Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΚΟ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ;





Ανώνυμος είπε...



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ . ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ . ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ .


Ο ΙΑΚΧΟΣ είπε...
===== 5:25 ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. TO ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ  - " ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ


13 Σεπτεμβρίου 2011 6:45 μ.μ. 

21 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ ? ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ? ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. === 7:13 KOΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.

    TO ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ - " ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    " ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ . ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΗ . ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιον Μάρκο ρωτάς ? Τον Μπότσαρη ? Γιατί αν ρωτάς τον Μπότσαρη σύμφωνα με πληροφορίες μου όχι μόνο έχει πεθάνει εδώ και καιρό αλλά ήταν και Αρβανίτης το οποίο σημαίνει συγγενής των Μογγόλων .
    Αν ρωτάς για το δικό σου Μάρκο , που να βρει χρόνο να σου απαντήσει . Την έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και η δουλειά του είναι να κλείνει νοσοκομεία και κέντρα υγείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΓΑΠ ΓΙ΄ΑΥΤΟ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Σύνταγμα του 1952 είναι σε ισχύ μόνο σε κάποιο παράλληλο σύμπαν που αυτό επιτάσσεται από τα διάφορα πολιτικά συμφέροντα αυτού που το θέλει σε ισχύ. Νομικά σε ισχύ είναι το σύνταγμα του 1975, like it or not.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα αστικά Συντάγματα ούτως ή άλλως είναι πατσαβούρια που εκφράζουν τα συμφέροντα της διεθνούς πολιτικο-οικονομικής αλητο-ελίτκαι των ντόπιων τοποτηρητών της. Κομμένα και ραμμένα στα καθεστώτα των αντιπροσωπευτικών ("κοινοβουλευτικών")δικτατοριών που οι ελίτ έχουν επιβάλει παγκοσμίως.
    ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΡΑ!!!!

    M.R.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ============= 7:43 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952. Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΞΣ ΝΟΜΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952 ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΑΣΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. === 7:20 O NTEΡΤΙΛΗΣ ΥΠΗΤΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΧΩΡΤΙΣ ΕΚΛΟΓΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ
    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΜΕΝΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΛΙ .. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ .. ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕ ΓΚΑΤΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ 1.ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ.. (ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ) 2. ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΧΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΗΕΗΕΗΕΗΕΗ
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ..3. ΔΙΠΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ (ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ)
    ΚΙΝΗΜΑ 'ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΡΧΟΝΤΑ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ίακχε εκτίθεσαι και δείχνεις πόσο αδαής είσαι εσύ, δυστυχώς. Η επανόρθωση της νομιμότητας έγινε με τον τρόπο που αποφάσισε ο ελληνικός λαός και αυτός ήταν η άσκηση συντακτικής εξουσίας από τις πολιτικές δυνάμεις που απελευθερώθηκαν με την μεταπολίτευση. Δεν άσκησαν αναθεωρητική εξουσία, ώστε να δεσμεύονται από τις διατάξεις του Συντάγματος 1952, αλλά με συντακτικά ψηφίσματα που ξεκίνησαν να εκδίδονται το 1974 και η νομική τους ισχύ είναι ισοδύναμη τυπικά με το Σύνταγμα οριοθέτησαν τη μεταβατική περίοδο μέσα στην οποία έγινε δημοψήφισμα για το πολίτευμα (8/12/74) και ορίστηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για την άσκηση της συντακτικής (πρακτικά συντετγαγμένης) βουλής που ψήφισε το νέο Σύνταγμα που τροποποιημένο ισχύει μέχρι σήμερα. Ο ελληνικός λαός έδωσε λοιπόν αυτή τη δύναμη στον Καραμανλή, αν τον δικαίωσε η ιστορία είναι άλλο θέμα. Προσοχή, όμως, όταν χρησιμοποιείς επιχειρήματα συνταγματικού δικαίου, γιατί είναι προφανές στους πάντες ότι η σχέση σου με το αντικείμενο είναι όσο καλή είναι και η σχέση των αντιπροέδρων της κυβέρνησης με την υγειινή διατροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΊΑΚΧΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ! ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Επανάσταση"...είχαμε τους ΠΑΣΟΚους που εκτελούν την Ελληνική γλώσσα, τώρα έχουμε και το φασιστοΙακχο να δίνει νέο νόημα στις λέξεις...πού την είδες βρε καραγκιόζη την επανάσταση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν θυμάμαι καλά το 1952 η Ελλάδα ήταν υπό κατάληψη από τις συμμορίες των ''εθνικόφρονων'' και του στρατού των Αγγλοαμερικάνων οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας με την επέμβαση του 1944 . Άρα τις Ελληνικές κυβερνήσεις τις διόριζαν οι κυβερνήσεις τους ( είναι γνωστό ότι τις έλεγχαν οι εβραίοι ) . Το μεγάλο ερώτημα είναι : ποιός έφτιαξε το σύνταγμα του 1952 ? Οι Άγγλοι ή οι Αμερικάνοι ?
    ( Υ.Γ. Οι συγκρίσεις με τη σημερινή πολιτική πραγματικότητα είναι ατυχείς )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΩΣΤΟΣ Ο 2.49!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΙΑΚΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. asxetooo
    αχχιλεα τι σπουδασες...
    χαχαχαχαχα
    αδερφος
    καλη ΔΟΥΛΕΙΑ!,πως θα σε καταγραψει
    ιστορια αδερφο?
    ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    τιποτα ΑΛΛΟΟ?
    αδερφος -κατα καημενε πλουσιε
    α δ ε ρ φ ο ς
    εσυ ιτς
    κανεις ΤΟΤΕ δεν σε υπολογιζε ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ποιον χεραιτα* ,τον τεο...?

    *απο το χερι και οχι απο χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χωριατακι
    που απο παντου επαιρνες ποσοστα
    καρικατουρα
    γιαυτο εχουμε σχαμερους .........


    και ηθελες να γινεις Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ
    διχασμενη προσωπικοτητα

    αλλα αν ειχες αρχιδια χωριατακι παγκιωριτη
    θα τολμουσες στην πουσταρα την βαγγελιτσα τον αβερωφ να σηκωσεις αναστημα (?????)
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχααααααααααααα

    ουτε κιχ εκανες χωριατακι
    πισω απο τον αδερφος ,κρυβοσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. fraternite
    φρατερνιτε
    φρατερνιτε


    αυτο ειστε χωριατακια

    ουτε
    λιμπερτε
    ουτε
    εγκαλιτε


    αρπαχτε
    αρπαχτε
    αρπαχτε
    φτηνιαρικα χωριατακια σαν τον καρατζαφερη
    καταντησατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ