Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ...

6 σχόλια:

  1. Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΚΡΗΤΗΣ ( ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ )ΕΦΑΓΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ! ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ :
    ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ
    ΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΦΙΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ . ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι και οι 300 ίδιοι αν υπονοείς αυτό φίλε ΙΑΚΧΕ . Άλλοι ψηφίζουν τα μέτρα , άλλοι τα καταψηφίζουν , άλλοι κυβερνάνε 30 χρόνια άλλοι δεν κυβέρνησαν ποτέ , άλλοι είναι υπουργοί και άλλοι απλοί βουλευτές . Το ΟΥΣΤ πρέπει να πάει σε αυτή την πολιτική όποιος και αν την εφαρμόζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αντιπροσωπευτικό σύστημα είναι ούτως ή άλλως αντιδημοκρατικό και οδηγεί στη διαφθορά. Μόνη πραγματική δημοκρατία είναι η άμεση και όχι η κοινοβουλευτική χούντα. Καταλάβατε "αρνιά" που ψηφίζετε και θέλετε να σας εκπροσωπούν, προφανώς γιατί εσείς δεν διαθέτετε την ικανότητα, περηφάνεια και αξιοπρέπεια να συμμετέχετε σε συλλογικές διαδικασίες και να εκπροσωπείτε τον εαυτό σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΕ ΙΑΚΧΕ!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ....ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ? ΚΡΙΜΑ Κ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν βλεπω ,δηλωσεις κριτικες κ αλλες ανοησιες απο "καλλιτεχνες",ηθοποιους(που σημαινει φως?) κ αστερια γενικα της τι βι...μου σηκωνεται η τριχα..
    Οι πρωτοι καταστροφεις της "ηθικης" της ελληνικης νεολαιας μετα τη λειτουργια της ιδωτικης τιβι..... ,Μαστορακηδες,Μικροουτσικοι,Κορομηλαδες κ...αλλοι τοσοι, που περασαν το στυλ του χαβαλε κ ολα πανε καλα ..ολα πανε καλα κ δεν εχω αναγκη κανενα...λα πανε καλα...αφου εχω κοντα μου εσενα...λάι λάι λάι...που μοιραζαν φραγκα ρωτωντας τον τηλεθεατη ποσο κανει 1+1...βρηκαν πολλους μιμητες..
    Αλλοι βγαζαν εκατομμυρια γιατι τραγουδουσαν καλα(τραγος-τραγουδι-τραγωδια...συνωνυμα), χωρις καν να ξερουν μουσικη(Μουσες-Μουσειο)κ αλλοι σατυριζοντας κ βωμολοχωντας προς 30 ευρω το εισιτηριακι ..για το λαουτζικο...παρακαλω..Χαρρυυυυυ!!!!!Πες ΑΛΕΥΡΙ...Αρα οι τελευταιοι που δικαιουνται να ομιλουν....ειναι ολο τουτο το συναφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ