Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΄ΠΟΛΙΤΗ

                    ΜΕ ΤΟ ... ΔΗΜΟΨΗΣΑΝ !!!



ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ

23 σχόλια:

  1. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...........ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΥΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΛΑΔΙ.........................................................................................................................................................ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. You are for the festivals George !
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το 1949 στην Ελλάδα έχουν γίνει δύο δημοψηφίσματα .
    Το ένα ήταν για το πολιτειακό ζήτημα το 1974 , όπου και καθιερώθηκε η προεδρευόμενη δημοκρατία και τελειώσαμε με τον ΚΟΚΟ .
    Το άλλο ήταν για να νομιμοποιηθεί η χούντα και συμμετείχε ένα πολύ μικρό κομμάτι του τότε αστικού πολιτικού κόσμου ( Μαρκεζίνης κ.λ.π. ) και δυστυχώς ένα κομμάτι της αριστεράς (ΚΚΚΕεσ ) .
    Θα συμφωνούσα με ένα δημοψήφισμα πολιτειακού ερωτήματος , όπως :
    α. Ανεξάρτητη Ελληνική Δημοκρατία ή Κράτος προτεκτοράτο .
    β. Προεδρευόμενη Δημοκρατία ή Παπανδρεϊκή Δημοκρατία .
    γ. Αστική δημοκρατία ή φασισμός

    Τώρα , εάν με το δημοψήφισμα προσπαθεί ο ΓΑΠ και η παρέα του να αποφύγει το ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι και η χούντα έκανε δημοψήφισμα και καταδικάστηκε για εσχάτη προδοσία .
    Όμως είχαμε μια εθνική τραγωδία , την Κύπρο .

    Για πια εθνική τραγωδία πρέπει να ετοιμαζόμαστε αν τους αφήσουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 50 ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ? ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ . ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ? ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνο προσπαθούν να αγοράσουν τα ποντίκια , αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη . Η οργή του λαού θα εκφράζεται παντού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :
    1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ?
    2. ΑΝ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙ ΟΧΙ , ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 1/1/2010 ?
    3. ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ , ΑΝ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙ ΟΧΙ ?
    ΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΑΝ ΟΧΙ ( ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ) ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ !
    ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΌΠΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ (ΑΔΕΙΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ) ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΧΝΟΤΑΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΔΗ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2.21 ΑΠΟ ΒΟΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ? ΑΝ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΧΗ . ΠΟΝΤΙΚΙ Ε ΠΟΝΤΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΟ Ο ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΚΑΙ Ο ΝΔ''ΙΑΚΧΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.....ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα πλαίσια του νομικού μας πολιτισμού ( εδώ δεν είναι Λιβύη , ούτε ΙΡΑΚ , είναι Ελλάδα η χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία ) θα πρέπει να δεσμευτούν όλα τα κόμματα ότι οι πρωτεργάτες της εθνικής προδοσίας θα έχουν δίκαιη δίκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΖΙΓΔΗΣ , Ο ΜΑΥΡΟΣ , Ο ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ , ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προφητικός ο 12.10 ! Τι καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις μαλακίες του ΓΑΠ . Για αυτά που έκαναν όμως στους Έλληνες και στην Πατρίδα μας πρέπει να πληρώσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΟΥΔΑ - Mr ΜΚΟ - ΜΙΧΑΛΑΚΗ
    ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια κουταμάρα πέταξε ο βλάκας ο ΓΑΠ και ενώ μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα , αναστατώθηκε όλη η Ευρώπη και η ΗΠΑ . Το σκέφτεστε τι τεράστια διαπραγματευτική ισχύ είχε η χώρα μας πριν μας χώσει στο ΔΝΤ ? Το σκέφτεστε τι θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον Γενάρη του 2010 αν δεν μας κυβερνούσαν κάτι τύποι που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ !
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ , ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ? ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ....................................................................................................ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥ Η ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ............................................................................................................................................ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ..................................................................................................ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.......ΝΑΙ...............................................................................................................................................Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΣ ΕΘΕΣΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ................................................................................................................................................ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ποιος ειναι ρε μαλακα τουτος
    ο
    βιλδιριδις
    την γυναικας γαμουσε
    ή αυτην εκεινον...
    και μετα με τον τοκογλυφο τον psomiadis
    και τον αλκοολικο αδελφο της σβουνιας
    ξερτε σε ποια ΚΑΛΤ μπουζουκλερι,πηγαιναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μόνο ένα ερώτημα θα δεχόμουν σήμερα για δημοψήφισμα :
    '' ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΓΑΠ - ΜΠΕΝ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ή ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ? ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν ενδιαφέρονται τόσο για την απόφαση του κυρίαρχου λαού , μέχρι το δημοψήφισμα να παγώσουν όλα τα μέτρα . Αν δεν το κάνουν είναι αλήτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ