Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟΙ ... ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ


 Συνδεριάζουν αύριο 7/9 οι ουτιδανοί ... με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή εκπροσώπων του Δήμου Σερρών στρην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

 Ενα θέμα διαδικαστικό αφού η πλειοψηφία θα ορίσει τους δικούς της, που όμως θα στοιχίσει στους Σερραίους δημότες μόνο για αποζημιώσεις των δημοτικών συμβούλων 100 € x 43 = 4.300 €  !!!! χώρια τα έξοδα παράστασης, ηλεκτροφωτισμό, υπερωρίες υπαλλήλων κτλ

Τζαμπα χαμένες εργατοώρες σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας υποτίθεται για την πατρίδα μας ... όμως καποιοι επιμένουν να κάνουν "αρπαχτές",  όπως αποδεικνύουν με την συμπεριφορά τους , "πανε για μεροκάματο" !!! 

ΑΙΔΩΣ και ΑΙΣΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. χαθηκε να βαλουν το θεμα σε μια αλλη συνεδριαση?ποσα χρωστας πετρο στους διαφορους σπονσορες της προεκλογικης σου καμπανιας και τα μαζευεις ευρω ευρω?δεν εφτασαν τα χιλιαρικα του καθε υποψηφιου οταν τα ζητησες σε εκτακτη συσκεψη 11 το βραδυ μετα τον αγωνα νιγηρια ελλας?θυμασεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩ ΠΩ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ