Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΟΥ ...



Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Σερρών καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο σε όλον τον εκπαιδευτικό κόσμο τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν στις πρόσφατες αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα Γραφεία των Διευθύνσεων Β/θμιας Εκπαίδευσης. Πρακτικές που προκαλούν τη θυμηδία όλων μας, αφού αναβιώνουν ό,τι πιο παλαιολιθικό και παλαιοκομματικό έχουμε ζήσει στο παρελθόν. 


Αλλά, ας δούμε τα γεγονότα: 


Εφέτος το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του καθόρισε για πρώτη φορά αντικειμενικά κριτήρια για τις αποσπάσεις στα Γραφεία Εκπαίδευσης και κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να υποβάλουν αιτήσεις. Ασφαλώς χαιρετίζουμε την πρωτοποριακή απόφαση της κ. Υπουργού για αντικειμενικότητα και αξιοκρατία σε μία διαδικασία που επί χρόνια γινόταν σύμφωνα με τις επιθυμίες των Προϊσταμένων, των Διευθυντών, των Βουλευτών, κλπ. Όμως, ως φαίνεται, τα θαύματα στη χώρα μας κρατούν πολύ λίγο. Και εξηγούμε:


Η συνάδελφος και μέλος της Δ.Α.Κ.Ε. Ελευθερία Πάνου υπέβαλε αίτηση απόσπασης στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Σερρών. Κατά παράδοξο και ανεξήγητο τρόπο ο Δ/ντής Εκ/σης δεν μπήκε καν στη διαδικασία να εξετάσει τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων για απόσπαση εκπαιδευτικών. Πρότεινε απλώς κάποια ονόματα, χωρίς σε αυτά να περιλαμβάνεται η Ελευθερία Πάνου. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι είχε αυξημένα τυπικά προσόντα, μιας και ήταν η μοναδική υποψήφια με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης ανάμεσα στους 40 συναδέλφους που έκαναν αίτηση για απόσπαση στα Γραφεία της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Σερρών. 


Γιατί άραγε; Έλαβε κάποια κομματική εντολή ή πείσθηκε από κακούς συμβούλους; Κάθε εξήγηση από το Δ/ντή Β/θμιας Εκ/σης Σερρών δεκτή. Αρκεί να είναι πειστική. Αντιθέτως το Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιο για γνωμοδότηση επί των συγκεκριμένων αποσπάσεων, εξετάζοντας τα δικαιολογητικά των υποψηφίων εκπαιδευτικών και εφαρμόζοντας στην πράξη και όχι μόνα στα λόγια την εγκύκλιο του Υπουργείου, κατέταξε την Ελευθερία Πάνου πρώτη στο γνωμοδοτικό πίνακα για απόσπαση στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Σερρών. 


Έτσι, ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης και τα υπόλοιπα μέλη του Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. παρέδωσαν συν τοις άλλοις και ένα μάθημα διαφάνειας και αμεροληψίας στο Δ/ντή Εκπ/σης Β/θμιας Σερρών. Προς τιμήν τους. 


Στη συνέχεια ο πίνακας έφτασε στο Υπουργείο Παιδείας και οι αποσπάσεις υπογράφηκαν στις 28. 07. 2011. Αλλά, κατά περίεργο τρόπο, «κόπηκε» το όνομα της Ελευθερίας Πάνου. Στα πλαίσια προφανώς της παλαιοκομματικής αντικειμενικότητας και παλαιοκομματικής «αξιοκρατίας» το Υπουργείο παρέλειψε το πρώτο όνομα του γνωμοδοτικού πίνακα του Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και πέρασε στα υπόλοιπα.


Και τα ερωτήματα προκύπτουν αμείλικτα: 


•Υπήρξαν παρασκηνιακές παρεμβάσεις μετά την αποστολή του γνωμοδοτικού πίνακα από το Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.; Από ποιους και γιατί άραγε;
•Είναι δυνατόν η κ. Υπουργός να υπογράφει τις αποσπάσεις και να επικαλείται τη νομοθεσία και τη γνώμη των Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε., ενώ ταυτόχρονα δεν τηρεί την αξιολογική σειρά που αυτά πρότειναν; Ποιοι και γιατί εκθέτουν την κ. Διαμαντοπούλου στα μάτια των εκπαιδευτικών όλης της χώρας;
•Αν καλώς έγιναν τα πράγματα, ποιος ο λόγος να γνωμοδοτήσουν επί του θέματος τα Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.; 
•Είναι δυνατόν η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας να ορίζει το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης ως πρώτο κριτήριο για απόσπαση, αλλά, όταν το προσκομίζει μία και μόνον εκπαιδευτικός ανάμεσα στους 40, να ακυρώνεται αυτόματα, προφανώς επειδή αυτή δεν ανήκει πολιτικά στο club των «ημετέρων»; 


Και τώρα στο διά ταύτα: Επειδή πιθανολογούμε βάσιμα ότι η Υπουργός Παιδείας δε γνωρίζει προσωπικά την Ελευθερία Πάνου, πιθανολογούμε, επίσης βάσιμα, ότι υπήρξαν παρασκηνιακές παρεμβάσεις από κάποιους για να «κοπεί» η απόσπασή της, επειδή απλώς τυγχάνει μέλος της Δ.Α.Κ.Ε. Ε, αυτές οι λογικές και πρακτικές αποτελούν όνειδος για την εκπαίδευση και τον πολιτισμό μας γενικότερα και θα μείνουν στα εκπαιδευτικά χρονικά του Νομού μας ως μνημείο μισαλλοδοξίας. 


Αυτές μάλιστα οι παρασκηνιακές παρεμβάσεις μαρτυρούν και κάτι άλλο: ορισμένοι έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κράτος και τις υπηρεσίες του, όταν το κόμμα τους βρίσκεται στην κυβέρνηση. Και ίσως θεωρούν ότι τα μέλη και τα στελέχη των άλλων παρατάξεων δε δικαιούνται ούτε καν να περνούν από τα Γραφεία της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης. Οπότε σε μας δεν απομένει παρά μόνο να τους απευθύνουμε το «Αιδώς Αργείοι»


Και επιτέλους: Ας αποσπάσουν όποιους θέλουν στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. Αλλά τουλάχιστον ας μη μας βάζουν να κάνουμε αιτήσεις και ας μη μας εμπαίζουν με τις δήθεν αξιοκρατικές διαδικασίες τους… 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΧΟΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΒΒΑ

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ... την 14/9/2011

27 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ:
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ - ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ- ΛΟΓΟΣΤΕΣ- ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ- ΚΛΠ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΦΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
    Ο ΚΑΘΗΣ ΕΦΌ ΕΤΑΧΘΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ........
    ΑΝΤΕ ΒΟΥΡ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΛΑ , Η ΕΛΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ? ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ? ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας έχουν πηδήξει στις περικοπές , δεν μπορούμε να βγάλουμε το μήνα , τα παιδιά ξεκινήσανε χωρίς βιβλία και αυτοί ασχολούνται γιατί ένας συνάδελφος δεν πήγε στα γραφεία και πήγε σε τάξη . Καμμιά απόσπαση στα γραφεία , όλοι οι εκπαιδευτικοί στη τάξη . Οι θέσεις στα γραφεία να καλύπτονται από διοικητικούς και όχι απο εκπαιδευτικούς . Καταλάβατε κύριοι συνδικαλιστές και κυρία Διαμαντοπούλου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι τα ερωτήματα προκύπτουν αμείλικτα αλλά για την κυρία.
    1.Πότε διορίστηκε και αν υπηρέτησε την οργανική της .
    Απάντηση :Διορίστηκε στην Θεσπρωτία και αμέσως αποσπάστηκε στα γραφεία της Διευθυνσής .Πράγματι αξιοκρατικό νεοδιόριστος να μην υπηρετεί την οργανική του αλλά και μέσα σε ένα μήνα απο τον διορισμό του να αποσπάται .
    2.Που υπηρετούσε η κυρία
    Απάντηση :Από το 2004 εως το 2010 υπηρετούσε στα γραφεία λαμβάνοντας μάλιστα και τα μόρια σαν να υπηρετούσε στην Κλοπετινίτσα Θεσπρωτίας που είναι η Οργανική της .
    3.κΑΤΟΧΟς ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΎ
    Απάντηση : Οι κακές γλώσσες λένε οτι έκανε το μεταπτυχιακό στηνΡόδοχωρίς να πάρει εκπαιδευτική άδεια .Τώρα πως ενώ δούλευε στην Σέρρες βρισκόταν και στην Ρόδο ( αρε Στάθη εδειξες το δρόμο .
    4.Που υπηρετεί σήμερα η κυρία
    Αποσπάστηκε από την Θεσπρωτία στις Σέρρες .Την ίδια ώρα άλλοι με περισσότερα μόρια έμειναν στα νησιά .
    5.Γιατί τέτοια αλληλεγγύη από Ζάχο και Σάββα
    Απάντηση η κυρία ήταν μαρτυρας υπεράσπισης και των 2 στα δικαστηριά τους με τον Αραμπατζή.
    Αυτά λοιπόν είναι τα νέα στελέχη της ΝΟΔΕ με αυτούς θα κυβερνήσει αυρίο ο Σαμαρας τρομάρα τους .
    Προτείνω χορήγηση συνταξής αντιστασιακού στην κυρία αφού διώκεται τόσο σκληρά .
    Ακου να τολμήσουν να στείλουν συνδικαλιστή να δουλέψει αυτά είναι για το πόπολο .
    Για εκπαιδευτικό σαςς προσέλαβε το κράτος κυρία μου και οχι για κλητήρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΙΑ,ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΜΑΘΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΗΣ,ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΓΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΝΣΗΣ ΣΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ,ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΘΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΗΣ...................................................................................................................................................ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ?
    ΜΕ ΠΟΙΟΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΜΟΙΒΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ?
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ?
    ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ:
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΩΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοπρο σκυλα ...
    σκυλια πουν τρωνε σκαταααααα..
    χειρα γωγουμενα

    ..παιδιων δασκαλοι !!!!!!!!!!!
    οι μισοι ειναι αλκοολικοι
    οι αλλοι κοκακια
    κλκπ κλπ κλπ
    ΟΥΣΤ...
    ποτανακια...
    λεσβιες
    πουστρες
    κοκαϊναμανεις
    μονοι (οι χειροτεροι)..
    ολα τα κανουν...
    εκτος αν γραφουν ,ποιηση..


    κοπροσκυλα της εκπαιδευσης!
    καθε χρωματος...

    γαμας κατι ξεχασμενες ε βλαξ?
    καλα τις κανς ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ΕΛΜΕ Σερρών είναι τα τελευταία χρόνια με διαφορά η πιο ξεφτιλισμένη πανελληνίως, με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη...

    Οι πράξεις τους διαρκώς το αποδεικνύουν με αποκορύφωμα το θράσος τους να υπερασπιστούν άτομα που καταχρηστικά βρίσκονται στο χώρο της εκπάιδευσης, όπως η Πάνου και η Παχαδίρογλου.
    Αν υπήρχε σοβαρή αξιολόγηση εκπαιδευικών, οι κυρίες θα έπρεπε να είχαν σταλεί να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, και να τους απαγορευτεί να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την παιδεία.

    Όμως ο γραφικός Ζάχος και τα γαλαζοπράσινα τσιράκια βουλευτών που απαρτίζουν το ΔΣ της ΕΛΜΕ έχουν χάσει προ πολλού τη νομιμοποίηση τους από τη συντριπτική πλειψηφία των συναδέλφων.

    Και φέτος ούτε να διανοηθούν να πλησιάσουν στα σχολεία (εκεί όπου δουλεύουν οι πραγματικοί εκπαιδευτικοί) για τις συνηθισμένες παπαροεπισκέψεις τους πριν από τις ξεπουλημένες απεργίες τους.
    Η ταύτισή τους με τον παραγοντισμό, καθιστά τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Σερρών (όπως και τους αιρετούς) ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στα σχολεία. Αν είναι τυχεροί, θα εισπράξουν, ως συνήθως, τη χλεύη και τις λοιδωρίες των συναδέλφων. Όμως άνθρωποι είμαστε, οι καιροί είναι δύσκολοι, και τα νεύρα μπορεί να μην ελέγχονται εύκολα, όταν έχεις έναν γαλαζοπράσινο τσάτσο απέναντί σου να σε περνάει για ιθαγενή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !
    ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ !
    ΡΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ... ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Χ" ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΤΕΙΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ .
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενημερωτικά για τον 7.07 και για να μην γράφονται ανακρίβειες:
    Στα γραφεία της Διεύθυνσης υπηρετούσαν και υπηρετούν εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων κάποιοι με ειδικότητες απόλυτα σχετικές με το αντικείμενο, όπως οικονομικών, νομικών, διοικητικών επιστημών, πληροφορικής κ.λ.π. Σίγουρα υπήρξαν και περιπτώσεις ειδικοτήτων που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο.
    Κατά τα άλλα οι περισσότεροι γράφοντες έχουν δίκιο. Γιατί όμως μιλάνε μόνον για αυτήν την περίπτωση και όχι για αυτούς που παραμένουν στα βουλευτικά γραφεία, τα οποία ουσιαστικά ακόμη αποφασίζουν και διατάζουν στο νομό παρά τις περί αντιθέτου αστείες εξαγγελίες του υπουργείου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αχτύπητο ντουέτο Στανίση , Πάνου .Επί 6 χρόνια αλώνιζαν στα γραφεία .Χάρη στο παραγοντιλίκι εξελίχθηκαν και σε συνδικαλίστριες πρώτης γραμμής .Ε είναι δύσκολο όταν μαθαίνεις να παίζεις με τις τύχες εκατοντάδων συναδέλφων να έρχεται κάποια μέρα που αντιλαμβάνεσαι οτι και για σένα αποφασίζει κάποιος άλλος .
    Κοντά τους και ο καλοβολεμένος πρόεδρος της ΔΑΚΕ καθηγητών Αγγελός ο οποίος παραμένει στα γραφεία .
    Το πόση μεγάλη εκτίμηση έχει η ΔΑΚΕ στους καθηγητές εξαιτίας της συμπεριφοράς των παραπάνω φαίνεταιι απο τις εκλογές .Απο πρώτη δύναμη με 600 ψήφους και 55% και την ΠΑΣΚ δευτερή με 300 ψήφους κατρακύλησαν στους 300 και η ΠΑΣΚ ειναί πρώτη.
    Νομίζαν οτί επειδή παραγόντιζαν στα γραφεία αποσπώντας τους ψήφους των εκπαιδευτικών οι οποίοι ζητούσαν εξυπηρέτηση οτι κάναν συνδικαλισμό .
    Αυτή είναι και η αιτία που η κυρία θέλει να μείνει στα γραφεία .Θέλει να παραγοντίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 7,37...ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΙΑ Η ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ!!!!!ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ ΔΑΚΕ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ 1 ΨΗΦΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ!!!!ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7.39 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ , ΟΜΩΣ Η ΠΑΣΚ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα θα αράζουν τα ρουσφέτια των ΠΑΣΟΚΩΝ , πριν άραζαν τα ρουσφέτια των ΓΑΛΑΖΙΩΝ . Και ποιός την πληρώνει ? Οι μαθητές και οι βλάκες συνάδελφοι που δουλεύουν ! Αλήθεια γιατί δεν μπαίνει στη μοριοδότηση όχι μόνο τα χρόνια προυπηρεσίας αλλά τα χρόνια που είμαστε στην τάξη και τα χρόνια που υπηρετήσαμε στις οργανικές μας ? Γιατί τότε πως θα έκαναν ρουσφέτια οι υπουργοί και οι συνδικαλιστές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ η Ελλάδα καίγεται και οι πρασινογάλαζοι παπαγάλοι ξεψειρίζουν τα πούπουλά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΖΑΧΟ ΚΡΙΜΑ, ΣΕ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε ελικοπτερά, για τους γαλάζιους, πράσινους ποντικούς και τσάτσους έχει θέσεις στο σκάφος σου;;; Ή μόνον για τα αφεντικά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ . ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ , ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΖΑΧΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάρχουν θέσεις αλλά μόνος μου που να τους προλάβω . Θα χρειστώ βοήθεια . Μην τα περιμένετε όλα από μένα !
    Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσω από τα αφεντικά τους .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ....................................ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αγραμματοι καθηγητες και δασκαλοι το μονο που σας νοιαζει ειναι να βολευτειτε,φανηκε εφετος ποσο αγαπατε τα παιδια μας,μολις δεν πηρατε αποσπασεις δεν πηγατε στις θεσεις σας με πλαστες αδειες απο απατεωνες γιατρους που χωρις να σκεφθουν σας εδωσαν ψευτικες γνωματευσεις.Τελικα ποτε θα παρει θεση ο εισαγγελεας,ο φωντας αλλα και ο γραφικος προεδρος της ελμες τι εχει να πει για τους καθηγητες που εχουν αδειες με πλαστογραφημενες γνωματευσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 7.39...ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...ΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!!!!!ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΚΑΤΣΑΝΗ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ... ΒΡΕΧΕΙ! ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ! Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΕΤΟΚΗΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΖΑΧΟ ΚΟΠΡΙΤΗ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η κ. Πάνου, πού το έκανε το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης; Μήπως στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο; Γιατί δεν είναι το μόνο μέλος της ΔΑΚΕ που στάθηκε τόσο τυχερό ώστε να "τύχει" να κληρωθεί στο ΕΑΠ. Αλλά αφού είναι τόσο τυχερή, να μη φοβάται, κάτι καλό θα της "τύχει" και πάλι. Α! της "έτυχε" και η απόσπαση στο ΠΥΣΠΕ Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εντελώς ενημερωτικά:
    Σύμφωνα με φήμες που ελέγχονται ως προς την ακρίβεια και την εγκυρότητά τους, μεταπτυχιακά με το ...τσουβάλι δεν γίνονται μόνον στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, αλλά και στη Ρόδο(Παν.Αιγαίου), Κομοτηνή (Δημοκρίτειο), Κύπρο κ.λ.π., για να μην πάμε σε γειτονικές χώρες π.χ. Βουλγαρία, Ρουμανία(γειά σου ρε μνημονιακέ Στάθη). Πάντως σκεφθείτε ότι πριν από χρόνια κάποιοι έπαιρναν σωρηδόν τα μεταπτυχιακά από τα γαλλικά πανεπιστήμια μην γνωρίζοντας ούτε μια λέξη γαλλικά,αφού καθηγητές όπως ο Ασδραχάς και η Αρβελέρ δέχονταν τα πονήματα εξ ολοκλήρου στα ελληνικά!!!
    Τέλος, και για να είμαστε δίκαιοι μεταπτυχιακά δεν έχουν κάνει μόνον μέλη της ΔΑΚΕ, αλλά και άλλων παρατάξεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. sth rodo sth rodo
    ε κυριε πρωΙΣΤΑΜΕνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ