Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ



    ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΟΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΣΙΤΗΔΕΣ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  Ο ΙΑΚΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΗ"

Έντεχνα το "πονηρό" ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύτηκε την κόντρα Χρυσάφη-Δρογαλά και  καπέλωσε την Διοίκηση "του τσούρμου των Δρογαλομπαλιτηδων" του ΕΒΕΣ , τον  συνδιασμό της οποίας τωρα απροκάλυπτα στηρίζει τώρα προεκλόγικα

23 σχόλια:

  1. ΛΙΓΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ? Ο ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε, μια και αναφέρεσαι στον Χρυσάφη...
    Τετάρτη 19-10-2011 ημέρα καθολικής απεργίας, ημέρα αγώνων για όλους τους επαγγελματίες, ημέρα που ΟΛΟΙ ξεχύθηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι. Τετάρτη πρωί το Carrefour στη Βενιζέλου ήταν προκλητικά ανοικτό αψηφώντας το κάλεσμα για γενική απεργία.
    Και μάντεψε ποιος ήταν μέσα και ψώνιζε ως πελάτης. Ναι, ο υπέρμαχος του επαγγελματία, ο επι χρόνια πρόεδρος του ΕΒΕΣ, ο επι σειρά ετών αποτυχων υποψήφιος για βουλευτής, ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
    Ετσι αντιλαμβάνεται λοιπόν τους αγώνες των επαγγελματιών και εμπόρων ο άνθρωπος που ακόμη και σήμερα εμπλέκεται στα επιμελητηριακά με την μαριονετα του Μεγκλα.
    Επέλεξε ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ να επιβραβεύσει το ανοικτο Carrefour κανοντας τα ψώνια του εκεί, προκλητικά το πρωϊ της Τετάρτης τη στιγμη που ΟΛΟΙ οι έμποροι ηταν στους δρόμους απεργώντας με τα μαγαζιά τους κλειστά! Απίστευτο θράσος, αδιαφορία, ή άγνοια;
    Εύγε ΧΡΥΣΑΦΗ πρώην πρόεδρε του Επιμελητηρίου και εσαεί επίδοξε ρυθμιστή των υποθέσεων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διαβαζω στη σερραια το αλλο πληρωμενο μπλογκ απο τη συνομοσπονδια χρυσαφη-μεγκλα-συνεταιριστικη,σπαταλες παλι στο επιμελητηριο και αναφερετε στα σταθερα τηλεφωνα μιας δημοσιας υπηρεσιας με 7-8 υπαλληλους και 15.000 μελη και τοσες ασχολιες(700 ευρω).δεν αναφερει καθολου τη συναιτεριστικη που με τους ιδιους υπαλληλους και 4.000 μελη χωρις ασχολιες διαβαζω στον απολογισμο της τετραπλασιο ποσο σταθερων τηλεφωνων ανα 2μηνο.αλλα εκει ειναι δικοι μας και δεν μιλαμε.μετα απο λιγες μερες διαβαζω στο ιδιο πληρωμενο μπλοκ οτι ο μεγκλας
    απαντα με ανοιχτη συναντηση στο ξενια χωρις να αναφερει που απαντα ο μεγκλας.προφανως στη μεγαλη συγκεντρωση του δρογαλα και του συνδιασμου του.αλλα προσεξτε καθολου στις αναρτησεις της δεν αναφερει το γεγονος σαν να μην εγινε ποτε.γραφει κιολας απανταει ο μεγκλας ομως που?τοσο μεγαλη αντικειμενικοτητα.
    μεγκλα-χρυσαφη παιδια της συνεταιριστικης.αν πιστευτε οτι θα κερδισετε τις εκλογες εχοντας αγορασει σχεδον ολα τα καναλια τον ιακχο και την σερραια και καποιες εφημεριδες ειστε πολυ γελασμενοι.προκαλειτε πολυ κοσμο.σκορπατε πολλα χρηματα και τα πολλα χρηματα δεν κανουν παντα καλο.εμενα με εχασες χρηστο απο την ωρα που ειδα χρυσαφη με τα παλληκαρια του και με την προκυριξη των εκλογων αρχη της χρονιας παντου διαφημηση σε ολα τα μεσα.δηλαδη πριν που ησουνα?ειμαι πλεον αρης δρογαλας.οσο για το συγκροτημα και τα ανωνυμα μπλοκ προσεχε.δες τι επαθαν αλλοι υποψηφιοι παροτι ειχαν βαλει βαθεια το χερι.οσο για τον χρυσαφη μην πιστευεις οτι θα σε αφησει να κανεις οτι υποσχεθεις.ενας φιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την διαδήλωση και την προχθεσινή μεγάλη απεργία, μούγκα. Έτσι καθεστωτικό παπαγαλάκι "ΙΑΚΧΕ";;; Εσύ που διαχειρίζεσαι ένα μέσον όπως το διαδίκτυο, είσαι ακόμη πιο επικίνδυνος από τους υπόλοιπους που δεν κρύβονται πίσω από δήθεν εθνικιστικές υστερίες και αν μη τι άλλο είναι ειλικρινείς σε αυτά που πρεσβεύουν. Πέτα λοιπόν την προβιά του αντιμνημονιακού φτηνιάρη δωσίλογε με τις "βαθυστόχαστες" κριτικές και τα μεγάλα λόγια. Αλλά είπαμε, η ιστορία κατ'επανάληψη δίδαξε ότι όλοι εσείς οι "υπερπατριώτες" πάντα αποτελούσατε την πέμπτη φάλαγγα, το δεκανίκι και την ύστατη εφεδρεία της παγκόσμιας οικονομικής χούντας. Ο ελικοπτεράς θα πρέπει να ετοιμάζει τις μηχανές του και για κάτι φάτσες σαν και του λόγου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑΣΟΚ πήρε τους Δήμους στις Σέρρες και θα πάρει και το Επιμελητήριο δουλεύοντας τους δεξιούς . Το παίζουν ανεξάρτητοι πριν τις εκλογές και μετά πάνε και ψηφίζουν τους ανθρώπους του Ακη για προέδρους και βάζουν πλάτη στην κυβέρνηση και σε αυτή την πολιτική . Όλες οι εκλογές είναι πολιτικές , αλλά ποιος να το πει αυτό ? Η ΝΟΔΕ και ο πρόεδρός της ? Θα ασχοληθεί ο Σαμαράς με την κατάντια της Ν.Δ. στις Σέρρες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2007 - 2010 ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕ4 ? ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιός ΓΑΠ , ποιός Μπεν , ποιά Διαμαντοπούλου , ποιός Λοβέρδος , ποιός Ραγκούσης , ποιός Μάρκος ( ο δικός σου ) , μόνο ο Ντερτιλής μπορεί να σώσει αυτή την κυβέρνηση . Απορώ πως και τον έχουν ακόμη μέσα και δεν τον έχουν βγάλει έξω να ηγηθεί των παρακρατικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΩΝ ? ΕΣΤΩ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗ ? ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΙΩΠΗ ΙΑΚΧΕ . ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΤΩΝ 3μμ.1ον Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ(Αρχηγο των ατακτων)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.2ον ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.3ον ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ(βλεπε πρεοδρο και βουλευτες).4ον Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ.Ο ΔΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΠΛΑΤΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ;Η ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ... ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ΛΕΕΙ ΟΤΙ:
    ΔΡΟΓΑΛΑΣ-ΜΕΓΚΛΑΣ=5-0 (ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ).
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΥΤΧΩΣ Ή ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΝΩ.
    ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΔΕ(ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ)...ΟΤΙ ΣΤΑΓΚΟΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ....ΑΛΛΑ ΠΟΎ Ν ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ ΙΑΚΧΕ!
    ΜΗ "ΒΡΙΖΕΙΣ" ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,ΤΟΥ ΣΤΥΛ,ΤΟΥΡΚΟ..ΤΕΤΟΙΟΙ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΜΟΝΟΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙς...ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ...ΑΚΟΥ Κ ΚΑΝΑΝ ΤΡΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε 10.11,11.55, 1.57 (γιατι το ιδιο προσωπο εισαι) αντι να ασχολεισαι με αλλους κι αλλους για ρωτα τον φιλο σου τον δρογαλα τον μεγααααλο προεδρο , να σου πει : το μαγαζι του ηταν ανοικτο προκλητικα ολη την μερα και πουλουσε κανονικοτατα , δουλευοντας μας ολους! Ναι ακριβως αυτος, ο Δρογαλας με την ντουντουκα και στο μαγαζι η γυναικα και οι υπαλληλοι να πουλαν τσιγαρα!
    Α να χαθειτε αγραμματοι μισθοφοροι των βολεμενων του επιμελητηριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΕΣ === 9:20 ΛΟΙΠΟΝ "ΤΡΑΝΕ" ΟΠΩς ΕΓΡΑΨΑ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΥΣΠΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΑΠΟ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΥΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ χαχαχα

    ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΑ , ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ 7.41 ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κου ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΡΑΝΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ...................................................................................................ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ..............................................................................................................................................ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ 10:15, είμαι ΜΟΝΟ ο 10.11 και σου λέω αυτό: Ο Δρογαλάς είναι παιδί του Χρυσάφη και δεν με ενδιαφέρει αν είχε ανοικτό το μαγαζί του στη ΝΙΓΡΙΤΑ. Άλλωστε αυτός (ο Δρογαλάς) δεν προσπαθεί εδώ και χρόνια να ...κατακτήσει τις Σέρρες με την... παρέα του, πράγμα που με νύχια και με δόντια προσπαθεί ο... 'πατέρας' του ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ που με τη σταση του απαξίωσε τον αγώνα των επαγγελματιών εμπόρων με το να ψωνιζει θρασύτατα Τετάρτη πρωϊ εν μεσω απεργίας απο τον απεργοσπάστη Μαρινόπουλο- Carrefour στο κέντρο των Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Αγαπητέ" 10.55, 22 Οκτώβρη 2011
    Αν κατάλαβες ότι είμαι ο ίδιος με αυτούς που ασχολούνται με Επιμελητήρια κι άλλες τέτοιες μικροαστικές συντεχνίες και ανοησίες, τότε έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου και είσαι βαθιά νυχτωμένος. Εγώ έγραψα για την απουσία σχολίου για την διαδήλωση και απεργία. Εκτός κι αν θεωρείς το γεγονός της απεργίας της Τετάρτης δευτερεύον μπροστά στις ζυμώσεις των διαφόρων μικροσυντεχνιών σας και των άθλιων μικροκομματικών σας συμφερόντων. Ξαναδιάβασε καλά και φρόντισε να καταλαβαίνεις τα όσα διαβάζεις. Όσο για τον χαρακτηρισμό σου συμφωνώ και επαυξάνω. Αμόρφωτοι ταγαράδες αγοραίοι τύποι και μορφωμένοι γίνανε ένα μετά την ισοπέδωση της δεκαετίας του '80. Ή όπως έλεγε και η μακαρίτισσα η γιαγιά μου "αφεντικά και δούλοι ένα γινήκαμ' ούλοι". Άντε γελοία αυτιστικά πρασινογάλαζα κομματόσκυλα που η χώρα χάνεται κι εσείς ασχολείστε με τον γελοίο μικρόκοσμό σας, ζητώντας κι από πάνω και τα ρέστα αντί να λουφάξετε. Ναι ρε, ο χοντρός είχε σε ένα πράγμα δίκιο. Όλοι εσείς τα κομματικά φερέφωνα και τα αφεντικά σας τα φάγατε μαζί του.
    ο 1.57, 21 Οκτώβρη 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΠΕ4 , ΤΡΕΛΛΕ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ , ΛΕΩ , ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΙ , ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ . 2 ΩΡΕΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΝΕΚΡΟΣ ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΩΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ( ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ). ΕΒΑΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ . ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ . ( ΚΑΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε σχολιαστά των 12.48 , αφου συμφωνείς μαζί μου , γιατί αυτή η επίθεση ? Δεν κατάλαβα ειλικρινά . Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα ? Να σε ρωτάω αν τότε ψήφισες Ν.Δ. , αν τότε ψήφισες τον Αντώνη κ.λ.π. . Γιατί εγώ είμαι Ν.Δ. , για μερικούς άλλους δεν είμαι και τόσο σίγουρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΝΔΡΑ...................................................................................................................................................ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΕ4 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ , ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ GAP . EXOYME ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ . ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ '' ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ''. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ................................................................................................................................................................................................ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΕ4 ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΑΙ ! ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ