Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ ΜΑΡΚΟ ...


 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1990



Μάρκο, "κρυπτόμενε υφυπουργέ μας", κόψε την μαλακία , σταμάτησε να προκαλείς εκ του ασφαλούς με συνεντεύξεις απο τηλεοπτικά κανάλια  Σε βαρεθήκαμε εσένα και την Πασοκοσυμμορία των Δωσίλογων να μας σώζεται συνεχώς από την 4η Οκτωβρίου 2009 .


Στην συνεντευξή σου χθες στο ΤVS ήσουν τραγικός, αξιολύπητος θα έλεγα

Έχετε γαμήσει τον ελληνικό λαό , ανεβάσατε το χρέος από το 115% του ΑΕΠ στο 165% μέσα σε δύο χρόνια και ακόμη προσπαθείς να μας πείσεις ότι φταίει μόνο η "σβουνιά" ο Καραμανλής και η διακυβέρνηση της χώρας την περίοδο 2004 - 2009 ;

Αϊ σιχτήρ όλοι σας μπάσταρδοι

13 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΗΡΘΕ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ...................................................................................................................................................ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ....................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βριζαν κ γιουχαραν οι αποστρατοι χωροφυλακες, τους βουλευτες κ τους ζητουσαν να κατεβουν απ την εξεδρα,,,(οπερ κ εγενετο)...Βριζαν ποιους>?
    Αυτους που τους διοριζαν στην χωροφυλακη-αστυνομια(οχι οι ιδιοι αλλα καποιοι πριν απ αυτους..Καποιοι Ν.Δ ΚΡΑΤΕς ΚΑΠΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΙΣΟΡΟΠΙΑ..)..Οταν καναν τη δοθλεια τους(γλειφαν για να μπουν στη χωροφυλακη ηταν καλοι ε? ) κΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΙΚΡΑ...κ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ(ΚΚΕ) ανεβασαν ποιους λετε στην εξεδρα? Απογονους λεει Μακεδονομαχων ,αλλα κ ΠΑΟ τζηδων που σφαζαν τους κομμουνιστες στον εμφυλιο...(οχι οτι οι ΚΚΕ δεν εσφαζε κ αυτοε?)Καλα ρε ΠΑΜΕ ,δεν ξερατε..δεν ρωταγατε? Τι αλλο θα δουν τα ματακια μας...Και μη..χοιρινοτερα...που λενε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΥΜΑ!!!
    ΘΑΥΜΑ!!!!
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΆΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΌΣΑΛΛΗ ΞΑΝΘΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΛΛΙ.
    ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα,
    το μουστακι ,αποδειχτηκε ο φερετζες του πουστη*,
    κρυωσε η μητρας ?

    *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
    ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε ΠΕ4 με ένα λουκάνικο φρακφούρτης στον κώλο σου τα πάντα μπορείς να λες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ (Ο ΑΘΛΙΟΣ). ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '30, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ!! ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...... ΑΘΛΙΕ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ .. Ο ΛΑΟΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΑΖΕΥΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ..ΘΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ? ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΙ.. ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.. ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΑΠΟ ΠΟΥ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΝΑΥΤΗΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΑΠΟ ΠΟ ΤΑ ΦΤΙΑΕ? ΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΛΟΤΟ? ΠΟΥ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΣΑΝΣΕΡ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΦΣΟΡ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΘΕΛΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΙΑ ... ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΛΕΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΑΖΕΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ... ΑΡΓΑ... ΧΑΛΑΡΑ... ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ.. ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ...

    http://www.newpost.gr/post/83214/%CE%A0%CE%AE%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BD%E2%80%A6-%CE%B5%CE%BC%CE%AF%CF%81%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ.
    Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΔΕΝ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΚΩΛΟ ΓΙΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ . ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ . ΤΑ ΔΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ , ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΟΜΙΖΩ 10.48 ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.............................................................................................................................................................ΓΙΑΧΟΒΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ