Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ vs ΛΟΒΕΡΔΟΥ ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΠΡΙΤΕΣ"


Απαίτηση αναγνώστη του blog
"Κάντο ξεχωριστή ανάρτηση αν είσαι μαγκας..."


Επιστολή καταπέλτης καθηγήτριας Γυμνασίου πρός τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο
Σοφία Λαμπίκη Εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης

«Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων, που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που..... μας έφτασαν».(από τον Τύπο) 

Είμαι μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων. Υπηρετώ την Εκπαίδευση 12 χρόνια. Έχω αξιολογηθεί πολλάκις από τους μαθητές μου, τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους μου, τις τοπικές κοινωνίες, όπου δούλεψα, ως τουλάχιστον επαρκής. Δεν είναι δική μου ευθύνη που το Κράτος είναι ανίκανο, ως αμιγώς κομματικός μηχανισμός που είναι, να θέσει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και μάλιστα αδικούμαι απ΄ αυτήν τη πρακτική. Έζησα και δούλεψα 4 χρόνια στα Ψαρά που ο υπουργός αγνοεί κατά που πέφτουν. Έχω δουλέψει πριν το Δημόσιο 16 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα όπου και σε όλες τις εργασίες που έκανα αξιολογήθηκα θετικά. Πληρώνω κανονικά τους φόρους μου 30 χρόνια, δεν χρηματοδοτήθηκα ως ΜΚΟ, δεν έλαβα κρατική επιδότηση κανενός τύπου όταν έρρεε το χρήμα, δεν πήρα δωράκι από υποβρύχιο ούτε αντάλλαξα λίμνη με τη Μονή Βατοπεδίου. Έχω εργαστεί σε ΟΛΕΣ τις δουλειές από που πέρασα ,εκτός ωραρίου και πέραν αμοιβής, όταν υπήρξε ανάγκη (στο Δημόσιο δεν είχα ούτε καν την ηθική επιβράβευση). Δεν έχω κάνει στη θητεία μου στο Δημόσιο ούτε μία ώρα αμειβόμενου ιδιαίτερου μαθήματος σε μαθητή. Μού έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες, 5 περικοπές οριζόντιου τύπου στις αμοιβές μου που ως εκπαιδευτικού είναι οι χαμηλότερες στο Δημόσιο και αυτή τη στιγμή είναι χαμηλότερες του αντίστοιχου συναδέλφου σε ιδιωτικό σχολείο. Λοιδορούμαι συστηματικά από ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο, ζουν πάμπλουτα και λένε ότι "δεν γουστάρουν να με πληρώνουν πια". Ο μόνιμος χαρακτηρισμός που μου αποδίδεται είναι "κοπρίτης". Με το νέο μισθολόγιο θα φτάσω στα όρια της εξαθλίωσης και με την εργασιακή εφεδρεία δεν μου επιτρέπεται καν να απολυθώ απευθείας, να πάρω την αποζημίωση μου καθώς και ό,τι έχω αποδώσει για το εφάπαξ μου και να φτιάξω μια δουλειά δική μου έξω, στην αγορά. 

Σήμερα ο Λοβέρδος συλλήβδην με έβαλε στους αποδιοπομπαίους τράγους που ευθύνονται για τα πάντα σ΄ αυτή τη χώρα.. Ο κος υπουργός δεν έχει αξιολογηθεί ποτέ στην Ελλάδα για το έργο το δικό του και των κυβερνήσεων του κόμματός του που διέλυσαν τη χώρα (παρακαλώ να μην μου φέρετε ως επιχείρημα ότι αξιολογείται δια της ανά τετραετίας ψήφου διότι θα καγχάσω) 

Κε υπουργέ είμαι σίγουρη ότι εάν τα μέλη των κυβερνήσεων σας έδιναν στον ΑΣΕΠ η πλειονότης ούτε κλητήρες δεν θα διοριζόσασταν. Όμως , 20 μήνες τώρα, σας αξιολογεί η τρόικα, ο δικός σας ΑΣΕΠ, και σας έχει αξιολογήσει ως άχρηστους αλλά σας διατηρεί στην εξουσία ως βολικούς και ταπεινούς υπαλλήλους. Αγαπητέ υπουργέ που πάσχετε από σύνδρομο αδικημένου καλλιτέχνη μελοδραματικής ταινίας, θα σας έπρεπε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και αστική αγωγή για αποζημίωση αλλά οι φοβερές συνδικαλιστικές μας ενώσεις δεν διαθέτουν μήτε τμήμα νομικής υποστήριξης, αφού χρόνια τώρα αποτελούν το αριστερό σας χέρι. 

Σας παραδίδω στη χλεύη των σκεπτόμενων ανθρώπων και των έντιμων εργαζόμενων γνωρίζοντας ότι όλοι οι μικροαστοί νοικοκυραίοι θα επικροτήσουν με ζητωκραυγές τις ισοπεδωτικές επικοινωνιακές τακτικές. Θα σας έλεγα : Ντροπή σας, αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει την ύπαρξη Αρχών και Συνείδησης που ως φαίνεται δεν διαθέτετε. Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω τους δραματικούς λίβελους σας-άξιους δευτεροκλασσάτου ηθοποιού- και θα σας αναμένω όταν θα έχει παρέλθει η Εξουσία απ΄τα χέρια σας και θα φτάσει η ώρα της αληθινής λαϊκής αξιολόγησής σας.

 Σοφία Λαμπίκη


Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ - ΒΙΤΜΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣ... την 18/9/2011

21 σχόλια:

  1. 4 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ 8 ΡΑΧΑΤΙ . ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. ΟΛΜΕ ΚΑΙ .... . ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΧΟΖ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε ξεχασες τον Σωτο ή επειδη τα εβαλε με την αποφαση του Μουσταφα δεν λες τιποτα;;;;;;;; Εισαι σε διλλημα. Απο τη μια ο Κοτσαμπας απο την αλλη ο Αγγελιδης, δεν μπορεις να πας με το μερος κανενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή η κυρία . Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. === 6:24 . ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ . ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ . ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6.18 ΚΑΙ 6.22 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ . ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ . ΚΟΛΧΟΖ Α ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ . ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ : ΦΤΥΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΕ ΔΡΟΣΙΣΕΙΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ , ΜΗΔΕΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΜΠΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕΡΡΩΝ Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ Υ.Γ.ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΗ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΟΙ 93 ΕΠΑΘΑΝ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι τη συγκεκριμένη κυρία να την είχαν τα παιδιά μου , τουλάχιστον θα τους μάθαινε τι σημαίνει να ζει κάποιος με αξιοπρέπεια . Ντρέπομαι γι΄αυτούς που την βρίζουν και την ειρωνεύονται . Βλέπετε για τους νεοέλληνες είναι μαγκιά να ζεις σε βάρος άλλων ή να τη βολεύεις σε βάρος άλλων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ 7¨25 . μπα στον ιδιωτικο τομεα είμαι . με 1400 κυβικα αυτοκινιτο γιατι δανειο για μερσεντεζ πειρες μονο εσυ .απο τους τυχερους που σε ταϊζουν σε παρακαλανε σε λαδωνουν σε πληρωνουν αδρα για να καθεσε να κονομας να κλεινεις τα πανεπιστημια να κατεβαζεις διακοπτες να την κοπανας στο παζαρι οτι ωρα αγαπας να παιρνεις αδειες επ απειλουμενης εγκυμοσινης σε ολα σου τα παιδεια , αδειες για πατροτητα να την κοπανας μηνεσ και κανενας να μην σε ψαχνει . που βγαινεις στα 38 συνταξη.. εγω ομως δουλευω και επιβιωνω. εσυ να δουμε τι θα κανεις σε κανενα μηνα οταν η καρτα δεν θα ξαναγεννησει φρανκα. τεμπελοσκυλα βουλιαξατε την χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. YΓ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΥΜΕΡΩΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γελοίοι χωριαταράδες πρασινοληγούρες 6.18, 6.22 και 8.14 μήπως ξέρετε κατά πού πέφτουν τα Ψαρά;;; Αμφιβάλλω τα μάλα, γιατί προφανώς το κόμμα σας θα φρόντιζε να σας βολεύει κοντά στα σπίτια σας. Μήπως ξέρετε η γυναίκα του Λοβέρδου και ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου τι δουλειές κάνουν ή από πού πληρωνόταν ο κύριος υπουργός αφού επί χρόνια ήταν καθηγητής σε Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Άντε να κολλήστε καμιά αφισσούλα των αφεντικών σας για να ξεχαρμανιάσετε.
    Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, οι παραπάνω αφορισμοί ισχύουν και για τα άλλα τρωκτικά, τα γαλάζια...
    Και ελπίζω ο φίλος μας ο ελικοπτεράς να ΜΗΝ έχει θεσούλες για όλους εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε μάγκες, αυτός πίσω δεξιά από τον ΛΟΜΠΕΡΝΤΟ, ποιος είναι;;; Δεν μοιάζει με κάποιον πρώην δημόσιο υπάλληλο και συνδικαλιστή της εφορίας που είχε κάνει μάλιστα και λαμπρές σπουδές στην ...Ρουμανία;;; Άραγε ο εν λόγω συμφωνεί με τις απόψεις περί Δ.Υ. του "σύντροφου"(!!!)υπουργού;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕς 3 ΜΗΝΕς ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕς ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕς ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙς ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ? ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΗς ΚΑΝΟΥΝ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ? ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτοι ειστε αυτοι σας αξιζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να βοηθήσω θέλω 11.40 και όχι να δημιουργήσω προβλήματα . Εγώ εντολές της κοινωνίας εκτελώ , εθελοντής είμαι , όχι επαγγελματίας .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ 11¨40 ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ . ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΡΥΦΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΙΤΕ . ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΧΟΖ . ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ . ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΨΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ . ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΠΟΣ ΕΞΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΔΗ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΗΤΡΑ .ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΚΟΜΑ . ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΩΡΑ . ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .
    ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 60 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΓΙΑ 10 ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ . ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΑ ΔΑΣΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ . ΕΔΩ ΤΑ ΨΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΝΥΣΟΣ . ΜΠΟΥ ΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οποιος νομιζει οτι αξιζει να το αποδειξει στην ελευθερη οικονομια φιλε 7 25 . για το παπλωμα δεν βλεπω να απαντας . ιστερικο βρισιμο μονο . τα κεκτημενα βλεπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΙΑΚΧΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ