Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ


 "Δύσκολα ρούχα τα παντελόνια"  που λέει και ο κυρ Αντώνης ο Αναστασιάδης ...


Την ώρα που ο υφυπουργός ο Μπόλαρης  και ο Κουτμερίδης  ο εισηγητής του Μεσοπρόθεσμου  κρυβονταν στα λαγουμια τους , ο Καρυπίδης βρήκε ασφαλές καταφύγιο στο Σιδηρόκαστρο , οι Λεονταρίδης, Τζελέπης , Πολατίδης, Μουσταφά , Καραμήτρος με σημάδια απο την αυγομαχία "τράπηκαν σε φυγή" , η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά είχε το πολιτικό ανάστημα και άφησε την εξέδρα των επισήμων και προσχώρησε απέναντι στο "στρατόπεδο" των απλών Ελλήνων πολιτών που διαμαρτύρονταν ...

Την συμβολική κίνηση αυτή δεν την "κατάλαβε" μόνο μια μειοψηφία των γνωστών "εγκάθετων" συνδικαλιστών που την αποδοκίμασε και έδωσε την ευκαιρία στο ντοροκάναλο να επαναλάβει τον εαυτό του και να επιτίθεται επί διήμερο στην Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά


"Της μιας δραχμής τα γιασεμιά" που λέει και ο Αθανάσιος, τα ντεμοσιογραφάκια του ντοροκάναλου  "είδαν αποδοκιμασίες" μόνο κατά της Μαρίας Κόλλια τις οποίες προέβαλαν επί διήμερο ενώ άχνα δεν έβγαλαν για τα υπόλοιπα κουνάβια που εισέπραξαν την οργή του κόσμου και τα αυγά των αγανακτισμένων

16 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, Η ΚΟΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ, ΑΡΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ, ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ; ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΑΝΟΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΔΎΝΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ ΡΙΨΗ ΑΥΓΩΝ, ΑΜΑ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΑ ΣΤΟ ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ? ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Η ΚΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΕΞΕΔΡΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καπετάνιο, "γειά μας" βρε!!
    Ουισκάκι πάλι κατέβασες?
    Δεν σου βγαίνει απ` τη μύτη όταν σκύβεις στον Αραμπατζή?

    Τις προάλλες πάλι πίτα σε είδα.
    Αφού σε χαλάει ρε φιλαράκι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΎΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ?
    ΤΟΣΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ?
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΒΟΥΒΗ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ "ΕΦΑΓΑΝ" Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ,Ο ΒΙΤΜΑ-ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ, Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ , Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ( Η ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ 27-10-2011), Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ... ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΟΥΔΕΙΣ ΑΥΓΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΑΚΧΕ......
    ΛΑΘΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΥΓΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μηξεχνατε οτι ο προεκλογικος αγωνας του πετρακη πρεπει να πληρωθει με αγορα νεων γραφειων ακομη και στην πλατεια απο γνωστη εταιρεια που τον σπονσαρησε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΛΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κο ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αντιμετώπιση των γεγονότων της παρέλασης αποτελεί μια θλιβερή ιστορία.
    Νίκο έπρεπε να την προστατεύσεις.
    Ύ.Γ. Νίκο θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον την προσπάθεια ανάταξης του πολιτικού προφίλ της Μαρίας. Πάρε τη μπάλλα πάνω σου γιατί μέχρι τώρα βλέπω σπασμωδικές κινήσεις. Το θέμα χρειάζεται μελέτη, πλάνο και καλές πολιτικό αισθητήριο.
    Οψόμεθα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είστε τόσο ηλίθιοι όλοι οι σχολιαστές; Ποιό είναι το κεντρικό μήνυμα της ανάρτησης; Ότι, ενώ αποδοκιμάστηκαν όλοι οι πολιτικοί στην εξέδρα, το Σκατοκάναλο του βρομοσαλιάρη του Αραμπατζή παρουσίαζε στις ειδήσεις του (ο θεός να τις κάνει ειδήσεις) επί δύο ημέρες ότι αποδοκιμάστηκε μόνο η Κόλλια. Δεν έκανε καμμιά κριτική σε κανέναν άλλο πολιτικό και πολύ περισσότερο δεν ασχολήθηκε καθόλου με τους κυβερνητικούς που εξαφανίστηκαν σαν τα ποντίκια και δεν έφαγαν τα αυγουλάκια τους. Είναι τυχαίο λοιπόν που το βωθροκάναλο επιτίθεται με τόση σφοδρότητα στην Κόλλια; Αφού έχει καθυποτάξει το σύνολο σχεδόν του Σερραικού πολιτικού κόσμου, προσπαθεί να σπάσει την αντίσταση και της τελευταίας ανυπότακτης βουλευτού. Δεν θα τα καταφέρει βέβαια ο γεροντοπαραδόπιστος με τα πειναλέα χαμερπή τσιράκια του, γιατί η βουλευτής δεν έχει να φοβηθεί κανέναν(όπως έδειξε στην παρέλαση) και δεν χρωστάει σε κανέναν. Το πιο γελοίο βέβαια είναι ότι τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στην ανάρτηση εις βάρος της βουλευτού προέρχονται από τα γραφεία των καθυποταγμένων στον σιχαμερό καναλάρχη πολιτικών και μοιάζουν με κορακίστικα κροξίματα νηπιακής ευφυίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαμητη η μαλλον κακογαμημενη 50αρα δεν σε ελεγε?
    εσυ οτι σεφαγε μια διακοσαρα χιλιαδες εβρεους
    δεν ελεγες ....
    θελουν οι ΠΟΤΑΝΕΣ να κρυφτουν και η χαρα δεν τις αφηνει
    μπολαρουνκα στο καναλι της ΟΜΙΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗΣ κωνσταντετοιας μαρεσε ητο φοντο ΠΛΕ,δεν φαινονταν και η μητρας αν ηταν κρυωμενη..
    ποτανα νταρνακα ΤΟ χοντρο κανει δηλωσεις ταφσει
    κουκουβαουνες....
    ΑΡΜΕΓΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ 9:59 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΝΤΕΜΕΚ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ...ΑΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ Ο ΑΡΑΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ