Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο SLOW ...


Oκτώ επιχειρηματίες από τους Δρογαλομπαλίτηδες, που έχουν μεταλαχτεί σε " κατά Πάγκάλον κοπρίτες" ροκάνισαν 4.000 €  για τις μετακινησεις τους και ως ημερήσιες αποζημιώσεις για την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη κατα την διάρκεια της Δ.Ε.Θ. !!!! και ο εικονιζόμενος , "ο Μητσάρας του ΕΒΕΣ", όταν στριμώχθηκε για τις αρπαχτές αυτές (είναι χοντρά τα μεροκάματα Άρη ...) δήλωσε για την διοίκηση Χρυσάφη ότι σπαταλούσε τα χρήματα του Επιμελητηρίου σε "τουριστικά" ταξίδια των 50 ατόμων στην Κύπρο !!!

Βέβαια ξέχασε ο Γιαννάκης που είναι πολύ "slow"  ότι ταξιδιώτης και μέλος εκείνης της διοίκησης ήταν και ο ίδιος !!!!

Συνέχισε Γιαννάκη είμαστε μαζί σου ...

5 σχόλια:

  1. Καλα γιατι ασχολειστε μ αυτο το παιδι;
    Δεν καταλαβαινετε οτι δεν ειναι καλα ;
    επιτελους αφηστε τον στην κοσμαρα του! γιαννακη εγω ειμαι μαζι σου ρε τεραστιε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΔΑΡΧΙΔΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΚΛΑ σημερα ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...
    ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ....ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ.....
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχετε αντιληφθει την που....α που θα φατε ιακχοσεδαροχρυσαφογεωργιαδοπερδικιδιδες
    στις εκλογες του εβες με τον μεγκλα να κοιμαται αιωνιως με τον γιαννακη να προσπαθει να αποδειξει οτι κανει για προεδρος τελικα.με τον ευφραιμιδη (η παρουσια του και μονο δειχνει το μεγαλειο τις βλακειας και της ασχετοσυνης) με τον χατζηλιαδη και τον πουρναρα προβληματισμενους γιατι κοπηκανε οι μαγκιες στην τραπεζα.γι αυτο λοιπον επιτιθεστε τοσο σφοδρα στο δυνατο χαρτι του δρογαλα τον μπαλιτακο.σας πονεσε που στην τραπεζα οχι μονο δεν εκλεχθηκε οπως περιμανατε αλλα βγηκε στις πρωτες θεσεις.βαλετε τωρα για να μην βγει στο εβες.μαλλον τα ιδια αποτελεσματα θα εχει η επιθεση σας.τον βλεπω στις πρωτες θεσεις παλι.μαλιστα στην προηγουμενη αναρτηση πατε να τον μπλεξετε με την αλητια ελιογλου-πεταλωτη-πολιτη.δεν ντρεπεστε καθολου ρε συμμορια?αλλα εσυ φταις ρε μπαλιτακο.σταματα για λιγο με τον χρυσαφη.παει αυτος μας τελειωσε.ποτε θα ασχοληθεις με το δυδυμο της τραπεζας?ποτε θα ανοιξεις το στοματακι σου?περιμενουν οι εκδοτες να το ανοιξεις για να τους λιανισουν.σταματα να ασχολησε με τον χρυσαφη.φτανει.ξεκινα με τους τραπεζιτες.καλη η προσπαθεια ιακχοσεδαροχρυσαφογεωργιαδοπερδικιδιδες
    αλλα δεν μπορειτε πλεον κα βλαψετε ουτε τον μπαλιτη ουτε τον αυριανο προεδρο δρογαλα.
    καλο σας βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.11 μια και ειπες τεραστιε χθες το βραδυ ο κοντος στο επιμελητηριο δεν χωρουσε να περασει απο τις πορτες,κανε και λιγο διαιτα βρε χοντρομπαλα πως να μας πιστεψουν οτι εχουμε οικονομικη κριση οταν σε βλεπουν εσενα με τοσο λιπος επανω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλειται η οικογενεια μπαλιτη(γιατι μονο αυτη γραφει υπερ του 'τζιμακου' ) να μην γραφουν ολοι μαζι τα ιδια , τους πηραμε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ