Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011),ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΕ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ:
 1.ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ 70(ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ),0(ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ) 2.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ 30(ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ),0(ΘΕΤΙΚΕΣ) 3.ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ 5(ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ),1(ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ) 4.ΤΖΕΛΕΠΗΣ 3(ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ),3(ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ) 5.ΜΠΟΛΑΡΗΣ 2(ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ),1(ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ) 6.ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ 1(ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ),2(ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ) 7.ΚΟΛΛΙΑ 0(ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ),20(ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ).
ΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ
α.ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΩΣ BLOG;
 β.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ ΟΧΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΗΛ.Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ";
γ.Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ; ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ;
ΞΕΧΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ,ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΖΕΡΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ;Η Κ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ;
δ.Μ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η κ.ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ.ΡΩΤΩ,ΤΟΣΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ; ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η κ.ΚΟΛΛΙΑ ΣΕ ΕΚΘΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 (ΑΞΙΟΛΟΓΟ BLOG Ο ΙΑΚΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΚΧΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ;
 ε.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΤΖΕΛΕΠΗΣ, ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ,Ο ΔΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤ ΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΚΑΡΥΠΑΣ ... ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ" στις 8:31 μμ

43 σχόλια:

  1. KOYIZ
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ
    ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥΤΜΑΝ-ΜR ΜΚΟ Η ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΥΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε παραπονεμενε αναγνωστη να... πριν στις ειδησεις δηλωσε ο κουτμαν σε ερωτηση του καπετανιου σχετικα με τα τει τι θα κανει αν δεν γινουν αυτα που λεει και απανταει!
    "τι θέλεις να κανω χαρακιρι στην πλατεια ελευθερίας?" ας μην το χαρακτηρισω εγω χαρακτηρισε το εσυ!
    ε να μην το κανει πρωτοσέλιδο! γελασε και το παρδαλο κατσικι
    ανενταχτος σχολιαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ερώτημα ποιος απο όλους αυτούς έχεις ένα σχέδιο και όραμα στο κεφάλι του για τον τόπο μας. Ο Μπόλαρης δούλεψε αρκετά στην πρόταση για ανάδειξη της μάχης των οχυρών και της ευρύτερης περιοχής έγινε και Υφυπουργός 2 φορές. Η Κόλλια δούλεψε επίσης στην κατεύθυνση Σέρρες, τόπος Παιδείας και Πολιτισμού, αλλά το χασε το τρένο για αξιοποίση, ενώ θα πρέπει να πιστωθούν το γεγονός ότι τόλμησαν να ρθουν σε ρήξη με τους Αραμπατζήδες και οι δυό τους. Τζελέπης σαφέστατα είναι νέος για να κριθεί επί της ουσίας και άτυχος για ανέλαβε κατευθείαν ως Κυβερνητικός ΒΟυλευτής. Ο Κουτμερίδης αναλώθηκε σε δευτερεύοντα θέματα και αδίκησε τον ίδιο τον εαυτό. Ο Λεονταρίδης επιχείρησε να ταυτιστεί με το επίδομα Παραμεθορίων στους Δημόσιους Υπαλλήλους. Ο Καριπίδης αναφέρεται συνεχώς στη θητεία του ως Νομάρχης παραβλέποντας ότι αξιολογείται και ως βουλευτής. Στην εκλογική εσωκομματική διαδικασία όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκαν δημόσια για την επιλογή τους. Μπόλαρης - Κουτμερίδης για τον Παπανδρέου, που καταποντίστηκε στο ΝΟμό και ο Τζελέπης υπέρ του Βενιζέλου, ευελπιστώντας να έχει καλύτερη τύχη αν και ποτέ αναλάβει την Προεδρεία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος. Στη Νέα Δημοκρατία, αν εξαιρέσεις την Κόλλια που ρίσκαρε υποστηρίζοντας δημόσια τον Σαμαρά, οι άλλοι προφασίστηκαν δεκάδες λόγους για να μην δημοσιοποιήσουν την επιλογή τους. Ακόμη και ο Τσιπλάκης και Χρυσάφης και Μηλίδης, Παναγιωτάκη, Δουβίτσα τοποθετήθηκαν.
    όλα δείχνουν τουλάχιστον σε ένα βαθμό θα εκπέσουν του αξιώματος τους σε ένα ποσοστό 4 στους 7 (4 θα αποτελέσουν παρελθόν). Ο Σαμαράς μίλησε και είπε ορίζω την ανανέωση οι πολίτες ας αποφασίσουν, άρα έχουν μέλλον και οι τρεις Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σφελινιώτης, Μασλαρινός, Μπασδάνης) το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί στο όρια της εκλογής του 2ου βουλευτή και αυτό με προϋποθέσεις. Ο Πολατίδης θα αγωνιά μη τυχον και αλλάξει ο εκλογικός νόμος και γίνει επιτέλους η μείωση του αριθμού των βουλευτών, αν και είναι και εργατικός και σταθερός στις απόψεις του όσο κανένας απο όλους τους βουλευτές. όλα δείχνουν ότι στις εκλογές πρώτο κόμμα θα ναι η Νέα Δημοκρατία που σημαίνει ότι θα εκλεγούν το πιθανότερο 4 βουλευτές με την προσαύξηση των 50 εδρών. Ο Μπόλαρης και ένας θεός ξέρει ποιος θα ναι ο επόμενος, σίγουρα το ΚΚΕ και πιθανά και το ΛΑΟΣ. ΑΥτό αφορά τον μικρόκοσμο των βουλευτών, το ζητούμενο είναι αν θα υπάρχει η πατρίδα μας όπως την ξέραμε και είναι καλύτερο η ανοικοδόμηση της να γίνει με εντελώς νέα πολιτικά πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΨΩΜΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥΣΙ?
    ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΡΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΧΤΕΙ ΤΟ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΊΛ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΤΙΜΗ ΡΥΖΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΛΕΞΤΕΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΤΙΘΕΤΕ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ, ΙΑΚΧΟ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρια Κολλια σας πήρανε χαμπαρι, καντε ενα δελτιο τυπου, στείλτε αυτον τον αναγνωστη στην διωξη ηλεκτρονικού εγκληματος για τις κακιες που λεει για σας, ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ "ΤΖΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΛΕΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΑΡΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ 10 ΔΙΣ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ. ΕΛΕΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΙΑΚΧΕ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Μαρία Κόλλια θα μας πεις επιτέλους, εάν η κόρη σου αμείβεται από τον προϋπολογισμό της Βουλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΑΜΟΛΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΚΑΡΥΠΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ , ΠΕΤΑΩ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ;
    http://oiakxos.blogspot.com/2011/10/blog-post_7351.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.22 τι δουλειά κάνεις?

    ψαξου λιγο, μη μιζεριάζεις κ μην αναπαραγάγετε αυτα που ακούγονται μόνο στα αργόσχολα καφέ της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε 9.57 ο κ. Πολατίδης ψήφισε το μνημόνιο , αυτό είναι το κοινό που έχει με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ βουλευτές . Έχει συμβάλει αποφασιστικά για την σημερινή κατάντια μας . Τώρα αν ακολουθεί την τακτική του αρχηγού του , που είναι πρώτος στην κωλοτούμπα , δεν σημαίνει ότι ο κόσμος ξεχνάει και θα φανεί στις εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ . ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις , θέλω να να σας υπενθυμίσω αε όλους σας ότι γνωρίζετε πολύ καλά ποιοί είναι οι πελάτες μου !
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσυ 11:47 π.μ. για να γραφεις αυτη την ωρα, πρεπει να κουραζεσαι πολυ!!! Προσεχε μονο τα ρευματα, μια και ιδρωνεις τοοοσο πολυ στη δουλεια!
    Επι της ουσιας τωρα και επειδη ΕΣΥ σιγουρα ξερεις: Η κορη της κολλια πληρωνεται απο τον προυπολογισμο της βουλης ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΒΟΥΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?
    ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΟΥΤΣΟΚΛΑΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ elikoptera,ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πρασινα σκατοψυχα κουναβια
    την καταδικασατε την νεαρα που πεταξε
    αβγα στον οθωνα, διαμαρτυρομενη
    ΠΟΤΑΝΕΣ

    αραγε τι μας επιφυλασει
    η ζωη -οχι αυτη με τις πιπες -
    ως εκπληξη ,ΔΕΝ μπορει ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΕΣ
    θα αναρωτιεστε ,καποια στιγμη..
    φιλακια αγαπουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο λαός λέει : '' Από την πίτα που δεν τρώω , δεν με νοιάζει αν καεί '' . Ζούμε μια εποχή που γίνεται η μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος που έχει γίνει ποτέ μετά τον πόλεμο στη χώρα μας , γίνεται μια τεράστια προσπάθεια πάλι από την κρίση οι ίδιοι να βγούνε κερδισμένοι και εμείς ασχολούματε με την κάθε μαλακία . Ναι έχουν πολλοί ευθύνες , πρώτα και κύρια όμως αυτοί που κυβερνάνε σήμερα και αυτοί που τους στηρίζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΧΙ ΔΑ 8.01 ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε 5.26 ( δηλ. ΠΕ4 ) συγνώμη για την απουσία μου , αλλά είναι πονηρές οι μέρες και έκανα συντήρηση στις μηχανές . Είμαι έτοιμος , οι μηχανές αναμένες και περιμένω .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι ο 8.01 και θα συμφωνήσω με σένα 9.23 αλλά ο Ανδρέας έκανε αναδιανομή σε όφελος του κόσμου , όχι αυτο που κάνει ο ΓΑΠ που τον ντρόπιασε . Ο ΓΑΠ τα παίρνει από το λαουτζίκο και τα δίνει στους μεγαλους και στους ξένους , ενώ ο ΑΝΔΡΕΑΣ έκανε το αντίθετο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ 9.53ΟΤΙΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΓΑΠ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11:47 π.μ. 11 οκτ. Σου το...ειπα προσεχε τα ρευματα!!! Μολις επιστρεψεις στη...δουλεια δινεις και την απαντηση! ΕΝΤΑΞΕΙ; Καλη αναρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 12 Οκτωβρίου 2011 3:37 μ.μ.

    συνεχίζεις να μην ξέρεις τι σου γίνεται, έχω σοβαρότερες δουλείες απο το να καθομαι και να λέω τον πόνο μου στα blogs. 2/2 άστοχος εισαι φιλος, ούτε τα ρεύματα ενοχλούν, ούτε και η κόρη της Κόλλια αμοίβεται από τον προϋπολογισμό της βουλής.

    Οπότε, έχουμε 2 τινά. Είσαι και συ αργόσχολος κ τιποτένιος που αναμασάει αυτά που λένε στους πεζόδρομους ή δεν ξέρεις τι άλλο να προσάψεις.

    Και ένα 3 bonus, η τρόμπα πάει σύννεφο και το blogging σου δίνει φωνή, μία στο τόσο έστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9:21 μ.μ. Ο εκδηλος εκνευρισμος σου...ΜΙΛΗΣΕ!!! Η καταπτυστη φρασεολογια, σε..εξεθεσε!!! Καποιος απο τους...γυρω, να σε μαζεψει παραυτα!!! ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΖΗΜΙΑ!!!
    Υ.Γ. Για σοβαροτερη δουλεια απο το... "γλυψιμο"; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1.03 αέρα στα πανιά σου φφφφ φυσάει ο άνεμος. μαλλον πετυχα και τα 3 τινά.

    εδώ βλέπεις μέχρι κ τις ώρες που ποστάρω, τι να λέμε τώρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 9:21μ.μ.,1:43μ.μ.! Ως τωρα ακουγαμε για... μπλε κουναβια! Τωρα διαπιστωνουμε οτι κυκλοφορουν και μπλε ασβοι!!!
    Υ.Γ. Πλακα θα εχει ΜΠΛΕ ΑΣΒΕ, να πληρωνεσαι και υπερωριες, για να...πΟΥσταρεις, οποτε... γουσταρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 4.10 Δες το ρολόι σου τι ώρα ποστάρω?? Κατεγραψε το και πες στο στα πρασινα χερακια που ταϊζουν το ευτραφές σου κωΛΑράκι και αν δε σε φτυσουν πάλι, φίλησέ τα, μετά πήγαινε για καφέ στους πεζοδρόμους και κουτσομπόλεψε με τις αδερφές σου..ψυχές τι ωραία γκόμενα είναι η διπλανή σου, μετά πήγαινε μπουκώσου με σουβλάκια και το βραδυ ξαναμπες να ποστάρεις, μετα ξαπλωσε και σκεψου πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σου...για ακόμα μια βραδιά.. κουφέτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπλε ασβε! μαθε πρωτα να πλενεις στο χερι το χεσμενο σου βρακι ( μην τα περιμενεις ολα απο τη μαμα) και μετα πιανεις και τις "σοβαροτερες" δουλειες! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!! κατι ξιπασμενους τσογλανοασβουςΤΩΡΑ ΠΙΑ, τους σπρωχνουν με τον...Λουτσο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. θεος (οχι Ο θεος)
    να μας φυλαει!
    και ζπουτσαμ με τιςς θεοι \
    εβραιων,γιεχβαδων,μουσουλμανων κλπ κλπ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κούναβε μανια με τους λουτσους εχεις, σαν να σε αρέσουν τελευταία..

    στανταρ μπαινεις απο το iphone σου πινοντας μπακαρντι κολα στο βολτα..δεν εξηγείται αλλιώς η μεθη/βλακεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ασε που όλα τα παραπάνω τα πετυχα..κουνάβι που σου δίνει και φωνή το blog, γι'αυτό τα σιχαίνομαι γιατί δίνουν φωνή σε κομπλεξικά όντα που είναι καρπαζοεισπράκτορες αλλά οταν blogάρουν κατι φουσκώνει χαμηλά χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 11:47μ.μ. στο ΟΡΟς τον περνεις; ...τον καφε;
    βρε ουουσστ μαριως γλυφτρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ασβουκο!(οπως τζουτζουκο) απ' οτι φαινεται...
    χαζο παιδι... χαρα γεματο!!!
    Μαντη μου εσυ!!! αιντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κουφέτο 12.29 μ.μ. σ'εχουν παρει χαμπάρι και οι πέτρες κοπρια ε κοπρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 6:24μμ αν και κωλοτριβεσαι, ειπα ΓΕΙΑ!!! ... μαριως γλυφτρονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θυμασαι τι ρωτησες, τι απαντησα κ πως το πηγες?

    γι'αυτο εισαι κ θα εισαι σκουπιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλα ρε οργιο 3:44π.μ πας καλα? Καθεσαι τετοια ωρα να γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕς και εχεις την απαιτηση να σε παρω και στα σοβαρα?
    βαλε κανενα υποθετο ρε ουφο μπας και καλμαρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κουφετο τα ρολογια βλεπεις, τι να λεμε τωρα με κουρασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΥΟΥΟΥ ρε ΚΟΠΡΙΤΗ που ...κουραστηκες! πού να δουλευες κιολας!
    Το βρακι σου το επλυνες, ή φορας ακομα το ιδιο?
    Το Ουυυυυυυυυστ Βρε κοπροσκυλα, σας παει γαντι!!!
    μαριως αγελη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τελικά φωστήρα-κουφέτο θα μας πεις?

    πληρώνεται η θυγατέρα της μαριώς από τον προϋπολογισμό της βουλής?

    μονο ουστ ξερεις να λες κουναβε του πεζοδρομου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μην βροντοχτυπας το πληκτρολογιο! ετσι κι αλλιως, εισαι... ΛΑΜΟΓΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τα του καισαρος τω καισαρι και τα ουυυυυυυυυστ τοις κοπροσκυλοις...
    Γκεγκε?μαριως ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ