Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ...



 ΤΙ ΤΕΦΑΡΙΚΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" - ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 

 ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΚΕΩΝ ,  ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

18 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ ? ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ? ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε η ωρα για γιαουρτια.Τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι οι νυν δήμαρχοι δήλωναν προεκλογικά ανεξάρτητοι και μάλιστα ο Πετράκης έκανε και επίσημη γραπτή δήλωση να καταγραφεί στους πορτοκαλί ! Τώρα όμως στηρίζουν την κεντρική επιλογή της κυβέρνησης για την Κεντρική Μακεδονία . Μάλιστα στήριξαν για πρόεδρο ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με τον Ακη την εποχή της παντοδυναμίας του . Και νόμιμο είναι και δικαίωματα τους είναι ! Ηθικό είναι ? Όχι βέβαια γιατί κανένας τους δεν θα είχε εκλεγεί αν δήλωνε ότι θα στήριζαν την κυβέρνηση σε κάθε επιλογή της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ . ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ : πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι . ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ ! ΕΔΩ ΤΟ '' ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ '' ΕΓΙΝΕ '' ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ''. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙ ΕΙΝΑΙ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ? ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? Ο ΣΤΑΓΓΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ? ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ .
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να κάνουν Ένωση Κέντρου θα γίνουν . Ετοιμάζονται για την μεταπασοκ εποχή αλλά αυτά να τα ξεχάσουν . Ο κόσμος με τους πέτρες θα τους πάρει όπως προέβλεψε και ο αρχηγός τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ . ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ , ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΩΕΙ Η Ν.Δ. ΚΛΩΤΣΙΕΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ....ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ...................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος κόσμος ρε γκαραγκιόζη ΠΕ4 ; Ας γίνουν εκλογές να δούμε ! Ας μάθουν στα χωριά τι κάνουν οι δήμαρχοι να δούμε ! Ας πούνε στον κόσμο ότι είναι ΠΑΣΟΚ και το στηρίζουν να δούμε ! Η πολιτική αλητεία έχει και τα όριά της . Επιτέλους ας πάρουν οι βουλευτές της Ν.Δ. πρωτοβουλία για αυτό που έγινε και να δούμε τι θα τους μείνει στα δημοτικά συμβούλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕ4 , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ . 100 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως από τα δικά μας παληκάρια ήταν και κανένας υποψήφιος με τον συγκεκριμένο κύριο ? Αν ήταν , δεν θα έπρεπε να ρωτήσουν τους δημότες που τους ψήφισαν σαν ανεξάρτητους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΚΗΣ ? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΙΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ . ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ . ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕ4 δεν πιστεύω να διαφωνείς με τα νέα μέτρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΙΑΚΧΕ . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΜΩΣ . ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ . ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ '' ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ πιστεύω ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μία ανάρτηση φίλε ιακχε. Πιστεύω να ψάξεις στα επίσημα αρχεία και να βρεις ορισμένα στοιχεία π.χ. ποιοί ήταν υποψήφιοι , ποιοί ήταν οι εκλέκτορες , πως βγήκαν οι εκλέκτορες . Την περίοδο που ακολουθεί η κυβέρνηση αυτή τη πολιτική πρέπει οι τοπικοί μας άρχοντες να λογοδοτήσουν γι΄αυτή την πράξη τους . Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα . Τέλος η κοροιδία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MHN TA ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΙΓΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ