Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ... ΣΥΜΜΑΧΙΑ



Κοινή απεργιακή κινητοποίηση αποφασισαν για την 19-10-2011 οι συνδικαλιστές Δημόσιοι Υπάλληλοι της ΑΔΕΔΥ , οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου

Μα πόσο αφελείς μπορεί να είστε ; κκ Ρούσσο , Κεχαγιά , Ρόντζη.

Είναι δυνατόν ποτέ να συμπορευτεί ο δημόσιος τομέας με τον ιδιωτικό; Από το 1974 ο ιδιωτικός τομέας πλήρώνει την συντήρηση του Δημοσίου. Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι παράλογες απολαβές τους που πληρώνονταν με δανεικά απο τους τοκολύφους είναι μια από τις βασικές παραμέτρους της σημερινής χρεοκοπίας. Αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα.Εαν δεν απολυθούν δημόσιοι υπαλληλοι και εαν δεν εξομοιωθούν οι μισθοί τους με αυτούς του ιδιωτικού τομέα , το προβλήμα της χώρας δεν πρόκειται να λυθεί.

Φάγατε το παραμύθι των πονηρών κηφήνων του Δημοσίου ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να στρέψει την μια κοινωνική ταξη ενάντια της άλλης ... αν είναι δυνατόν !!! Οι νταβατζήδες κηφήνες των 2.000 ευρώ και βάλε μηνιαίως για να σώσουν το τομάρι τους, με θράσος ζητούν συμπαράσταση από τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα των 680 ευρώ μηνιαίως.
 
Που ήταν όλοι αυτοί (Βούλτσος, Κερέζη, Κουμανόβαλη, Απιδόπουλος & Σια) όταν οι απολύσεις τον ιδιωτικό τομέα εκτίναξαν τον αριθμό των ανέργων στους 800.000 μέχρι σήμερα και έιναν περικοπές μισθών κατα 40% με ατομικές συμβασεις και την κατάργηση των συλλογικών ;

Τώρα που οι του Δημοσίου είδαν τις περικοπές των παχυλών μισθών τους (που ειναι ακόμη χάδι) και το φάσμα της απόλυσης να πλαναται πάνω από τα κεφάλια τους, όταν ένοιωσαν για πρώτη φορά στην ζωή τους την ανασφάλεια που χρόνια τωρα ζεί ο ιδιωτικός υπαλληλος, βγήκαν και ζήτησαν "εργασιακή ειρήνη"και συμπαράσταση.

Βρε ούστ ....

2 σχόλια:

  1. Να βάλεις τις φωτογραφίες των Παπανδρέου, Βενιζέλου, Καρατζαφύρερ, Ντόρας, και την αφεντομουτσουνάρα σου μαλάκα φασιστοΙακχε και μετα μιλάς για παρα φύσιν...άε που δεν βλέπω να σε χαλάει το συγκεκριμένο σπορ...(για το Οθωμανικό, μιλάω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. iakxe file mou aythn tin kerezi tin kyria pou tin exeis prwth prwth ... kai ti kokorevete se parakalw mou les???

    Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ... ΣΥΜΜΑΧΙΑ την 2/10/2011

    ΦΙΛΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ