Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ



Βαγγέλα συνεχίζουμε  ...

Είπες… «Είναι μία εταιρεία, είναι δύο εταιρείες, θα γίνει δημοπρασία, θα γίνει δημοψήφισμα, θα προχωρήσω ούτως ή άλλως γιατί είναι για το καλό του Δήμου» Αποφάσισε πόσες εταιρείες ενδιαφέρονται γιατί αν κάνεις δημοπρασία μπορεί να ενδιαφερθούν και άλλες εταιρείες…εκτός και εάν είναι «φωτογραφικός» ο διαγωνισμός για την συγκεκριμένη εταιρεία που «διαπραγματεύθηκες» (ξέρεις εσύ από φωτογραφικές προκηρύξεις) 

Είπες… «αυτοί που ζητούν συζήτηση και έρευνα για το θέμα μου θυμίζουν την παροιμία …η νύφη που δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει» Τέτοια υποτίμηση των δημοκρατικών διαδικασιών ελέγχου και διαφάνειας δεν θα περίμενε κανείς από έναν υπέρμαχο της -λέμε τώρα – δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ. Μάλλον κάνεις εντατικά μαθήματα δίπλα στον Γιωργάκη (που κι αυτός σαν και σένα θέλει να μας σώσει ντε και καλά άσχετα αν τον βρίζουν όλοι) και το ιδεολογικό αφεντικό σου τον παρλαπίπα Βενιζέλο. Γι αυτό παίρνεις φόρα και χρησιμοποιείς όρους που ούτε καλά καλά δεν ξέρεις τι σημαίνουν…λαϊκισμός, μαξιμαλισμός και άλλες τέτοιες ΠΑΣΟΚικές μπαρούφες.

Να θυμηθείς και μια άλλη παροιμία που λέει «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» ή αλλιώς «Ότι έσπειρες, θα θερίσεις» 

Είπες… «Στο θέμα των φωτοβολταϊκών έκανα λάθη» (γενικώς) Μην αυτομαστιγώνεσαι τόσο. Άλλωστε η αυτοκριτική είναι σαν την αυτοϊκανοποίηση (κοινώς, μαλακία)…τη φχαριστιέται μόνο αυτός που την εξασκεί. 

Είπες… (σαν συνέχεια του προηγούμενου) «Έκανα λάθη γιατί η σκέψη μου είναι πολύ γρήγορη και έρχεται σε αντίθεση με τη νωχελικότητα των τοπικών κοινωνιών» 


Βαγγέλας ο fast ... σαν το "βιτάμ" δηλαδή

Ώπα, ρε μεγάλε, πάτα φρένο. Πάρκαρε λίγο το καλάμι που έχεις καβαλήσει. Όπως είπε για σένα και ο σύντροφος και συντοπίτης Βουλγαρίδης «Να είσαι πιο ταπεινός γιατί όσο πιο ψηλά νομίζεις ότι είσαι τόσο πιο πολύ θόρυβο θα κάνεις όταν πέσεις…» 


Εδώ Χρήστο επέτρεψέ μου αλλά η θεία η Ελπινίκη θα έλεγε "όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της"

Είπες ακόμη στην δημόσια διαβούλευση ... «Ότι στα στρέμματα που ζητά αρχικά η εταιρεία είναι 100 και θα φθάσουν στα 700  και έγινες ρόμπα Βαγγέλα, όταν πήρε τον λόγο ο Γιώργος Πάνου και σε "ξεβράσκωσε" εμφανίζοντας έγγραφο του Δήμου που ανέφερε για υπό ενοικίαση έκταση  1.100 στρεμμάτων…» 


Πόσα είναι τελικά τα λεφτά Βαγγέλα ;


3 σχόλια:

  1. Μαρεσει που τον τσιγαρίζεις λιγο λιγο τον Πασοκα τον Καλαθά...συνέχισε ακάθεκτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο ixnos.blogspοt.com
    γραφει οτι τα λεφτα απο το προγγραμα ΗΛΙΟΣ δεσμευονται ΥΠΕΡ δανειστων (για προχθες ΟΛΛΑΝΔΙΑ)
    γιαυτο καθε ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡΧΟΣ
    τρεχει για το ηλιος
    ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡΧΟΙ

    ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ντιμαρχε του κωλου.

    εκαναν παρελαση τα νταρνακια ?
    διαμαρτυρηθηκαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Χρυσό κουβάλησαν την την Γ Γυμνασίου από το Αγιο Πνεύμα και την Α Λυκείου από την Πεντάπολη για να φανούν πολλά τα παιδιά στην παρέλαση....σα δεν ντρεπονται...ξεφτίλισε ο καλαθάς το χωριό του και αυτοί εκεί στο Χρυσό ακόμα τον προσκυνούν...καλα να παθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ