Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Αναρωτιέμαι αν ολα οσα εμαθα ειναι σωστα... αναρωτιεμαι αν ολα οσα διδαξα στα παιδια μου ειναι κι αυτα σωστα.. αναρωτιεμαι γιατι η ελενη.. ο κωστας.. ο.. η.. με τα 600 και 700 ευρώ τον μήνα τα βλεπουν και οι των 3.000 ευρώ δεν τα βλεπουν.. 

Μεγαλώσαμε μια γενιά και δεύτερη τουτη που παρηλαυνε χωρις να τους λειπει τιποτε.. χωρις ερωτηματικα .. οι γονεις φροντιζαν για όλα να μην τους λειπει τιποτε.. και τωρα πανηγηριζουμε πο τους μαθαίνουμε να μην σεβονται τους θεσμούς Αυτό το μανάρι που σήκωσε αυθαρσώς το χέρι και μούντζωσε νομίζοντας οτι κάνει αντίσταση.. κρατήστε το ονοματεπώνυμο του και παρακαλουθήστε την πορεία του.. Αυτό ειναι ικανό αύριο να βρίσει έναν γεράκο και μεθαύριο να μπεί σε συμορία γιατί δεν θα εχει πολλά χρήματα ... και αν καπου παρακάτω χειροδικήσει ακόμη και τους γονείς δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο..

Για να δούμε ποιους "επαναστάτες "που νομίζουν ΄΄οτι παλεύουν για το δίκιο  και το δικό μου  ,είχαμε εδώ...

Τον Βούλτσιο και την παρέα του ... Δημόσιος Υπάλληλος με Γυναίκα επίσης Δημόσιο Υπάλληλο.. να μην έπαιρναν 5.000 ευρώ τον μήνα? Από πού? Από εμάς...

Πεινάει ο καυμένος , του τα κανανε 4.000 ή 3.000 ευρώ ;

Οι απόστρατοι-.φασιστοηδή  πόσο σύνταξη παίρνουν? Μέλη Σύριζα βολεμένοι οι πιο πολλοί.  Κατσάνης καθηγητής αμοιβόμενος καλά πάντα μέσα στο σύστημα ... θεωρία.

Και το ΚΚΕ αυτό τουλάχιστον μια ζωή έτσι ήταν, είναι και θα μένουν στάσιμοι. Αν όλοι εμείς των 700 ευρώ μιά ζωή σταθούμε απέναντι και πούμε αι σιχτιρ ρε μαλακες που βολευόσασταν μια ζωή και δεν είστε σε θέση να καταλαβαιτε το ουκ αν λάβεις παρά του μή έχοντος.. και δεν στρώνεστε στην δουλειά γιατι ποτέ δεν μάθατε ...

Η δικαιολογία.. μα έτσι εστρωσαν τη ζωή τους .. τώρα τι να κανουν? απάντηση να κόψουν το κεφάλι τους ... να μάθουν τι θα πει δεύτερη και τρίτη δουλειά.. μα δεν υπάρχουν δουλειές... καιρός να φύγουν οι αλλοδαποί και οι αλλοδαπές και να πάνε και σε κανένα χωράφι εργάτες και σε κανένα σπίτι καθαρίστριες .. .. να δουν πως βγαίνει το μεροκάματο.. Αν λοιπόν όλοι εμέις βγούμε στούς δρόμους δεν θα βγούμε απέναντι στο πολιτικό σύστημα αλλά πρώτα απέναντι σ' αυτούς  που είναι η ρίζα του προβλήματος γιατί χάριν των προνομοίων των Δημοσίων Υπαλλήλων φιάχτηκε και θέριεψε αυτό το σπαταλο και διεφθαρμένο κωλοκράτος του σοσιαλισμού και της μεταπολίτευσης.


Την εκδοχή εμφυλίου την έχουν βάλει καθόλου στο κεφαλάκι τους? Τα τούμπανα του εμφυλίου άρχισαν να βαράνε στο κεφαλι μου.. αυτοί ακούνε τίποτε? αλλά οι βολεμένοι έχουν κλειστα και μάτια και αυτια τι να ακούσουν?

69 σχόλια:

  1. Ρε παπαρα δεν καταλαβαίνεις το λουκι που έχεις πέσει...να πέφτει το μάτι σου στο χιλιάρικο (γιατί τόσο έφτασε ν παίρνει) του Ζάχου...και σένα που λες ότι" είμαστε των 700 ευρώ" οι άνεργοι των 0 ευρώ σε κοιτούν με την ίδια ζήλια και κακία που δείχνεις εσύ στο άρθρο σου...αυτή είναι η λύση;Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα; Δεν καταλαβαίνεις οτι το "διαίρει και βασίλευε" είναι η παγίδα που μας έχουν ρίξει;Με αυτό δεν λέω ότι κάποιοι παραλογισμοί στο Δημόσιο δεν πρέπει να διορθωθούν...αλλά μην χάνεις την ουσία...άλλοι έκαναν πάρτυ...αυτοί που πανε να μας σώσουν τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Βούλτσιο που γράφουν στα παλιά τουσ τα παπούτσια τους βουλευτάδες και τα γιουσουφάκια τους υπάρχει ακόμα ελπίδα για αυτό το τόπο.Διαπιστώνω ότι από τις 19/10/2011 και μετά έχετε πανικοβληθεί. Πάρτε το χαμπάρι ότι είστε ξεπερασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΖΑΧΟ, ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕΣ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΖΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΜΕ ΜΗΣΘΟ 2000 + . ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΕΙ ΚΟΥΚΟΥΕ . ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΛΕΣΤΑΡ ( ΑΛΛΑ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ) ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ . ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ( ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΟ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ) ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΠΟ 45 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΦΑΠΑΞ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΩΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια να καταλάβω , ο GAP θα τα παρει απο τον Βουλτσιο , την γυναίκα του και τους όμοιούς τους και θα τα δώσει σε εμας τους μη προνομιουχους;

    Ρε αντε παγαινε απο δω ρε εγκαθετε ανωνυμε αναγνωστη.

    Δεν θα διαφωνησω μαζι σου πως καποιοι ειναι ρεμαλια του κερατα και διαμαρτυρονται ισως αδικα , αλλα αυτο δεν σημαινει πως νομιμοποιουνται και οι δυναστες μας , οι οποιοι μας γδερνουν και θελουν απο πανω να τους πουμε και ευχαριστω γιατι λεει μας σωζουν.

    Αυτα τα λενε βεβαια για να φαμε παλι το παραμυθι και να γλυτώσουν απο την οργή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ....ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΟ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ?? αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω να μη με πληρωσεις τον αλλο μηνα, ανθρωπακι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ! ΠΟΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ . ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ Ο ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΜΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΑΚΧΟΣ:
    ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O GAP ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ . ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ . ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ UFO ! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ? ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .
    ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ , ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ , ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ , ΠΑΝΤΟΥ .
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ζωγραφική είναι για τους καλλιτέχνες
    και η μαλακία για τους μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ !
    ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ !
    ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ !
    ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ !
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ , ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ , ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ , ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ , ΠΑΝΤΟΥ .
    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΚΕΛΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ Ή ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
    ΝΕΟ ΜΗΜΟΝΙΟ ( ΟΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά πως έφυγε χθες ο Παπούλιας ; Δεν νομίζω να έβαλε το χεράκι του ο elikopteras ; Ξέρει κανένας να απαντήσει γιατί απο χθες έχει χαθεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΓΛΕΖΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ .ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΑΠΟΥΛΙΑ , ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ . ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποτέ τόσοι λίγοι άνθρωποι , σε τόσο λίγο χρόνο
    δεν κατέστρεψαν τη ζωή τόσων πολλών ανθρωπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά τα χθεσινές διαμαρτυρίες , αν μείνουν λίγους μήνες ακόμη οι αλήτες που μας κυβερνούν , πολύ φοβάμαι ότι το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ ΄73 θα φαντάζει γιορτή σε παιδική γενέθλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα ποντίκια που μας κυβερνούν , όπως χθες , θα τρέχουν να κρυφτούν από την οργή του κόσμου από εδώ και πέρα . Οι Έλληνες επιτέλους ξύπνησαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 11.45 . ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ερωτώ λοιπόν. Τι αντιµετωπίζει η χώρα; Πρόβληµα χρεοκοπίας ή πρόβληµα κυριαρχίας;

    Κι αν κάποιος θεωρεί ότι συντρέχουν και τα δύο, θα πρέπει να µας ξεκαθαρίσει ποιο από τα δύο καθορίζει το άλλο. Η χρεοκοπία είναι αυτή που οδήγησε στην απώλεια κυριαρχίας ή το αντίστροφο;

    Τα ερωτήµατα δεν είναι ρητορικά. ∆ιότι τον τελευταίο καιρό καλλιεργείται (σκοπίµως, πιστεύω…) µια πολιτική σύγχυση.

    Ως τώρα ξέραµε ότι η χώρα αντιµετωπίζει πρόβληµα χρεοκοπίας, δεν µπορεί να πληρώσει µισθούς και συντάξεις, κινδυνεύει να µας µείνει στα χέρια. Το πρόβληµα είναι τόσο προφανές, αυτονόητο και επικίνδυνο ώστε ολόκληρη η υφήλιος να ασχολείται εδώ και µήνες µε την αφεντιά µας.

    Αλλά ξαφνικά ένας συρφετός επιτηδείων µετέθεσε τη συζήτηση από τη χρεοκοπία στην κυριαρχία. Ανακάλυψε παρεµπιπτόντως ακόµη και πρόβληµα… ξενικής κατοχής! Λες και η εθνική ύπαρξή µας δεν απειλείται από τον κίνδυνο της οικονοµικής κατάρρευσης αλλά από τον Ράιχενµπαχ.

    Ο συρφετός αυτός είναι τόσο ευρύς όσο και ανοµοιογενής. Τόσο γραφικός όσο και επικίνδυνος.

    Καθαρές κουβέντες: απειλεί τη χώρα στο όνοµα της σωτηρίας της και προτρέπει στην εθνική καταστροφή µέσα από ασκήσεις εθνικής κυριαρχίας.

    Είναι ο δρόµος για τον Ζάλογγο. Καλούµαστε να πηδήξουµε όλοι στον γκρεµό για να αποδείξουµε ότι κανείς δεν µπορεί να µας εµποδίσει.

    Το ζήτηµα είναι ότι αυτά τα έχουµε ξαναδεί. Τέτοιου τύπου ασκήσεις κυριαρχίας η Ελλάδα τις έχει ζήσει στο παρελθόν µε τεράστιο κόστος.

    Τις έζησε το 1897, όταν «η εθνική µας τύφλωση» οδήγησε σε µια πολεµική καταστροφή ύστερα από µια οικονοµική πτώχευση. Θέλοντας να αποδείξουµε ότι «δεν παίρνουµε χαµπάρι» από τις υποδείξεις του διεθνούς παράγοντα, πήραµε τα πόδια µας στην πλάτη και οι Τούρκοι έφθασαν στη Λαµία!

    Τις έζησε το 1920, όταν πάλι «η εθνική υπερηφάνεια» έδιωξε τον «ξενόφερτο Βενιζέλο» για να φέρει πίσω τον «ανεπιθύµητο Βασιλιά» και να δείξει στις ∆υνάµεις ότι δεν γουστάρει υποδείξεις. Ετσι άνοιξε τον δρόµο στην καταστροφή του 1922.

    Και ξέρετε κάτι; Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι εθνεγέρτες που πρώτοι την κάνουν «γυριστή».

    «Αν δεν µπορούµε να αντισταθούµε επιτυχώς, να αντισταθούµε όσο δυνάµεθα» είναι η εξευτελιστική φράση του ∆ηµητρίου Γούναρη – αυτής της µοιραίας και τραγικής φιγούρας της ελληνικής πολιτικής… Αντιθέτως, όταν ο Κ. Σηµίτης γλίτωσε έναν πόλεµο στα Ιµια, τον κατηγόρησαν ότι ευχαρίστησε «την κυβέρνηση των ΗΠΑ» επειδή βοήθησε στην αποτροπή της σύγκρουσης. Η άσκηση κυριαρχίας επέβαλλε να χάσουµε πέντε-έξι νησιά αλλά πολεµώντας και βρίζοντας τους Αµερικανούς.

    Εδώ βρισκόµαστε τώρα. Η χώρα αντιµετωπίζει άµεσα την οικονοµική κατάρρευση και τη συνακόλουθη πολιτική εκτροπή, αλλά την ίδια στιγµή διάφοροι αυτόκλητοι Βελουχιώτηδες πρωταγωνιστούν στη φαρσοκωµωδία «Το Νέο ΕΑΜ». Λες και ένα ΕΑΜ µπορεί να αποτελεί υπόθεση κάποιων ζόµπι του πολιτικού παρελθόντος και µερικών εµποράκων της εθνικής αξιοπρέπειας.

    Το πρόβληµα είναι όµως ότι το «µέτωπο του Ζαλόγγου» δεν σταµατάει στη γραφική εκδοχή µερικών καφενόβιων υπερηλίκων που ξαναθυµήθηκαν τον Τσολάκογλου. Αποδεικνύεται βολικό πανωφόρι για κάθε φτηνή επιδίωξη και κάθε άνοµο συµφέρον.

    Πρυτάνεις που πασχίζουν για τη θεσούλα τους, δικαστικοί που λόγω µισθολογίου ανακάλυψαν ότι δυσκολεύονται να εφαρµόζουν νόµους «µειωµένης κυριαρχίας», συνδικαλιστές που χάνουν την πελατεία και τα προνόµιά τους, ξεπεσµένα συµφέροντα που ξέµειναν από φράγκα και επιρροή. Ολοι αυτοί ξαφνικά σήκωσαν τη σηµαία της πατρίδας.

    Ακόµη και η επίσηµη Ν∆ σχολίασε τη συµφωνία της Πέµπτης από τη σκοπιά της «εθνικής κυριαρχίας», λες και το ζητούµενο είναι όχι πώς θα γλιτώσουµε τη χρεοκοπία αλλά πώς θα βαστήξουµε το Ρούπελ.

    Αν αυτό λέγεται «εθνική πολιτική», τότε πολύ φοβούµαι ότι είχε δίκιο ο Γούναρης. «Να αντισταθούµε όσο µας παίρνει». Και µετά να ανέβουµε όλοι µαζί στον Ζάλογγο. ∆ιότι δεν υπάρχει υπέρτερη άσκηση κυριαρχίας από την αυτοκαταστροφή. Ο αυτόχειρας, βλέπετε, ασκεί στον απόλυτο βαθµό το δικαίωµα ελέγχου της ύπαρξής του. Αποφασίζει αναπολόγητα για το µείζον, τη ζωή και τον θάνατο.

    Ετσι αποδεικνύεται απολύτως κυρίαρχος του εαυτού του. Και εντελώς νεκρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο χαρακτηρισμός ( ΠΟΝΤΙΚΙΑ ) που έδοσε ο 11.46 είναι πολύ σωστός . Βγαίνει ο ΜΙΜΙΚΟΣ στην τηλεόραση και μιλάει για γκοτζαμάνηδες και ακροδεξιούς . Αφού αυτό τον βολεύει έτσι είναι . Όμως αυτές τις παπαριές μόνο στις τηλεοράσεις μπορούν πλέον να τα λένε τα ποντίκια .
    ( ΜΙΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1940 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
    1944 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ , Ο ΣΚΟΜΠΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α΄
    1949 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΜΑΡΣΑΛ
    1963 : ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΣΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α΄
    1967 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    1973 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
    1974 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Α΄
    1981 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Β΄
    1990 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    1993 : ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΣΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Β΄
    1996 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ
    2004 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Β΄
    2009 : ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ΄
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ .
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ 28/10/2011 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Μάρκος του ΙΑΚΧΟΥ που είναι εξαφανισμένος ?
    Δεν ήταν να εκπροσωπήσει στις Σέρρες την Ελληνική Κυβέρνηση στην επέτειο του ΟΧΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΕ4 ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ? ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ .
    ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 28/10 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΟ 20% ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ .
    ΜΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11.14 ήμουν και είμαι σε επιφυλακή , γιατί οι μέρες είναι πονηρές , αλλά δεν μου ζητήθηκε από κανέναν βοήθεια ακόμη .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.................................................................................................Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ.......................................................................................................ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ......................................................................................................ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΒΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΤΙΝ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ.........ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΕ 10.57 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ :
    ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ?
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτος ο καθυστερημενος πιο πανω, που θελει να αλλαξει το κλιμα και ευχεται συλλυπητηρια στο λαμογιο τον Κουτμεριδη, παιζει να εχει μονοψηφιο IQ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10.57ΝΑ ΣΟΥ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΓΑΛΙΑ Η ΙΣΠΑΝΙΑ?ΑΡΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΑΝΑΡΓΥΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε μου 10.57 να κάναμε μια τέτοια συζήτηση το 1979-1980 ( πριν την είσοδο στην ΕΟΚ τότε ) ή το 2000-2001 ( πριν την είσοδο στην ΟΝΕ ) ή άντε το 2009 , θα είχε κάποια αξία . Τώρα δεν έχει καμμία αξία .
    Τώρα το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό ! Υπάρχει μια κυβέρνηση που απαρτίζεται από αμερικανάκια , άχρηστους χονδρούς και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε που έχουν γαμήσει δύο χρόνια τώρα μια ολόκληρη κοινωνία .
    Αυτό είναι το πρόβλημα !
    Φίλε 10.57 να φύγει αυτή η κυβέρνηση και μετά μπορούμε να συζητήσουμε ότι θέλεις και να δούμε τι θα λες τότε .
    Μια και ανέφερες τον Σημίτη ( την κοντή μαϊμού κατά πολλούς ) , αυτός δεν ήταν που μιλούσε για την ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΛΑΚΑ 10.57 ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ . ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τον ρεαλισμό της αστικής πολιτικής τον έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια .
    Όχι φίλε 10.57 δεν είμαι με τον ρεαλισμό και τον κυνισμό που βάζει τα κέρδη πάνω από τις ανάγκες και τους αριθμούς πάνω από τους ανθρώπους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 10.57 ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ :
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ Ή ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ
    2. ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΚΟΥΦΗ , ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ 10.57 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ?
    ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΤΕΡΑ ? ΕΙΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ . ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ , ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ , ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ .
    ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ? ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ .
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο GAP ?
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ! ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ! ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ !
    ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ( ΣΤΙΣ 8.04 ΤΟ ΠΡΩΙ ) ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ . ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ?
    ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10.57 τι λες για ένα κουρεματάκι 50% στα επιτόκια των τραπεζών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΧΑΟΣ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. μπολαρούνκα
    η μήτρας κρύωσε
    και χάθηκες-κρύφτηκες ?

    περαστικα ρε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν είμαι δικαστικός , δεν είμαι συνδικαλιστής , δεν είμαι πρύτανης . Είμαι ο elikopteras !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ & ΣΤΟΝ 10.57 :
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ
    ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ

    Φιλάκια αγαπούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 80.000 συνταξιουχοι δεν πηγαν να παρουν την συνταξη τους γιατι οι περισσοτεροι ειναι πεθαμενοι,ολοι οσοι διαμαρτυρεστε νοσταλγειτε τις εποχες αυτες,να πουμε και για τις αναπηριες μαιμου,να πουμε και για τισ πλαστες υπερωριες,νυχτερινα,κυριακες,να πουμε για τις επιτροπες φαντασματα,να πουμε για το κλεισιμο της βουλης,να πουμε για τα εκκαθαριστικα των δεκο και οτα,να πουμε για το ποθεν εσχες εφοριακων και τελωνειακων,μπορω να γραφω μεχρι το πρωι αλλα προτιμω να γραφω ολους εσας στα φρυδια μου..................................................................................................................................................................................βιλδιριδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΡΕΛΛΕ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ( ΠΕ4 , ΕΛΣΑ , ΠΑΣΟΚΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , βιρβιριδη ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ) ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ . ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Βγαίνουν στα κανάλια οι πραιτωριανοί και μιλάνε για μειοψηφίες . Γιατί δεν κάνουν εκλογές για να απομονωθούν αυτές οι μειοψηφίες ?
    Μήπως γιατί θα ψάχνουν την ψήφο τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΘΕ ΠΑΡΛΙΑΚΟ.. ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ.. ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ..ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΦΑΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .. ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ..
    (ΝΟΜΙΖΕΙ) ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ! Ω ΝΕΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.. ΕΣΕΙΣ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ..ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ.. ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΤΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
    ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα της αποταμίευσης . Με ρώτησε το παιδί μου , τι είναι αυτό μπαμπά ?
    Του είπα : παιδί μου στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2011 αποταμίευση είναι αυτό που κάνουν οι κλέφτες , οι δωσίλογοι και οι μαυραγορίτες .
    Μήπως ξέχασα κανέναν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κύρις βιρλιρίδη όταν έχεις ένα λουκάνικο φρακφούρτης στον κώλο σου τα πάντα μπορείς να λες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 10.37 ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ .. ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΥΦΩΝΑ.. ΚΟΙΜΑΣΤΕ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΛΟ!
    ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙΙΙΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙΙΙΙΙ.. ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΤΑΝ ΠΤΩΧΕΥΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΚΛΙΣΤΑΔΕΣ ΜΑΣ?
    ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ! ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!Ε ΡΕ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ..
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΚΕΣ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ Ο ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΙΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ..ΟΣΟ ΘΙΓΟΤΑΝ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΤΣΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΝΑ ΔΩ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ . ΜΟΝΟ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ . Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 29 οκτ. 6:14μ.μ. ΣΚΑΣΕ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ" ΗΛΙΘΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη γιατί την χρυσή εφεδρεία που έχει η κυβέρνηση και που ονομάζεται ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ δεν την έχει αξιοποιήσει ακόμη . Αν δεν αναλάβει ένας έμπειρος άνθρωπος , που ξέρει από καταστολή , την διοίκηση των ειδικών δυνάμεων αυτά που έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση δεν περνάνε , θα επικρατήσει χάος .
    Μόνο έτσι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τους γκοτζαμάνηδες και τις ορδές των ακροδεξιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 2.03 οποτε δεν σασ αρεσουν τ σχολια παραπεμπετε σε βουλευτικα γραφεια... κουνια που σας κουναγε..
    ετσι παραμυθιεζεστε σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 10.14 & 10.21 μας τελείωσε και ο κοινωνικός αυτοματισμός ! Στις παρελάσεις σας κυνηγούσαν όλοι μαζί ! Ήταν και ιδιωτικοί υπάλληλοι και δημόσιοι και άνεργοι και επαγγελματίες !
    Όπως λέει και ένας φίλος :
    ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σωστός ο 2.03 και λίγα λέει . Έχουν το θράσσος και μιλάνε στις τηλεοράσεις για ΣΥΡΙΖΑ και μειοψηφίες . Ο κόσμος τους φτύνει και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΜΑΛΑΚΑ 10.14 ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ . ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΒΡΙΖΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τόσα χρόνια που σε διαβάζω ιακχε πιο δημοφιλή ανάρτηση δεν έχω δει . Είναι πρώτη με διαφορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 9.01 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γιατί εγώ άλλα είδα στις παρελάσεις 10.14 ? Εγώ είδα όλους ενάντια στην κυβέρνηση . Κάπου αλλού θα είχες πάει εσύ ! Μήπως κανένα τριήμερο αξιοποιώντας την αδειούλα σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ.........................................................................................................................................................................ΧΑΖΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ 4.41 ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ
    ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΛΙΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. iakxe
    ρε ΜΑΛΑΚΑ 66 σχολια δεν εχει
    κανεις αλλος (χωρια οτι υποκρυπτεις-μην βιαστεις να σχολιασεις) ΚΑΙ δεν ειναι στις δημοφιλεις αναρτησεις
    ενω ο ξεχασμενος τασος ειναι
    εψαχναν να βρουν τον τασον με τις εικονιτσες
    α ιιιι μαλακαρε νομιζεις στο blog μπαινουν γριες
    που βλεπουν mega....
    καλη η προσπαθεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΙΑ..
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΟΧΛΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.. ΟΧΛΟ! ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. gianni 5:18 μ.μ. απο πότε και "επαναστάτης" ρε λαμόγιο; ξέχασες που έγλειφες τα αρχιδια κάποιων, κάποιας (άν θέλεις το γράφω) τοπικής του μπαστόκ για συστατική επιστολή;
    για σάλτα και γαμήσου ρε σαχλοκοπρίτη, γιουσουφάκι...τεό.
    όσο υπάρχουν κοπρίτες σάν και του λόγου σου, δέν έχει ελπίδα ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ