Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΪΛΙΑ;


Ο Αντιπεριφερρειάρχης Ιωάννης Μωϋσιαδης-Βίτμα και ο υιός Νυκτοπάτης "έβαλαν στο μάτι" τον Ορειβατικό Σύλλογο Σερρών, στον οποίο ο τελευταίος απέστειλε με θράσος εξώδικο καταγγέλοντάς τον για ... "αντισυμβατική συμπεριφορά"!!! Ανοίγει τώρα ο ασκός του Αιόλου που μπορεί να φθάσει μέχρι την διάλυση του αποτυχημένου Φορέα Διαχείρισης του Ορεινού όγκου του Λαϊλιά.

Νυκτοπάτη, στο ξαναλέω ... ο Λαϊλιας δεν είναι Λόφος Μαρούλη

17 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΤΖΙΠ Τ ΟΠΟΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΥΡΕΣ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ,ΣΑΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..Υ.Γ. ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΖΙΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ(ΑΕΡΕΣ,ΧΟΡΗΓΙΕΣ,ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον αλλο "αμορφωτο" αδελφουλη,
    που για να "δερνει" τον εχουν,
    θα τον δωσετε κανα κόκκαλο ή ....

    ¨αδελφούλης" απο ορεινη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ!ΕΔΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΟΜΠΑΜΑ!ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ (ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΛΙΣΤΕΣ!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε κατηγορείτε τον Αλέκο μέσα στο ίδιο του το σπίτι?έλεος!θα στραβώσει και θ αρχίσει να βρίζει όλους τους δεξιούς πλήν Κόλλια φυσικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣ?ΝΙΚΗ ΜΕ 15.000 ΜΟΝΑΔΕΣ 2.500 ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΟΝΟΜΙΣΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ?ΝΙΚΗ ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ ο κόσμος χάνεται και ο ελληνικός λαός βυθίζεται καθημερινά στην εξαθλίωση και την πείνα, κάποιοι εδώ πάνω δεν έχουν πάρει τίποτα χαμπάρι κι εξακολουθούν να ζουν στον τοπικό μικρόκοσμό τους και να ασχολούνται με κομματικές λΗστες, με πρασινογάλαζους εγκάθετους, με αεριτζήδες, με αετονύχηδες και όλον τον "ευγενή" συρφετό!!! Επίπεδο Μποτσουάνας...Κάτι τέτοιοι σσν κι αυτούς όλους στήριξαν και στηρίζουν σε όλον τον πλανήτη το άθλιο σύστημα της παγκόσμιας δικτατορίας των "αγορών" της συμφοράς, της ολικής καταστροφής και της ανθρωποφαγίας. Όμως το σύστημα αυτό έφτασε στα όριά του και πνέει τα λοίσθια...Οι μέρες της Βαστίλης είναι μετρημένες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τελικα η αναρτηση ειναι για τον βιτμα με τον
    ναϊτπάτη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βιτμα - Βιτμα, καλα το γραφεις, να μην ξεχνιομαστε, γιατι αν δεν ειχε το συγκεκριμενο επωνυμο το οποιο δειχνει και την καταγωγη , ουτε δημαρχος θα γινοταν ουτε αντιπεριφερειαρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΙΑΚΧΕ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΑΡΘΡΟ" ΣΟΥ
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Σ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ

    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΛΙΑ? Κ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ
    ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Κ ΣΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΑΚΑ 1:32 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΙΑΚΧΟΣ , EINAI OMAΔA ΛEME OI IAKXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7:43 πμ δε μας λες την ομαδα σου να παψουμε πια να κανουμε υποθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ, ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΣ. Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο Νυκτοπατέ`ι`κο σόι παει το βασίλειο -ο μπογιατζής απο την εποχη των μπαμπάδων μας βρωμουσε και οποια βρώμικη τρύπα κι αν άνοιγες τον έβρισκες μέσα -τα βλαστάρια του όλα συνεχίζουν τον βρωμόδρομο που χαραξε ο αγραμματος με πονηριές, ψευτιές,χωρίς ιερό και όσιο- και επειδη οι όμοιοι βρίσκουν ο ένας τον άλλο , τακίμιασαν με τον Μωυσιάδη με σκοπό να ενώσουν τις δολοπλοκίες τους για να ρημάξουν τον τόπο - τι περιμενετε δηλαδή απο τον χουντικο και το νυκτοπατε`ι`κο εκτος απο ρουφιανιες και καταπατησεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ