Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

AΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ;

ΑΦΟΥ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΩΣ ΑΓΕΛΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ , ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, 28 ΠΑΠΑΝΜΔΡΕΪΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ"  ΖΗΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ !!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ή ΜΠΛΈΞΑΜΕ ΜΕ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ή  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ;




Το πλήρες κείμενο της ανόητης επιστολής :

Μία Εθνική συμφωνία στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση, στη μεταμνημονιακή εποχή είναι όρος επιβίωσης της χώρας.

-Με την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου κλείνει μια δίχρονη περίοδος προσπαθειών για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σχεδίου ρύθμισης των δανειακών αναγκών και του χρέους της χώρας, προσδοκώντας να έχει θετική έκβαση στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 23 Οκτώβρη.

-Παράλληλα η προσπάθεια μιας βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής που υπερβαίνει τα όρια αντοχής της κοινωνίας αμφισβητείται ως άδικη και αναποτελεσματική και οδηγεί αναπόφευκτα σε εκρήξεις εξαιτίας μιας ετεροβαρούς μονόπλευρης κατανομής των βαρών της κρίσης.

-Ο κατακερματισμός των πολιτικών δυνάμεων (απλή αντανάκλαση ενός κοινωνικού κατακερματισμού), ο πολιτικός καιροσκοπισμός που εκδηλώνεται είτε ως λαϊκισμός και δημαγωγία, είτε ως καταγγελτικός λόγος συνθέτει μια σύγχρονη πολιτική Βαβέλ, που συμπράττει στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική και μορφωτική αποδιοργάνωση – αποσύνθεση της χώρας.

-Τα αδιέξοδα των συντεχνιακών εκφυλισμών της δημοκρατίας, της συνδιοίκησης της συνδιαχείρισης, της χείμερας του λαϊκού καπιταλισμού οδήγησαν στη μαζική έκπτωση του κώδικα αξιών και αναγκών της νεοελληνικής κοινωνίας: στην απαξίωση της εργασίας και τη νοοτροπία της αρπαχτής , στη διαβλητότητα του νομικού και θεσμικού μας πολιτισμού και την κοινωνία της ανομίας, στα αλλότρια καταναλωτικά πρότυπα, στο κυνήγι της ικανοποίησης των δευτερευουσών αναγκών και στην υποκατάσταση του «είναι» από το «έχειν».

-Με αυτά τα δεδομένα η άμεση αναζήτηση μιας πολιτικής πρωτοβουλίας κατάθεσης προς τον ελληνικό λαό ενός εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση βαρύνει κύρια το ΠΑΣΟΚ, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Βασικοί πυλώνες ενός τέτοιου σχεδίου μπορεί να είναι:

Η άμεση αποφασιστική ανακατανομή των βαρών της κρίσης μέσα από τον αναδρομικό έλεγχο και τη σύλληψη του πλούτου που αποκτήθηκε σε όλους τους τομείς της παραοικονομίας, που δρα για δεκαετίες στη χώρα. 


Στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικά δείγματα γραφής, μιας αλλαγής πορείας. Η αντιμετώπιση της κρίσης του εθνικού μοντέλου συσσώρευσης μιας κρατικής οικονομίας διανομής με στόχο την εξειδίκευση ενός παραγωγικού αναπροσανατολισμού της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Η ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος της χώρας, του νέου μοντέλου οργάνωσης της δημοκρατίας, του κράτους και των κοινωνικών θεσμών από την αναθεώρηση του συντάγματος έως τις μορφές λειτουργίας μιας άμεσης συμμετοχικής δημοκρατίας .

Η αντιμετώπιση της διεθνούς συστημικής κρίσης, της κρίσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενός ανεξέλεγκτου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος με την οικοδόμηση διεθνών εναλλακτικών συμμαχιών της χώρας. Η οικοδόμηση ενός πατριωτικού μετώπου, η αποκατάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης στους πολιτικούς θεσμούς, η δημοκρατική πραγματοποίηση μιας γιγαντιαίας δημοσιονομικής προσαρμογής μπορούν να επιτευχθούν στο πλαίσιο εθνικής συμφωνίας για την κατάκτηση νέας αφετηρίας για την αναγεννητική πορεία της Ελλάδας.

Είναι αυτός ένας δρόμος για να πέσουν οι μάσκες των ανεύθυνων υποκριτικών συμπεριφορών των πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης της χώρας. Αν συνεχίσουμε να διατηρούμε το έλλειμμα ενός τέτοιου προγραμματικού λόγου και σχεδίου, οι προτάσεις για εκλογές και συγκυβερνήσεις θα αποτελούν απλά τη θεσμική συνέχεια του εθνικού αδιεξόδου.

Η πρωτοβουλία μας αυτή στοχεύει στο να ανοίξει ένας άλλος κύκλος αυτογνωσίας και αυτοπροσδιορισμού για τη χώρα και το λαό μας.


ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΕΝΤΑΡΗ ΟΛΓΑ
ΕΜΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΑΙΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

11 σχόλια:

  1. Το ζουμί της επιστολής:"οι προτάσεις για εκλογές και συγκυβερνήσεις θα αποτελούν απλά τη θεσμική συνέχεια του εθνικού αδιεξόδου."
    Δηλαδή, μη μας πας σε εκλογές, κάνε οτιδήποτε(όπως έχουμε εκπορνευτεί κι εμείς ψηφίζοντας οτιδήποτε μας φέρνεις), αρκεί να μη σταματήσουν να μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό μας τα 7χίλιαρα της βουλευτικής μισθοδοσίας μας...γιατί αν γίνουν τώρα εκλογές ποιός ξέρει πόσους βουλευτές θα βγάλει το ΠΑΣΟΚ; Καθυστέρησέ το όσο μπορείς, μεγάλε, με "πολιτικές πρωτοβουλίες" (τώρα τί είναι αυτό, μη με ρωτάτε, δεν ξέρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ , ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πάνε να κυβερνήσουν όλοι μαζί ( έχει και ο Σαμαράς κάτι κοπριές που το θέλουν αυτό ) , το ποτάμι της κοινωνικής οργής έχει πάρει τον δρόμο του και δεν γυρίζει πίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταθη...
    Θυμασαι το αμιμητο...
    Το πασοκ στην κυβερνηση ο λαος στην εξουσια?
    Το ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΣ και ΕΣΥ σταθη στις τεραστιες εκεινες συγκεντρωσεις!!!
    Τωρα τι εγινε σταθη?
    Λαθος και αδιεξοδο και αυτο σταθη?
    Μηπως ειστε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ το λαθος και το αδιεξοδο σταθη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και δεν μπλέξαμε με ηλίθιους. Προφανώς αυτοί θεωρούν τον λαό ηλίθιο και χωρίς μνήμη και τώρα προσπαθούν να εξιλεωθούν γιατί ξέρουν ότι όλοι τους είναι ξοφλημένοι τόσο πολιτικά, αφού δεν πρόκειται να επανεκλεγούν, όσο και κοινωνικά αγωνιώντας ήδη από τώρα, για το πώς θα επιστρέψουν στα μέρη τους και στην πρώην καθημερινή τους ζωή, μια και δεν θα τους χωράει πια ο τόπος...Δυστυχώς για αυτούς η ιστορία έχει ήδη καταγράψει τη άθλια στάση τους ως εχθρών του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΘΑ ΣΦΥΡΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..................................................................................................................................................ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΣΧΕΤΟ.. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ... ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΡΤΕΣ.. ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΑΞΙΖΕΙ 280 ΕΥΡΩ.. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...
    ΚΑΙ ΚΟΥΤΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΡΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φ΄λε 12.21 όπως έχω πει , εγώ είμαι ένας εθελοντής , δεν αποφασίζω εγώ , οι πολίτες αποφασίζουν . Στις συγκεντρώσεις αν γνωρίζουν την ύπαρξή μου και φωνάζουν αυτό το σύνθημα , τότε οι κύριοι που μας κυβερνούν την έχουν δύσκολα .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποτέ στην ιστορία τόσοι λίγοι άνθρωποι,σε τόσο λίγο χρόνο,δεν κατάστρεψαν τη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων .
    Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των σμμάχων σας να τα σκεφτόσασταν όταν ψηφίζατε τι θα κάνετε μετά και τις συνέπειες που θα έχουν για σας αυτά που κάνετε δύο χρόνια τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ