,παλια?
    τα ιδια .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. === 9:30 ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ "ΓΡΑΦΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΓΩ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΝ,
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ?
    ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΚΛΠ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΣΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΟΨΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗς ΔΕΥΑΣ , ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΡΜΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ?
    ΣΤΟΝ ΑΡΑΑΜΠΑΤΖΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ Η ΤΡΙΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12.09 ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ